Nvidia: nesmyslné omezení rychlosti na 2,5kB/s

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Almond
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nvidia: nesmyslné omezení rychlosti na 2,5kB/s

Příspěvek od Almond »

Ahoj,
internet chytám od providera wifi anténou, od anteny vedu kabele do routeru a switche v jednom. Odtamtud jednim kabelem ke stolnimu PC, druhym do notebooku v jiné místnosti. Asi 2 měsíce fungoval tento systém bez problému, internet na PC i NB dosahoval vysokých rychlostí. Cca před 10ti dny se však z ničeho nic změnila rychlost internetu na notebooku na velmi zoufalých 2,5kB/s. Připojení stolního PC se nijak nezměnilo, stále funguje vysokou rychlostí. V době radikálního snížení rychlosti na NB jsem neinstaloval žádné nové programy, neuvědomuji si zásah do systému, síťová nastavení jsem neměnil. Síťová karta: Nvidia Nforce Networking Controller. Aktualizování ovladačů nepomohlo, bod obnovy ve windows z neznámého důvodu selhal. Používám W Vista. Mohl by někdo prosím poradit jak vyřešit tento problém? Díky za všechny odpovědi....
esso82
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od esso82 »

virus?. . .spyware?
loading...

PSN ID: esso82
Almond
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Almond »

Taky me to napadlo, otestoval jsem Avastem i Nortonem.... nic nenalezeno
Almond
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Almond »

VYŘEŠENO

Musim se smát sám sobě, jak byl důvod jednoduchý. Asi před 2ma měsíci jsem nainstaloval Kerio firewall. Po měsíci mi vypršela bezplatná licence a kvůli tomu mi firewall omezil maximální rychlost připojení na 4kB/s (v reálu však 2,5kB/s). Tento krok byl proveden jaksi "automaticky", bez oznámení o vypršení licence nebo omezení rychlosti.

Omlouvam se za planej poplach :)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“