Opět se mi podělal hdd u myho notasu, podruhy během pul roku. Ale než ho pošlu do servisu tak bych z něho chtěl dostat data. A protože winy se mi nespustí, tak mě napadlo nainstalovat je na externí usb hdd, z toho pak nabootovat a data si zkopnout. Jenže když spustim instalaci visty a mam vybrat hdd na kterej to chci nainstalovat tak u toho externiho disku mi to pise že to tam nejde nainstalovat (jako duvod je tam že ten disk je nějak spatně nastavenej nebo že je pripojenej pres usb).
Mam teda nějakou sanci ty data sam zachranit? (mam notas od aceru a oni maj neuvěřitelně zku*veny podminky, musel bych kvuli tomu do jejich JEDINYHO servisu v čr, ktery je v Brně a tam jim zaplatit zalohu aby my dali muj vlastní hdd a pak ho dat nějaky firmě ktery budu muset za zachranu dat navic jeste platit) ku*va kde to jsme...
Jak zachranit data?
Moderátor: Don
- Kokin
- Začátečník
- Cigi
- Začátečník
-
- izerS18
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak zachranit data?
vyndat disk, to nepoznají, připojit u někoho k pc a přetáhnout dataKokin píše:....
stačí http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47371 a máš to.
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
- Kokin
- Začátečník