Dobrý den.
Máte někdo zkušenosti stímto notebookem. Popř. mohli by jste doporučit jiný v cenové relaci 13000-15000 s podobným HW ?
Díky za každou radu
Toshiba Satellite A200-1S6
Moderátor: Don
- Aceh
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že těžko seženeš něco s podobnými parametry a takovouhle cenou - jestli ti vyhovuje, tak do ní s klidným srdcem běž ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Aceh
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Po HW stránce a designové mi to vyhovuje až moc, ale s toshibama nemám žádné zkušenost a bojím se zpracování, jelikož cena je opravdu dobrá, tak se to musí někdo projevit =( Zajímala by mě poruchovost a bolístky této řady... přenášet ho často nebudu, jinak bych zvolil Lenovo nebo HP...může někdo porovnat s Asusy nebo Acery ve stejné cenové relaci ? asi to vyjde +/- na stejno co? díky
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já bych řekl, že Toshiba dělá kvalitní notebooky (navíc tahle řada se dřív prodávala i za cenu nad 30 000,- - šasi zůstalo, vnitřnosti se změnily) - rozhodně lepší než Asus v týhle cenový...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
- papoo
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- logging
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: