Logitech Z-5500
Moderátor: CageJ
- HIISS
- Nováček

-
Logitech Z-5500
Zdravim..tak hladal som tuto temu na tieto repraky medzi prvyma 7-strankami a nenasiel tak som zalozil...Vlastnym momentalne repraky znacky Creative..ktore uz mam takmer dve roky a kupoval som ich za cenu 2400sk konkretne Creative P5800 5+1..po kupe ma celkom ohromili..slusnym zvukom za tie peniaze...a bol som aj nima dlho spokojny..pricom aj som..Pri kupe PC som si snazil zariadit..vsetko tak aby som mal z kazdeho rozku trocha a tak mi na nieco kvalitnejsie nezostalo...casom som si na max vykon ktory dokazu vydat zvykol..a tak ma napadlo pozriet po niecom lepsom a zaroven tak aby to aj stalo zato...prezrel som par testov hlavne u vas,, a zaroven aj konkretnu ponuku reproduktorov k PC..ktore ponukaju unas na slovensku..a sice tie najdrachsie ale aj preto pisem som nasiel Logitech Z-5500 5+1..uvas som nane test nenasiel..coz keby bol by som sa velmi potesil..no mal som moznost vidiet par videii nane vlozene na youtube..a zaroven aj som si precital..nieco onich..aky vykon su schopne..vydat.,,ze sa riadia medzi spicku..a zaroven dokazu sa aj porovnat s nejakym kinom v hodnote 20 000 .Celkom ma ocarili...a tak sa neviem rozhodnut...ci plati sa prejst na tieto reproduktory..lebo viem ze su od mojich Creative P5800 5+1 urcite odost kvalitnejsie..no ich cena unas sa pohybuje 9650..inac je to nad 10 000,,a tak sa preto pytam ci ma vyznam menit..kvoli takemu vkladu peniazu naviac .Som dost fanusikom dobrej diskovej hudby..a zaroven mozem si pustit aj vo vacsej hlasitosti..kedze nebyvam v bytovke a podobne...rad by som bol keby ste sa vedeli podelit o nazory na tieto reproduktory ak ich maju nejaky vasi znamy,alebo vy..a zaroven by som podakoval aj o recenziu-test nane ak by bolo mozne uverejnit 
Athlon 64 3.0(939),HIS Excalibur X800 XL 256MB,HDD Seagate 200GB+ externy HD Western Digital 500GB,Creative P5800 5+1,,LCD LG L1960TR 19´,,Razer Copperhead blue,Logitech G15+LCD(Blue)
- Kub1k
- Nováček

-
- reifik
- Žlutá karta Bazar

-
- crashPC
- Mírně pokročilý

z Hlediska PC bedniček jsou na tom ty repráky jak jste si sami odkejvali - dost slušně. Z hlediska obecného jsou to ale šunky. Koncepce takovejchhle reproduktorů absolutně nemůže pokrejt kvalitativní nároky. 5 širokopásmáků a jedno huhladlo, když to vemu ve zkratce. Z toho nemůže bejt nic dobrýho v takový ceně. Ten digitál to navíc ještě prodražuje. vůbec není třeba...
basák asi neví co je bas, satelit neví co je střed...
basák asi neví co je bas, satelit neví co je střed...
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- reifik
- Žlutá karta Bazar

-
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Už je to delší doba, co jsem je měl doma. PC uživatel bude ohromen sílou subu a hlasitostí repráčků, to celé zabalené v líbivém kabátu a opatřené fajn ovládáním a featurkama. Pokud budoucí majitel není vlastníkem lepší HIFI sestavy, nebo nemá nadprůměrné uši, pak jsem přesvědčen, že bude nadmíru spokojen. Filmy a hry jsou na tom fajn, taneční muzika rovněž. Čekejte zvuk úměrný své ceně, přičemž mějte na vědomí (a to je hlavní), že skvělý zvuk se pořizuje v řádech desítek (stovek) tisíc.
crashPC: Zajímalo by mě, co máš za sestavu (doma, v práci, u babičky...) aneb s čím srovnáváš (nechci slyšet "zesilovač za 30k, repro za 50k", ale nejlépe podrobněji celý audio řetězec). Dík
crashPC: Zajímalo by mě, co máš za sestavu (doma, v práci, u babičky...) aneb s čím srovnáváš (nechci slyšet "zesilovač za 30k, repro za 50k", ale nejlépe podrobněji celý audio řetězec). Dík
- srna
- Středně pokročilý

