Chipset na P5K-E
Moderátor: morke
- 00Inferno00
- Začátečník

Chipset na P5K-E
zdarec, po lehkem pretaktovani ASUS P5K-E Wifi Ap (viz podpis) se mi hreje chipset tak, ze na nem neudrzim ruku. System je ale stabilni (16h Orthos). Tak nevim jestli to mam nejak resit, nebo se na to vyprdnout.
ASUS ROG Strix G10DK 27L Gray = ASUS PRIME B550M-K, AMD Ryzen7 5800X undervolted, GeForce RTX 3060, 2x Kingston FURY 32GB DDR4 3200MHz CL16 + ASUS ROG STRIX LC II 120 ARGB
- tx3rf
- Začátečník

-
Re: Chipset na P5K-E
neres to... pokud to vydrzi jet hodne dlouho a nepada ti to, tak to nema cenu, u P5B to padalo jak svestky.. po vymene to bylo uplne v pohode.00Inferno00 píše:zdarec, po lehkem pretaktovani ASUS P5K-E Wifi Ap (viz podpis) se mi hreje chipset tak, ze na nem neudrzim ruku. System je ale stabilni (16h Orthos). Tak nevim jestli to mam nejak resit, nebo se na to vyprdnout.
Nebo si muzes manualne nastavit Voltaz v BIOSu, pri OC totiz bios nastavuje vysoky hodnoty napeti, proto se to taky hreje.
- faugusztin
- Začátečník

-
Re: Chipset na P5K-E
Ani ja na nom ruku neudrzim. Teplomer na Scythe Kaze Master, ktoreho teplotne cidlo som dal na chladic northbrige mi ale hovori, ze ma iba 50-55C, to je podla mna prijatelne.00Inferno00 píše:zdarec, po lehkem pretaktovani ASUS P5K-E Wifi Ap (viz podpis) se mi hreje chipset tak, ze na nem neudrzim ruku. System je ale stabilni (16h Orthos). Tak nevim jestli to mam nejak resit, nebo se na to vyprdnout.
- Vivec
- Středně pokročilý

- faugusztin
- Začátečník

-
- 00Inferno00
- Začátečník

Nedavno sem mel ten chladic dole a celkem me prekvapilo, ze skoro vubec nedolehal, tak sem pod nej naplacal trochu pasty a teplota sla "mirne" dolu, ale ruku na nem stejne neudrzim 
ASUS ROG Strix G10DK 27L Gray = ASUS PRIME B550M-K, AMD Ryzen7 5800X undervolted, GeForce RTX 3060, 2x Kingston FURY 32GB DDR4 3200MHz CL16 + ASUS ROG STRIX LC II 120 ARGB