Domácí síť

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
factus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Domácí síť

Příspěvek od factus »

Dobrý den, mám router Edimax AR-7084B a vlastně do něho mám napojené ADSL a odtud potom dva LAN kablíky, či-li RJ 45 do dvou PC, tento router přiděluje IP adresy sám. Takže můj problém spočívá v tom, že když najedu do "Místa v síti" -> "Celá síť" -> "Síť Microsoft Windows" -> "Doma", tak mě to hodí chybová hlášení, že nemám dostatečné oprávnění pro připojení do sítě, přitom hraní her po LANu nebo "ping" přes cmd jde normálně. Děkuji za rady.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Domácí síť

Příspěvek od Dzin »

factus píše:Dobrý den, mám router Edimax AR-7084B a vlastně do něho mám napojené ADSL a odtud potom dva LAN kablíky, či-li RJ 45 do dvou PC, tento router přiděluje IP adresy sám. Takže můj problém spočívá v tom, že když najedu do "Místa v síti" -> "Celá síť" -> "Síť Microsoft Windows" -> "Doma", tak mě to hodí chybová hlášení, že nemám dostatečné oprávnění pro připojení do sítě, přitom hraní her po LANu nebo "ping" přes cmd jde normálně. Děkuji za rady.
A jsi přihlášen jako admin s plnými právy?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
factus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od factus »

Myslíš jako administrátor ve Windowsech ? Ano určitě.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

A sdislis vubec nake slozky?
Mas sidleni povolene ve firewallech?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
factus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od factus »

Ano mám a sdílím.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Zkusi lbych pro jistotu firewally vypnout.
Btw. na PC mas jake OS?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
factus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od factus »

Zkoušel sem ho vypnout a nic nepomohlo, prostě mně to pořád píše, že nemám dostatečné oprávnění pro vstup do sítě. OS mám Windows XP 32.
factus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od factus »

Tak problém je vyřešen, do sítě se dostanu např. příkazem přes TCM cd \\"a ip adresa pocitace" :). Děkuji.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“