- Aspon
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tady souhlasím naprosto s Exp(em). Pro valnou většinu lidí jsou ty bedny ok, ohromí sílou a mohutností basů. Kdo má ale rád věrné podání zvuku, může být zklamaný.
Srna:
všechny 2 pásmové PC bedničky, co jsem slyšel, hrají výšky hrozně, mnohem hůř, než zahrají Logitechy. Proto si nemyslím, že by tady bylo použití širokopásma chybou. Lepší jeden slušnější měnič, než 2 špatné, navíc výhybka u 2 pásem bývá mizérie, co zvuk ještě dál mrší.....
Srna:
všechny 2 pásmové PC bedničky, co jsem slyšel, hrají výšky hrozně, mnohem hůř, než zahrají Logitechy. Proto si nemyslím, že by tady bylo použití širokopásma chybou. Lepší jeden slušnější měnič, než 2 špatné, navíc výhybka u 2 pásem bývá mizérie, co zvuk ještě dál mrší.....
AMD Ryzen 5 9600X || Gigabyte B650 Eagle || Kingston Fury Beast 2x16GB 6000MHz CL30 || XFX Radeon™ RX 6800 XT 16G ||
Arctic Liquid Freezer III 240 Pro Black || Fractal Design Ion+ Platinum 760W ||
Samsung 970 Evo Plus 500GB || WD Blue SN570 500GB || Crucial MX500 2TB || Kingston A400 480GB || Intel 660p 512GB ||
Fractal Design Pop Air || Dark Project ALU87A Midnight || Logitech G403 Hero || LiteOn iHAS124 F || LG GH24NSB0 || MSI Pro MP273QP E2
Edifier R1700BTs
Arctic Liquid Freezer III 240 Pro Black || Fractal Design Ion+ Platinum 760W ||
Samsung 970 Evo Plus 500GB || WD Blue SN570 500GB || Crucial MX500 2TB || Kingston A400 480GB || Intel 660p 512GB ||
Fractal Design Pop Air || Dark Project ALU87A Midnight || Logitech G403 Hero || LiteOn iHAS124 F || LG GH24NSB0 || MSI Pro MP273QP E2
Edifier R1700BTs
- Skafo
- Začátečník

Suhlasim s CrashPC. Nepocul som sice tieto repro, ale kedze je to rovnaky styl ako repra z-5400, ktore som vlastnil, cize jednopasmovky so zastretymi vyskami a divnymi (ziadnymi) stredmi a zahuhlanym subwoofrom , ktory si hra iba sam pre seba a ked pozriem na cenu tychto repro, tak sa mi az rozum pozastavuje, ako to mozu predavat a este velice ake moderne, ze digital, ktory absolutne na tychto chrastitkach nikto nikdy nevyuzije! Nekvalitna komercia za nehoraznu sumu, neodporucam kupovat. Ale kedze ten, kto ich chce, ich chce na blbu tuc tuc hudbu, tak mozno bude aj spokojny..
Naposledy upravil(a) Skafo dne stř 2. dub 2008, 23:42, celkem upraveno 1 x.
OS:WinXP Professional Service Pack 3 Doska: Asus A8R-MVP chipset Crossfire ATI Radeon Xpress 200 Procesor: Amd Athlon64 X2 4200+ (2200Mhz)Toledo socket 939@2850Mhz pri default napati 1.4V Chladic: Noctua NH-U12P Pamate: 2x1gb DDR400 Apacer CL 3@CL 2,5 3,3,7,10,1T Graficka: Gigabyte Radeon HD 3870 HDD: Western Digital WD7500AACS SATA II 16MB cache Monitor: Samsung T220HD Zdroj: Fortron BlueStorm II 400W with Noctua NF-P12-1300
Case: Enermax Chakra 3050-BS Prídavné ventilátory: 1x 12 cm (5V), 1x Noctua NF-S12-1200 (redukcia vykonu) Zvukova karta: Audiotrak Prodigy HD2 opticky kabel: Audioquest Optilink-G DAC: Yulong Dah1 Mark Zosilovac: Marantz PM 4000 Reproduktory: Tesla ARS 9218 32 3p - ARN 5618, ARZ 3608, ARV 3608, Tesla ARS 1058 - ARN 8608, ARP 150, ARV 3608 Sluchadla: Beyerdynamic DT 990 Pro
Case: Enermax Chakra 3050-BS Prídavné ventilátory: 1x 12 cm (5V), 1x Noctua NF-S12-1200 (redukcia vykonu) Zvukova karta: Audiotrak Prodigy HD2 opticky kabel: Audioquest Optilink-G DAC: Yulong Dah1 Mark Zosilovac: Marantz PM 4000 Reproduktory: Tesla ARS 9218 32 3p - ARN 5618, ARZ 3608, ARV 3608, Tesla ARS 1058 - ARN 8608, ARP 150, ARV 3608 Sluchadla: Beyerdynamic DT 990 Pro
- reifik
- Žlutá karta Bazar

