Pls Pomoc, počítač hlásí, že nezná Graf. Kartu!
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- LA4
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Pls Pomoc, počítač hlásí, že nezná Graf. Kartu!
Prosím pomoc, přeinstaloval jsem si OS z Xp na Vista ... Mám Ati Redaon 9550 128b, a můj počítač nedokáže rozeznat Graf. Kartu a ani Zákl. Desku! (Zákl. deska FIC P4M-800M/T2). Nejdou mi nainstalovat ovladače na Graf. Kartu, protože počítač hlásí, že mám nejdřív nainstalovat VGA ovladače, ktere nemohu nikde najít ... Hry mě nejdou, filmy se sekájí ... Stáhl jsem si program EVEREST a ten poznal, že mám připojenou Ati Redaon 9550 ... Pls pomoc!!!
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- LA4
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Já už jsem jednou vistu měl ... šlo to perfektně .. všechno ... pak se mi počál pokazil tak sem přešel z5 na xp ... nyní sem upgradoval xp na vistu a nejde mi graf. karta ... sice mám přes ni napojený monitor ... ale počítáč nedokáže rozeznat typ garf. karty ani výrobce, pouze program EVEREST je v obraze ... Už jsem zkoušel stáhnout ovladače ... všude i catalysty, ale vždycky mě napíšou bud "nenalezen žádný instalovatelný komponent" nebo " nejdříve nainstalujte VGA ovladače"
- no-X
- Středně pokročilý

- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- srna
- Středně pokročilý

- viky58
- Černá karta

-
- KunNy
- Začátečník

-
Nevím jak na motherboard a ostatní tvoje věci, ale na grafickou kartu (Radeon HD 9550) drivery pro Vistu existují (mám namysli oficiální Catalysty, ale vsadím se že fungují i Omegy a další neoficiální drivery) a jsou funkční, sám jsem Visty na Radeonu 9550 zkoušel 
Ale i tak nepočítej s tím Radeonem 9550 nějáké výkony, natož ve Vistě...
Ale i tak nepočítej s tím Radeonem 9550 nějáké výkony, natož ve Vistě...
- LA4
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Pořád nic
Stejně se nic neděje .. zkoušel jsem všechny možný drivery ... prostě nejdou nainstalovat, a ve správci zařízení není zobrazená karta "Grafická karta", prostě počítač ignoruje moji grafárnu, komp jsem přeinstaloval na XP a dělá to stejnou chybu, prostě asi odešla graf. karta, ale pořád spolupracuje s monitorem ... Mám takový dojem, že mě asi nějak odešla i základovka .... Protože když jsem tam vložil instalační CD od ní, tak mi napsala "Sorry, but this motherboard isnt from us" ... Prostě nedokáže rozeznat i základovku ...
Už jsem měl na svým PC Vistu a šlapala perfektně ... Ctalysty nejdou taky nainstalovat a omegy též nerozeznájí graf. kartu, pouze program EVERST ví ...