Internet nejde, icq, skype atd. jde
- Miches
- Nováček

Internet nejde, icq, skype atd. jde
Hello,
mám problém. Nejde mi internet v žádném prohlížeči(mozilla, internet explorer), ale ICQ i Skype se připojit normálně může. Na internet můžu také jít buď přes winamp nebo Bitlord, cokoliv co není primárně určení na prohlížení webu. Nevíte si někdo s tímto problémem rady?
//edit Wilik - presun z MS OS
mám problém. Nejde mi internet v žádném prohlížeči(mozilla, internet explorer), ale ICQ i Skype se připojit normálně může. Na internet můžu také jít buď přes winamp nebo Bitlord, cokoliv co není primárně určení na prohlížení webu. Nevíte si někdo s tímto problémem rady?
//edit Wilik - presun z MS OS
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Internet nejde, icq, skype atd. jde
Jakej druh pripojeni? Jaká sestava a OS? Odky to nejde? Jak nastaven firewall?Miches píše:Hello,
- MrSrotak
- Začátečník

-
tohle se mi taky stalo je to asi nějakej virus vyřešil sem to reinstall windows.... Myslím že víc možností asi nebude, protože u nás byl i technik a nenašel jinou možnost...Miches píše:Hello,
má mašina:)
deska:G965M;procesor:PENTIUM 4 3ghz 2MB L2cashe;VGA:Saphire radeon x1650pro ddr3 256mb;ram:4*512 a-data 800MHZ ddr2;hdd::120GB seagate;36Gb SCSI
deska:G965M;procesor:PENTIUM 4 3ghz 2MB L2cashe;VGA:Saphire radeon x1650pro ddr3 256mb;ram:4*512 a-data 800MHZ ddr2;hdd::120GB seagate;36Gb SCSI
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Deje se to kdy? Kdyz pustis nejaky torrent klient?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- rostaxx
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomTom
- Začátečník

-
- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nebo ma v prohlizecich nastavenou proxynu nebo autodetekci. Proxyna nepojede pokud ji nema, to je jeho stav a automaticka konfigurace taky neni to pravy orechovy.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Miches
- Nováček

- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jakejkoli jinej malwarem krome viru 
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- NEONET
- Středně pokročilý

- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- van Bellen
- Začátečník

- NEONET
- Středně pokročilý

stejny prob mela moje klientka, delaly to vsechny prohlizece, po zakazani fw to bylo ok, tak sem jej prenastavil (ted uz nevim co to bylo)Teuzz píše:Jo, to určitě... A dělalo to třeba i v Opeře nebo v Safari? Bojím se, že FF se snaží při instalaci dědit od IE všechno dobré i zlé.NEONET píše:kdybys zakazal firewall, tak bys vedel cim to bylo
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- Andreas
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
aneb anti-DDoS featura windowsuAndreas píše:Nefunkční prohlížeč, ale funkční vše ostatního fungujícího s netem mi dělal spuštěnej torrent klient, konkrétně BitSpirit. To ale zřejmě nebude tvůj problém...
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Hele lidi mám úplně stejnej problém ve vistách... Jak jsem je nainstaloval, tak vše jelo v pohodě... Po asi 2 dnech to začalo dělat přesně to, co píšete vedle... Dělal to bitspirit, tak jsem pořídil utorrent... Jelo to v pohodě asi týden a dneska zase to samý... Prohlížel jsem firewall a u něj, když zapnu utorrent, tak se tam objeví asi 400 připojení, které nejdou zrušit, protože se připojují pořád znova. Koukal jsem na porty a ty jdou poporadě a firewall ukazuje upload až někam k 5mb, což opravdu nemám. Ukazuje to i když jsou torrenty stopnuté. Zajímavé je, že v grafu tento upload zakreslený není. Mám ještě nod 32 3.0. A když vypnu utorrent, tak sice ta hromada připojení zmizí, ale jejich kopie je právě u nodu. A pomůže jedině restart... Vypnutí firewallu nepomáhá... Ping normálně na web jede, miranda taky, ale stránka se žádná nezobrazí.. Koukal jsem na porty připojení firefoxu a mám pocit, že jsou stejné, jako ty z utorrentu... Takže je možné, že mu je torrent blokne..Co mě zaráží je fakt, že to týden jede v pohodě a dneska kolabs.. Vypnutí firewallu nic neřeší. Měl jsem comodo a ten vůbec nevěděl co se děje.. Tak jsem zkusil netlimiter, jak to bude vypadat v něm a tam jsem právě viděl, že takhle šílí upload. Ale to podle mě bude jenom chyba netlimiteru. V každém případě se po spuštění torrent klientu těch připojení nedá zbavit.. I když je zruším, tak se tam hned zase objeví...
Takže pokud někdo ví, jak na to, tak budu moc rád... Na xp mi tohle nikdy nedělalo.
edit: zkusil jsem smazat a znova nainstalovat utorrent a teď to jede zase v pohodě... v každém případě by mě zajímalo řešení, protože očekávám, že se to brzy pohnojí znova...
edit2: Evidentně za to může počet připojených uživatelů... Když v utorrentu nastavím nad 100, tak mi internet nejede, jakmile to změním na 50, tak se to po chvilce rozjede. V bitspiritu je to úplně poplantaný, takže se ptám, to je vista tak přiblblá, že si neumí poradit s více připojeními nebo je to jen nějaká ochrana?
Takže pokud někdo ví, jak na to, tak budu moc rád... Na xp mi tohle nikdy nedělalo.
edit: zkusil jsem smazat a znova nainstalovat utorrent a teď to jede zase v pohodě... v každém případě by mě zajímalo řešení, protože očekávám, že se to brzy pohnojí znova...
edit2: Evidentně za to může počet připojených uživatelů... Když v utorrentu nastavím nad 100, tak mi internet nejede, jakmile to změním na 50, tak se to po chvilce rozjede. V bitspiritu je to úplně poplantaný, takže se ptám, to je vista tak přiblblá, že si neumí poradit s více připojeními nebo je to jen nějaká ochrana?
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Dustty81
- Nováček

-
Ahoj lidi, téma IE nejde a ICQ jde atd. - je nejspíš už od věci nicméně mě to dneska potkalo, tak tohle mi pomohlo:
Nastavil jsem ručně servery DNS:
208.67.222.222
208.67.220.220
208.67.222.222
208.67.220.220
- zombux
- Odborník PCT

no jasně, v takovýchle případech obvykle je problém s DNS překladem
ignorelist: kremrole a dezoláti
- bubanek
- Středně pokročilý

Nemáš náhodou net od O2?Dustty81 píše:Ahoj lidi, téma IE nejde a ICQ jde atd. - je nejspíš už od věci nicméně mě to dneska potkalo, tak tohle mi pomohlo:
208.67.222.222
208.67.220.220
Ve středu jsem to taky musel pořešit, ale z hlavy jsem teda fakt nevěděl IP DNS serveru.