-
Tvrdím,že k PC a i levnějšímu domácímu kinu jsou perfektní za tu cenu.Nemá cenu se tady bavit o HiFi systémech, v řádech desítek tisíc,na to jsou jiná fóra.
Doma na poslech hudby mám repráky,basáky+dvoupásmovky+zesilovač+analogový gramec od pražské firmy AURA/její majitelé kdysi vyráběli perfektní HIFI repráky a sestavy pro fanoušky v dobách Svazarmu/.Tuner, magnetofon a CD přehrávač,mám od Denona.Je to zhruba 15let stará sestava,ale podle mne má stále perfektní zvuk.
Doma na poslech hudby mám repráky,basáky+dvoupásmovky+zesilovač+analogový gramec od pražské firmy AURA/její majitelé kdysi vyráběli perfektní HIFI repráky a sestavy pro fanoušky v dobách Svazarmu/.Tuner, magnetofon a CD přehrávač,mám od Denona.Je to zhruba 15let stará sestava,ale podle mne má stále perfektní zvuk.
- Skafo
- Začátečník

Reifik a ty si ich pocul? K lacnemu domacemu kinu su dobre, ale prilis drahe.. Porovnaj iba s tym, co mam ja, stare Tesly a zvuk bol ovela lepsi ako nove vychvalene logitech z-5400.. Jedine, co mi na mojich repro chyba, je ze basy by mohli ist este nizsie, ale tie, co zahra, zahra urcite presnejsie a vernejsie, co sa tyka najma vysok to bolo neporovnatelne. Taketo 5.1 nikdy nemozu byt dobre, masivny subwoofer si dole huhle napr od 35Hz-150Hz a hore plastove jednopasmove hovienko sa trapi s 200Hz. Jednoducho na filmy ok, normalna hudba (nie tuc tuc) sa neda pocuvat. Ide najma o to, ze tie repro nie su zosuladene, keby tam mas ako satelity vacsie drevene repro, ktore napr idu od 60Hz, tak by to bolo v pohode, lenze tie tam nemozes dat, kedze ten logitech zosik tie plastaky uplne od basov oddeluje.. Potom zvuk posobi strasne nezosuladeno, chces pocut basy, ale ty pocujes iba, ze dole cosi huhle.. S takymi 40Hz basmi nie je problem, tie sa siria celou miestnostou, ale co take 60Hz-120Hz, tie jednoducho ja potrebujem pocut priamo.
OS:WinXP Professional Service Pack 3 Doska: Asus A8R-MVP chipset Crossfire ATI Radeon Xpress 200 Procesor: Amd Athlon64 X2 4200+ (2200Mhz)Toledo socket 939@2850Mhz pri default napati 1.4V Chladic: Noctua NH-U12P Pamate: 2x1gb DDR400 Apacer CL 3@CL 2,5 3,3,7,10,1T Graficka: Gigabyte Radeon HD 3870 HDD: Western Digital WD7500AACS SATA II 16MB cache Monitor: Samsung T220HD Zdroj: Fortron BlueStorm II 400W with Noctua NF-P12-1300
- reifik
- Žlutá karta Bazar

