ZDravím, mám notebook HP compaq 6720s(max 2 GB paměti), puvodně tam byla jen 1 GB ramka 667 MHz na visty, tak jsem koupil GOODRAM DDR2 1GB
PC2- 5300 SODIMM. Vložil jsem ji tam a zapl PC, pak sjem se podíval do systemu a bylo tam porad 1 GB paměti. Proste to nerozeznalo pridani paměti. Bios mam aktualní, stažený z stranek výrobce.Nevíte co s tím je? popřípade koupil jsem špatnou ramku? docela me to stve, diky moc za radu
Problem s RAM
- MajklV
- Nováček

-
- Erathian13
- Začátečník

Re: Problem s RAM
V tomto případě by mohla být potíž s nekompatibilitou paměti.Občas se stane,že paměť v nb nejde.Mimo jiné proto má HP ..své vlastné paměti´´ u kterých je kompatibilita garantována.Nebo by měli udávat seznam výrobců jejichž paměti by měli být plně kompatibilní.Zrovna u HP bych řekl,že třeba paměti Kingston by neměli dělat problém.No,čeká mě také nákup nových pamětí do mého HP,tak snad budu mít více štěstí.Tam kde jsi koupil paměť bych se zkusil dohodnout na výměně.A jinak zrovna GOODRAM bych nekupoval,proč nekoupíš nějakou lepší paměť?MajklV píše:ZDravím, mám notebook HP compaq 6720s(max 2 GB paměti), puvodně tam byla jen 1 GB ramka 667 MHz na visty, tak jsem koupil GOODRAM DDR2 1GB
PC2- 5300 SODIMM. Vložil jsem ji tam a zapl PC, pak sjem se podíval do systemu a bylo tam porad 1 GB paměti. Proste to nerozeznalo pridani paměti. Bios mam aktualní, stažený z stranek výrobce.Nevíte co s tím je? popřípade koupil jsem špatnou ramku? docela me to stve, diky moc za radu
U notebooku to bývá navždy,tak proč šetřit pár korun v dnešních cenách
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele: