-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

No s palama mám všeobecně solidní problém... Teďka třeba chodim dvojky s kámošem feral druidem (já jsem roguna) a pala + cokoliv je pro nás nepřekonatelný, když jedem overnuke toho druhýho tak na 20% bublina a můžem znova... Mimo boj ho neudržíme, sice máme sap, blind a cyclone ale z toho se přes insignii vytáhne a tu bublinu stihne nahodit... Wound poison sice trochu pomůže, ale i tak ho dokáže vyhealovat...
Prostě mě palové přijdou jako nejvíc boostlá classa, minimalně na 2v2 je prostě nehorázná imba
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Hele a proč chodíš s feral druidem? :roll: Mi to může být fuk, ale druidi mívají vetšinou ten podělany resto build, ten kdo to vymyslel, by zasloužil metál, nesnáším to, ale vymyšleny to je super, to jo. A co třebá první sejmou paláta a druhýho držet mimo. Já hraju 3v3 s resto shamanem a holy palatem a když máme druida, tak sem vždycky na CC já. Roots, cyclone, stun, roots, cyclone. Se mi u toho vždycky vaří krev :twisted: Nám paláta ruší vymaněním nebo spellock od mága nebo felhuntera (proto vždycky "get the pet first" a já naháním felhuntera po areně). Vy ale žádny silence nebo mana drain nemáte. Jako roguna druid ste stunlock asi zkoušeli že? Zkuste maximální dmg do palata, když býval shaman elem. tak to byl palat za par vterin dole, ani bublinu nestih.

Jinak osobní názor, nejvíc imba sou druidi, vždycky začnou běhat okolo sloupu, shapeshiftit a já se můžu po**** a nemužu ho sejmout.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

PzKpfw VI Tiger píše:Hele a proč chodíš s feral druidem? :roll: Mi to může být fuk, ale druidi mívají vetšinou ten podělany resto build, ten kdo to vymyslel, by zasloužil metál, nesnáším to, ale vymyšleny to je super, to jo.
Co máš konkrétně na mysli? Co kdo vymyslel?
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Chodim s nim protože to je kámoš a známe se dlouho, mě nejde o to pwnit, mít vengefula a guildu <WTS arena point> :) Beru arény jen jako odreagování od PvE, farmení, atd. Ale když nás podvacátý rozseká něco + paladin tak to vede k zamyšlení... Stunlock dáváme, ale on dá insigniu a než dáš další stun tak si stihne dát bublinu, málokdy se povede tak luxusní stunlock, že by nestihl fakt nic
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Rajče píše:
PzKpfw VI Tiger píše:Hele a proč chodíš s feral druidem? :roll: Mi to může být fuk, ale druidi mívají vetšinou ten podělany resto build, ten kdo to vymyslel, by zasloužil metál, nesnáším to, ale vymyšleny to je super, to jo.
Co máš konkrétně na mysli? Co kdo vymyslel?
U nás nedávno značně narostla populace druidů. Je to asi tím, že se profláklo, že jsou v arenách imba. A když se podíváš na PVP druidy, tak zjistíš, že mají většinou naprosto stejný build. A to něco takového.
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1500531250
Oni potom bojují v arenách stylem, že začne jako neviditelná kočka. Čeká, a pak tě hodí cyclo a instantama healuje druheho. Když ti cyclone vyprší, dostaneš další. Pak když si melee dostaneš roots (insignia už dávno nejde) než vyprší roots, tak může brzo cyclone. Mezitím healuje a případně v medvědovi stunuje druhehé. Když po něm vyjedeš, hodí běhací formu, zbaví se imapring efectů a s HoTkou na sobě ti uteče přes celé, hodi renev a zase od začátku. Když mu jednoho sejmete a ste dva, hodí steath když může, sedne si do rohu a zdržuje. :x
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

V dnesni dobe se daji vsechny hc uhrat bez jakekoli CC a to i se slabsi dps. Tankadin FTW
hm byls Terasy hc?tam bez MC nelezu :D
IBM Thinkpad T42p
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Renus píše:
V dnesni dobe se daji vsechny hc uhrat bez jakekoli CC a to i se slabsi dps. Tankadin FTW
hm byls Terasy hc?tam bez MC nelezu :D
jj MC je jeden z nejlepsich CC pac dokaze zabavit 2 moby uplne v pohode :) Problem je, ze ne vsude se to da pouzit, jakmile je nekde v dosahu nejaky aoe tak je zle...MC jakozto channeling spell nema dmg do sesilatele vubec v lasce...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

pro pobaveni :-D
http://www.youtube.com/watch?v=STLj4ln6 ... re=related

EDIT: a jestli někdo znáte Muppets, tak tohle je taky mazec:

http://www.youtube.com/watch?v=iEWgs6YQR9A
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Jestli se vam libilo to prvni video, tak mrknete sem:

http://www.youtube.com/watch?v=wtveTZE2 ... re=related

P.S.
malem jsem se pochcal smichy
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Luděk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luděk »

filletzz píše:Chodim s nim protože to je kámoš a známe se dlouho, mě nejde o to pwnit, mít vengefula a guildu <WTS arena point> :) Beru arény jen jako odreagování od PvE, farmení, atd. Ale když nás podvacátý rozseká něco + paladin tak to vede k zamyšlení... Stunlock dáváme, ale on dá insigniu a než dáš další stun tak si stihne dát bublinu, málokdy se povede tak luxusní stunlock, že by nestihl fakt nic
takze paladin si muze dat DS (bublinu ) aji kdyz ma stun,fear. apod. a pokud ti vadi bublina chod s priestem on to umi shodit ...
mno v arene musim priznat ze si to s frost magem celkem davam, nicmene jak tu bylo receno nejhorsi je resto druid, ne ze by daval velky dmg ale jeho nejsem kolikrat schopen utlouct, protoze o manu driv prijdu ja nez on a bez many je palat k nicemu.
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Lol, ale techvidei je vic.

Mi se nejvíc líbí:
World of Warcraft - Beer Song
http://www.youtube.com/watch?v=xlULgi92zK8

World of Warcraft too sexy for my shirt
http://www.youtube.com/watch?v=ePx57vkg5zI

That's the World of Warcraft That You Play!
http://www.youtube.com/watch?v=n4TyqYsC26g

:lol:
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Jako tohle je hodne dobry.

Muselo to dat docela praci tohle udelat.

Tohle je neco pro magy:
http://www.youtube.com/watch?v=ov07yLusCKs&NR=1

a tady hodne povedeny remix na Blodhound Gang
http://www.youtube.com/watch?v=HatiEHTS ... re=related
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Jako nejhustsi video jaky jsem videl je tohle http://www.voig.com/voig/ContentList/Di ... uage=en-us
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Skeeter píše:Jako nejhustsi video jaky jsem videl je tohle http://www.voig.com/voig/ContentList/Di ... uage=en-us
O.o ... a sakra!
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

tak dneska by mohl skončit world of badgecraft:)
IBM Thinkpad T42p
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Na DTčku bylo dneska veselo, badge vendor nešel skoro nakliknout :lol: a do toho tam ještě dětičky házely AoE
Naposledy upravil(a) filletzz dne pát 24. črc 2009, 16:59, celkem upraveno 1 x.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

filletzz píše:Na DKčku bylo dneska veselo, badge vendor nešel skoro nakliknout :lol: a do toho tam ještě dětičky házely AoE
U nas jsme asi na 50% z treti faze. Stejne zatim nemam ani 100 badgi, takze to neresim :-)
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

filletzz píše:Na DKčku bylo dneska veselo, badge vendor nešel skoro nakliknout :lol: a do toho tam ještě dětičky házely AoE
jj, u nás taky :) ...trvalo mi asi 5 minut, než jsem ho nakliknul...navíc server s ostrovem celkem kravnul a padal...tohle se Blizzu moc nepovedlo...
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

tak hodim dotaz i sem...
mam problem. prislo mi porad divny, ze mi sem tam ve wowu problikne obraz a taky, ze se mi to ve meste dost seka, coz se mi se starou 1900xt nestavalo. posleze jsem zjistil dle riva tuneru, ze se hd3870 prepina naprosto zahadne behem hry do 2D a to docela casto. pak je propad z cca 80-100fps na 20-30. vi nekdo co s tim? taky mi to od vymeny pada na sem tam na memory read error - (mozna i nejaky update addonu). kazdopadne to dela jen wowko.
premejslim, ze tam vrazim zase na test starou kartu, ale do toho se mi nechce...
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“