-
- crashPC
- Mírně pokročilý

Rejfik: kazdej ma svy nazory. nehodnot to co vim, ale repraky o kterejch se tu bavime, tazatel si pak misto hadky vyslechne mnoho rozdilnych nazoru, a vybere si co potrebuje.
Jinak samozrejme leccos nevim, ale reproduktory osobne stavim, elektronika + elektroakustika je muj zatim mlady zivot.
nemam moc casu, vse podrobne osvetlim pozdeji. doma mame masakry. Z-5500 jsem slysel, a proto tvrdim to co tvrdim.doma nemam nic pac si to nemuzu dovolit kvuli rodine. V aute pomalu buduju.
Radio: Pioneer DEH-P40MP, zadni reproduktory DLS ted nevim presne, nejaka sestkova rada, predni repra zatim stock, na subu zesik Mac Audio Z2100, subwooferove PA repro B&C 12TBX100. na stavbu holt nejsou prachy najednou.
Jinak samozrejme leccos nevim, ale reproduktory osobne stavim, elektronika + elektroakustika je muj zatim mlady zivot.
nemam moc casu, vse podrobne osvetlim pozdeji. doma mame masakry. Z-5500 jsem slysel, a proto tvrdim to co tvrdim.doma nemam nic pac si to nemuzu dovolit kvuli rodine. V aute pomalu buduju.
Radio: Pioneer DEH-P40MP, zadni reproduktory DLS ted nevim presne, nejaka sestkova rada, predni repra zatim stock, na subu zesik Mac Audio Z2100, subwooferove PA repro B&C 12TBX100. na stavbu holt nejsou prachy najednou.
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Imho tady málokdo chápe, kam jsou Z-5500 určeny. Koncepce reproduktorů Logitech je velice podobná u všech modelů, a sice malé repráčky a větší sub. Je to tak především proto, že hodně lidí má málo místa a nemůže si dovolit velké satelitní repro (btw. <13cm repro běžné produkce imho 60Hz pořádně nezahraje - nemluvím o značkách jako Seas, Beyma apod., ty jsou ale cenově jinde), ale sub se dá "někam pod stůl nebo do rohu" uklidit. Kdysi jsem někde našel, že použité repro v Z-5500 jsou Tangbandy, a nejspíše to bude pravda, viz http://www.tb-speaker.com/detail/1208_03/w3-871sc.htm
Na svou velikost toho ty repráčky umí zahrát dost, a celkem i slušně. Srovnání s nějakými Teslami je imho dost mimo (aneb srovnávejme jablka s jablkama). Za 7.5k si myslím, že je to solidní nabídka, vzhledem k rozsáhlému feature-setu, konektivitě, zvuku a relativní skladnosti.
Na svou velikost toho ty repráčky umí zahrát dost, a celkem i slušně. Srovnání s nějakými Teslami je imho dost mimo (aneb srovnávejme jablka s jablkama). Za 7.5k si myslím, že je to solidní nabídka, vzhledem k rozsáhlému feature-setu, konektivitě, zvuku a relativní skladnosti.
- hnizdo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Lidi, co tyhle repráky neslyšeli, nemají vůbec páru, o čem je řeč. Klidně můžou povídat, že jednopásmové repro nikdy nepokoří BW Nautilus, a budou mít pravdu, jenže zde se jedná o kvalitní repro k PC. Tyhle repráky v této kategorii nemají konkurenci. Zvuk je čistý a jasný, basy, pokud se správně nastaví, jsou důrazné, ale nehlučivé. Ovládání je promyšlené, repro si pamatují nastavení, a další příjemné drobnosti. Výkon je naprosto bezkonkurenční (až trochu zbytečně velký pro daný účel - utáhly bez zkreslení promítací místnost pro dvě stě lidí, zapojeno v dual stereo modu) Prostě dokonalost.
MB: Asrock Z690 Extreme CPU: Core i9-12900K cooler: Be quiet! Dark Rock PRO 4 RAM: 32GB 2x16 DDR4-3600 CL16 Kingston Renegade, VGA: MSI 4090 Suprim Liquid SSD: Samsung 960Pro 1TB + EK-M.2 HS HDD: 3TB Toshiba, 18TB WD DC HC550, 8TB Seagate SMR, 2x12TB HGST DC HC520 - RAID1, Optical: LG BH16NS55 BR-RW , Mouse: Logitech G502X Keyb.: Logitech G15+G13+F710, Case: BQ Dark Base PRO 900 r2 PSU: Seasonic Platinum 860W SS-860XP2, Monitor: Asus ROG Swift PG32UCDP, Repro: Logitech Z-5500, Headset: Logitech G935, OS: Win11/64 Pro
>>>>Fórum pro much VRAM much doge věrozvěsty otevřeno! Vstup ZDARMA<<<<
- crashPC
- Mírně pokročilý

