Pomozte vybrat ůhlopříčku

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Gordar
Nováček
Nováček

Pomozte vybrat ůhlopříčku

Příspěvek od Gordar »

Po dlouhém užívání CRT chci koupit konečně LCD. Docela se mi zamlouvá Samsung 2232BW,za tu cenu super.Ale mam problém s nativnim rozlišením, mám X1950PRO,tudíž těžko budu moct hrát nový hry v tomto rozlišení. Tak se ptám jak je na tom tenhle monitor s interpolací?
Mám ho vůbec koupit když na to grafika nestačí? Zase 19" se mi zdá málo když můžu mít tohle. nevim mno...
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

kúp radšej väčší a ak sa ti to nebude páčiť interpolované tak hraj v okne. 1:1 dnes dokážu nastaviť ovládače GK úplne bez problémov. takže by si hral bez interpolácie na menšej ploche ale na prácu by si mal plochu dosť veľkú. predpokladám že grafickú kartu meníš aj tak častejšie ako monitor
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

ja mam vyse zminovany 2232W a interpolace v rozliseni 1280x800 je na dobre urovni :wink: a jinak celkove ti ten monitor muzu jenom doporucit, jsem s nim max spokojeny na hry ideal
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Podle mě je lepší koupit lcd s větší úhlopříčkou, nehledě na to jestli ho grafika zvládne. Na filmy a práci je větší lcd vždy lepší a třeba si časem pomůžeš i k lepší grafice. Do té doby se prostě musíš spolehnout na interpolaci, která je ale u dnešních lcd na dobré úrovni.
Jen další blázen, v bláznivém království.
Gordar
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gordar »

Tak jsem dnes objednal tu 22". Díky všem za rady :wink:
Romanius
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Romanius »

22'' je nej volba z pomeru ceny k velikosti uhlopricky... dobre sis vybral
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Romanius píše:22'' je nej volba z pomeru ceny k velikosti uhlopricky... dobre sis vybral
Poměr cena/úhlopříčka není jediný parametr lcd. Zkoukni pár filmů ve Full HD a uvidíš ten luxus 24", podle mě se vyplatí připlatit.
Ssnake
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ssnake »

Raoul Duke píše:
Romanius píše:22'' je nej volba z pomeru ceny k velikosti uhlopricky... dobre sis vybral
Poměr cena/úhlopříčka není jediný parametr lcd. Zkoukni pár filmů ve Full HD a uvidíš ten luxus 24", podle mě se vyplatí připlatit.
i na (jedne) 22" si muze pustit 1080p...
FD node 202, ST45SF, Z97i, i7-4980HQ CB20:1718,CB24:254 NH-L9i, 2x8, R9NANO , 5100MAX
x850xtPE, x1950xtx, hd2900gt, hd3870, hd4890, hd5870 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+, gtx285
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Ssnake píše:i na (jedne) 22" si muze pustit 1080p...
Tak ona nebude jen jedna, Full HD má i spousta notebooků atd. Ale to nic nenění na tom co jsem psal.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“