Test Drive Unlimited

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

Thellwin píše:To chlupatej_zub ... a jak mu tam poradí ? A proč by mu tam měli vůbec radit, když tu hru tam nekupoval ? :roll:
jo ja sem to spatne napsal :) za 800 kc mu tam poradi :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak já ti poradím a dokonce zadarmo ... když nechceš poradit, tak nepiš nic.

Krom toho, že hlupak nenakupuje v Kč, ale v Librách :roll:
Goldnoob team proud member!
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

Thellwin píše:Tak já ti poradím a dokonce zadarmo ... když nechceš poradit, tak nepiš nic.

Krom toho, že hlupak nenakupuje v Kč, ale v Librách :roll:
ja poradit chci, zkousel sem to heslovite. Kazdej vi ze tohle dela crackla verze, v jrc koupi original a ta mu to delat nebude a muze vesele zavodit :)
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

chlupatej_zub píše:
hlupak píše:mam problem..
Dnes sjem to donesl domu, naisntaloval, dal patch 1.66A a rozjel.
Vybral postavu, auto a dum a poslali me na 1zavod, prijedu tam..dam ok..start a ..a nic,hudba jede, obrazovka se toci kolem dokola a nic se nedeje,zadne auto tam neni, nejde klikat nic. jedine jde Esc. a tam to zahlasi Resume-options-quit.
nevi nekdo co stim?
ja ti poradim co s tim presne je - musis si dojit sem www.jrc.cz a tam ti poradej :)
jestli to byla narazka jako abych si dosel do obchodu z cehoz vivozuji ty se domnivas ze jsem ji ukradl( stahl),tak te asi zklamu, protoze ja si 99%her kupuju, stahnul sem snad jen 1.hru a to Hitman:BloodMoney a nesla rozjet .
Kdybych mel warez tak se neptam tady ale na warezforum.
V kazdem pripade hra nebyla nova byla za 7.99 jako Pre-Owned,takze zitra zajdu do Gameshop.co.uk a vratim ji.
(kdyz mi nikdo nejak nehelpne co stim)
//edit kvuli tvym prispevkum:
//kazdy nevi ze "tohle" dela crackla verze( hje zajimave ze ty to vis.....coz o nemec napovida.
V kazdem pripade jak sjem napsal vyse
michal3d
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od michal3d »

Zdravim

prosim, povedal by mi niekto, co je presne treba na to aby mi ta hra isla on-line, potom co som dohral off-line, tak by som si to chcel konecne skusit on-line, ale nejde mi vytvorit ucet.

Konkretne, zalozil som si ucet na gamespy, zapnem hru, dam vytvorit profil, zadam nick plus udaje z gamespy, no a ono mi to vyhodi, ze nick co som zadal uz existuje ale s inym heslom, no tak teda fajn asi ten nick uz niekto ma, tak ho skusim trochu zmenit (pridavanim -, =, a pod.) ale nic nepomohlo, stale ta ista hlaska, to sa mi naozaj nechce verit, ze by vsetky tie nicky boli obsadene, navyse som si pozrel na testdriveunlimited.com zoznam jazdcov a nebol tam ani s tym povodnym nickom co som daval...

Okrem toho podobny problem som mal uz pri registrovani na gamespy, stale to vypisovalo, ze ten nick uz existuje, az mi to nakoniec vypisalo, ze som vycerpal pocet prihlasovani, no tak som to skusil na druhy den, a zaregistrovalo ma to v pohode s tym nickom, ktory mi pred tym zobrat nechcelo...

Takze nevie niekto v com by mohol byt problem? pocitam ze asi v niecom inom, nez v tom co vypisuje TDU...

Diki moc :)
messinger
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od messinger »

regni si na gamespy uplne jinej nick a proved to znova v tdu taky s jinym nickem, mam dojem ze delalo obcas problemy kdyz si mel stejnej nick na GS jako na TDU (nebo naopak, tedky nevim)

mozna neco otom bude na www.czetdu.com
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Tak konecne i pckari se dockaji zpoplatneneho pridavku pro tuto pecku :o) cca 45 aut :) vcetne 1 motorky :) to je fajn :)
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

I přesto, že TDU hraju na klávesnici, jsem o víkendu zkusil vypnout "automatickou spojku". Protože jezdím s Mclarenem F1 tak mě docela štvalo to zdlouhavé přeřazení. Řeknu vám. Zase se mi ta hra zalíbila 8) Já jí snad neodinstaluju :lol:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
michal3d
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od michal3d »

messinger: thx, som to vtedy skusil na druhy den a islo to, ale bolo to asi tym, ze on rozlisuje asi len pismena a cislice, ostatne znaky neberie ako rozlisovacie...

Inak ma ako dost dostalo to ako sa tam cheatuje, nechapem ze tam neni nejaky admin a nezabanuje aspon tych najvacsich cheatorov (z casmi okolo pol sekundy, pripadne priemernou rychlostou presahujucou 5000 km/h), na to, ze su tym znehodnotene tabulky v jednotlivych zavodoch som si uz zvykol, ale dnes ma to uz fakt nastvalo, pokusal som sa spravit jeden custom challenge, vyhodil som na poplatkoch uz nieco okolo 50 000 $ a ked som sa uz konecne priblizil na pol sekundy k rekordu, tak tam prijde nejaka mrdka a "zacheatuje" to na pol sekundy :x
neviem co si tym ty dotycny dokazuju, ale banan by zasluzil IMHO kazdy z nich, najlepsie uplny, aby ked by to chcel dalej hrat tak by si musel tu hru znova kupit, potom by si to mozno rozmyslel...
jardava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardava »

fungujou vám ve hře jednotlivé převodové stupně?
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ano :)
jardava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardava »

ja to nastavim na klavesy a nic jak s patchem 1.66a tak i bez nej
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Takze Carpack je venku ale stoji cca 23$ :( smejdi slibovali 10....no nic :( ale prej to stoji za to....samy krasny vozy... :)

link: http://www.atari.com/us/games/test_driv ... ck/dvd_rom
michal3d
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od michal3d »

Walker píše:Takze Carpack je venku ale stoji cca 23$ :( smejdi slibovali 10....no nic :( ale prej to stoji za to....samy krasny vozy... :)

link: http://www.atari.com/us/games/test_driv ... ck/dvd_rom
- pokial viem, tak je to zatial len US verzia (o ktorej sa spekuluje, ci vobec na EU serveri pojde korektne, aj ked udajne to uz niektory vyskusali a zda sa ze by to malo fungovat, ale kto vie, momentalne nefunguje ani ATARI server, aspon mne sa tam teda nedari prihlasit) a hlavne EU verzia ma stat 10 EUR :wink:
Takze sa asi oplati este pockat, kym to vydaju aj pre EU
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

No taky sem cetl na oficialnim foru ted o tom....takze nevim....kazdopadne 2 kamosi si to uz poridili a an nic si nestezujou krom toho ze casteji prej pada server...
Tomco
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomco »

oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Mám legální hru a legální megapack. Jenže s megapackem to nejede online. Má tu někdo stejný problém jako já?
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

oneill_sx1 píše:Mám legální hru a legální megapack. Jenže s megapackem to nejede online. Má tu někdo stejný problém jako já?
problem nemam....zkousel si psat na podporu?!
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Na ATARI forum jsem psal, a taky jsem dostal ban.
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

lol, dobra podpora :)
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“