Jen reaguji na diskuzi - o přeložení měl žádat autorGr8 Vivec píše:tohle laskavě řeště v sekci nvidia kde je na to příslušný prostor a ne v sekci chlazení
//Woyta Jako reakci jsi ho mel presmerovat do spravne sekce.
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Moc se omlouvám za své dotazy na tomto fóru,ale jsem zde opravdu začátečník,takže nevím do které sekce směrovat,když jsem v podstatě nemohl posoudit v čem je problém mého PC.odhadoval jsem chlazení - vše tomu nasvědčovalo,ale už jsem to vyřešil..Celý prblm. byl v HD WD RAPTOR,který mám v PC pouze na "system",pravděpodobně mu GRF v zátěži "zatopily" a posléze zkolaboval.Vyměnil jsem ho za nový a PC funguje na 100% - otáčky vent. grf. na "auto".Všem děkuji za odpovědi a Adminovi za trpělivost......Gr8 Vivec píše:tohle laskavě řeště v sekci nvidia kde je na to příslušný prostor a ne v sekci chlazení

Pokud je ten zdroj 80+, tak nevidím problém.raym0n píše:zdravim, ted bohuzel nemam druhou kartu na vyzkouseni ani silnejsi zdroj, takze se chci zeptat, zda zdroj CoolerMaster Real Power M620 620W utahne sestavu:
C2D E8400 3,6ghz-4ghz, Asus Striker Extreme, 2x1GB Corsair Dominator 6-6-6-18-2T 1150 2,3V/(4-4-4-10-1t 800 1.8V), 2x WD Raptor 150GB RAID0, Creative X-Fi Xtreme Gamer a 2x 8800GTS G92 s lehkym OC
sestavu mam k dispozici pouze s jednou kartou, druhou musim kupovat, diky za info.

narust budes mit, ale podle me je to plytvani prachama a elektrinou...napr. z 50FPS budes mit treba 75FPS, budes moc mit vyssi vyhlazovani a tak, ale na 19tku jedna gtska bohate staci...tot muj nazorMontoya píše:samozrejme bych koupil i 22-24'' LCD, pokud budou penize. btw jak hodne se to nevyplati na 19'', byl by vubec nejaky narust ?

jj vsak me staci bohate(az na crysis(tam mozna asi 2 stacit nebudou)) jen sem myslel ze bych koupit ted jeste jednu, mel to chvili na 19'' a pak koupil 1900x1200. Ale to uz je trochu OTgoelr píše:narust budes mit, ale podle me je to plytvani prachama a elektrinou...napr. z 50FPS budes mit treba 75FPS, budes moc mit vyssi vyhlazovani a tak, ale na 19tku jedna gtska bohate staci...tot muj nazorMontoya píše:samozrejme bych koupil i 22-24'' LCD, pokud budou penize. btw jak hodne se to nevyplati na 19'', byl by vubec nejaky narust ?