tak jsem tu z5.
hnizdo a další - jo, v tom máte pravdu, nikdo vám nebere že jsou pohodlný a malý, zněj jasně a tak dále a tak dále - taky jsem odkejval že jako PC repráky to jsou slušné kousky. Z pohledu na reproduktory jako takové bych ale neřekl
1) začnu těmi satelity.
jsou opravdu malé, a v plastu. to i levný geniusky jsou v nějakém tvrzeném papíru nebo dřevotřísce. Ani plast ani dřevotříska nejsou absolutně pevné, ale dozvuky z dřeva zní o mnoho lépe. Navíc konkrétní konstrukce těch bedniček vypadá jako kdyby se reproduktorky nechovaly správně nebo neměli moc velký výkon - jsou jakoby dost zapuštěny, to znamená že chtějí aby víc směrovali výkon přímo před sebe. Psaný výkon, to je samozřejmě blud nad bludy. pustit do toho 60W pro dva, tak se oba proletí po pokoji. cívka jaksi hýbe s membránou a ta se vzduchem, a velikost membrány spolu s její výchylkou naznačuje, že na rozhýbání tak malého množství vzduchu stačí pár wattů, a pak už začíná omezovat malá lineární výchylka kterou neradno překračovat o moc...
To o chybějících středech nemusím opakovat, krom toho že subwoofer má být použit na frekvence kde není možná jeho lokalizace, tudíž by satelit měl zahrát i středobas - kolem/něco pod 80-90 Hz. Za ty peníze se to překousnout dá, ale poplácávat se po zádech jak je to dobrý, to tedy ne.
2) featurky: moc pěkný, a k PC pohodlný, dokud ale repráky neplněj požadavky na potřebně pěknej zvuk, tak je to na škodu, a užírá to peníze ze zvuku. Ti, komu tyto reproduktory kvalitativně stačí, můžou býti šťastni. ale třeba to digitální připojení je podle mě jasnej žrout prachů za nepotřebnou věc.
3) Taky by mě zajímala kabeláž a vnitřní provedení propojení zesilovače. odhaduju(nepamatuju) že satelitky jsou propojeny šmejdskou 0.5mm2 dvojlinkou, která je určitě dost dlouhá aby na zadních satelitech přidělala skoro jeden další Ohm k impedanci reproduktorků. myslím že tady to taky není nic supr, ale hraje to jasně, tak co by jsme se vzrušovali.
4)subwoofer - na ten mám vzhledem k jeho konstrukci poměrně málo výhrad, a na to co tam narvali se jim to povedlo dost. Nemůžu si ale odpustit jeho projev, co se frekvenčního rozsahu týká. Když s ním poslouchám hudbu, mám takovej pocit, jako by ten reprák uměl jen dva tóny. jeden hlubší, druhej vyšší, a prostě jen pulzoval a rezonoval do taktu - hu hu, hu..... hu bu hu... hu..... ale nehučí, a reaguje velmi přesně a rychle, to se musí uznat a mám to tak rád.
suma sumárum jen opakuju dokola co jsem řekl, a můj názor je takovej že na to nabalili moc featurek, a kdyby ta soustava je neměla a byla tak levnější, tak bych neměl nic proti, a snad si to taky koupil.
hnizdo a další - jo, v tom máte pravdu, nikdo vám nebere že jsou pohodlný a malý, zněj jasně a tak dále a tak dále - taky jsem odkejval že jako PC repráky to jsou slušné kousky. Z pohledu na reproduktory jako takové bych ale neřekl
1) začnu těmi satelity.
jsou opravdu malé, a v plastu. to i levný geniusky jsou v nějakém tvrzeném papíru nebo dřevotřísce. Ani plast ani dřevotříska nejsou absolutně pevné, ale dozvuky z dřeva zní o mnoho lépe. Navíc konkrétní konstrukce těch bedniček vypadá jako kdyby se reproduktorky nechovaly správně nebo neměli moc velký výkon - jsou jakoby dost zapuštěny, to znamená že chtějí aby víc směrovali výkon přímo před sebe. Psaný výkon, to je samozřejmě blud nad bludy. pustit do toho 60W pro dva, tak se oba proletí po pokoji. cívka jaksi hýbe s membránou a ta se vzduchem, a velikost membrány spolu s její výchylkou naznačuje, že na rozhýbání tak malého množství vzduchu stačí pár wattů, a pak už začíná omezovat malá lineární výchylka kterou neradno překračovat o moc...
