Ahoj,
internet chytám od providera wifi anténou, od anteny vedu kabele do routeru a switche v jednom. Odtamtud jednim kabelem ke stolnimu PC, druhym do notebooku v jiné místnosti. Asi 2 měsíce fungoval tento systém bez problému, internet na PC i NB dosahoval vysokých rychlostí. Cca před 10ti dny se však z ničeho nic změnila rychlost internetu na notebooku na velmi zoufalých 2,5kB/s. Připojení stolního PC se nijak nezměnilo, stále funguje vysokou rychlostí. V době radikálního snížení rychlosti na NB jsem neinstaloval žádné nové programy, neuvědomuji si zásah do systému, síťová nastavení jsem neměnil. Síťová karta: Nvidia Nforce Networking Controller. Aktualizování ovladačů nepomohlo, bod obnovy ve windows z neznámého důvodu selhal. Používám W Vista. Mohl by někdo prosím poradit jak vyřešit tento problém? Díky za všechny odpovědi....
Nvidia: nesmyslné omezení rychlosti na 2,5kB/s
Moderátor: Don
- Almond
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- esso82
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Almond
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Almond
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
VYŘEŠENO
Musim se smát sám sobě, jak byl důvod jednoduchý. Asi před 2ma měsíci jsem nainstaloval Kerio firewall. Po měsíci mi vypršela bezplatná licence a kvůli tomu mi firewall omezil maximální rychlost připojení na 4kB/s (v reálu však 2,5kB/s). Tento krok byl proveden jaksi "automaticky", bez oznámení o vypršení licence nebo omezení rychlosti.
Omlouvam se za planej poplach
Musim se smát sám sobě, jak byl důvod jednoduchý. Asi před 2ma měsíci jsem nainstaloval Kerio firewall. Po měsíci mi vypršela bezplatná licence a kvůli tomu mi firewall omezil maximální rychlost připojení na 4kB/s (v reálu však 2,5kB/s). Tento krok byl proveden jaksi "automaticky", bez oznámení o vypršení licence nebo omezení rychlosti.
Omlouvam se za planej poplach