To o chybějících středech nemusím opakovat, krom toho že subwoofer má být použit na frekvence kde není možná jeho lokalizace, tudíž by satelit měl zahrát i středobas - kolem/něco pod 80-90 Hz. Za ty peníze se to překousnout dá, ale poplácávat se po zádech jak je to dobrý, to tedy ne.
2) featurky: moc pěkný, a k PC pohodlný, dokud ale repráky neplněj požadavky na potřebně pěknej zvuk, tak je to na škodu, a užírá to peníze ze zvuku. Ti, komu tyto reproduktory kvalitativně stačí, můžou býti šťastni. ale třeba to digitální připojení je podle mě jasnej žrout prachů za nepotřebnou věc.
3) Taky by mě zajímala kabeláž a vnitřní provedení propojení zesilovače. odhaduju(nepamatuju) že satelitky jsou propojeny šmejdskou 0.5mm2 dvojlinkou, která je určitě dost dlouhá aby na zadních satelitech přidělala skoro jeden další Ohm k impedanci reproduktorků. myslím že tady to taky není nic supr, ale hraje to jasně, tak co by jsme se vzrušovali.
4)subwoofer - na ten mám vzhledem k jeho konstrukci poměrně málo výhrad, a na to co tam narvali se jim to povedlo dost. Nemůžu si ale odpustit jeho projev, co se frekvenčního rozsahu týká. Když s ním poslouchám hudbu, mám takovej pocit, jako by ten reprák uměl jen dva tóny. jeden hlubší, druhej vyšší, a prostě jen pulzoval a rezonoval do taktu - hu hu, hu..... hu bu hu... hu..... ale nehučí, a reaguje velmi přesně a rychle, to se musí uznat a mám to tak rád.
suma sumárum jen opakuju dokola co jsem řekl, a můj názor je takovej že na to nabalili moc featurek, a kdyby ta soustava je neměla a byla tak levnější, tak bych neměl nic proti, a snad si to taky koupil.
- hnizdo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Teoretické výhrady jsou v pořádku, což nic nemění na tom, že jsou to nejlépe znějící repro k PC na trhu, v 5.1 kombinaci rozhodně. Slyšel jsem starší i nové Geniusy, ve dřevě, které má znít lépe, tak to je tragédie. Samozřejmě kvalitní regálovky za dvacku budou znít na hudbu lépe (na filmy a hry už ne), ale to už zase utíkáme od PC - hry, filmy, muzika - ne skládání hudby.
MB: Asrock Z690 Extreme CPU: Core i9-12900K cooler: Be quiet! Dark Rock PRO 4 RAM: 32GB 2x16 DDR4-3600 CL16 Kingston Renegade, VGA: MSI 4090 Suprim Liquid SSD: Samsung 960Pro 1TB + EK-M.2 HS HDD: 3TB Toshiba, 18TB WD DC HC550, 8TB Seagate SMR, 2x12TB HGST DC HC520 - RAID1, Optical: LG BH16NS55 BR-RW , Mouse: Logitech G502X Keyb.: Logitech G15+G13+F710, Case: BQ Dark Base PRO 900 r2 PSU: Seasonic Platinum 860W SS-860XP2, Monitor: Asus ROG Swift PG32UCDP, Repro: Logitech Z-5500, Headset: Logitech G935, OS: Win11/64 Pro
- crashPC
- Mírně pokročilý

je to taky o osobních prioritách. Taky už vím že opravdu kvalitní a sladěné stereo za 100k mi může znít opravdu hnusně, přesto že je dobré, ale mě se nelíbí. To ale nemění nic na tom že je to dobré a sladěné jak má být, narozdíl od ne moc dobrého s propady v charakteristice a jiných neduhách, které se občas daří zdárně ojebat a zamaskovat.
- hnizdo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Abychom nezabředli do teoretických úvah, nic lepšího se za ty peníze k danému účelu koupit nedá.
- crashPC
- Mírně pokročilý

proč by nedalo? stačí nečumět do CZC a alzy, smířit se s tim že je potřeba nějakej externí receiver a to víš že dá. ale na to pohodlní lidé nepřistoupí. Neobětují to místo, peníze a design za cenu dobrého zvuku.