Repro s THX
Moderátor: CageJ
- crashPC
- Mírně pokročilý

hoja, nejdřív by jsi se měl ujistit že opravdu chceš 2.1, ne 2.0 ani 5.1, pak jak ti vadí velikost, ale to už jsme trošku probírali viď? já ti nedokážu poradit s konkrétním zesilovačem, ale s reproduktorama ano... Smutný je, že v čechách moc velkej výběr není.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- BBS
- Začátečník

hmm promin že to píšu pořad ale asi se na to vykašlu čínani blbý a s tim výběrem v čechách máš teda pravdu:) je to děs a hrůza ale co nadělaš no 5.1 mys přijde zbytežný pokud chci si je stavět sám a 2.0 nevim jak hrajou třípasmoví reproduktory hlavně mě zajímají jaký jsou hloubky k čemu se daj přirovnat jelikož ja ten hudební sluch moc nemám a moc my ani nevadí když to huhla ale taky my nevadí když je to nadherně čistej zvuk díky
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Člověče, používej čárky ve větách, takhle se to nedá moc čístBBS píše:ahoj mohl by my někdo poradit potřebuju 2.1 sestavu ppötřebuju poradit jakej zesik jakej sub atd dale jestli by byl někdo tak ochotnej díky moc přeju hezkej den
Samozřejmě se všechno odvíjí od požadavků a našetřených financí. Jinak bude vypadat sestava někoho, kdo se žene za basovou masáží disko hudby, a jinak bude znít sestava někoho, kdo si chce vychutnávat zvuk rocku či metalu.
Nicméně doporučil bych ti stejný začátek, jaký jsem udělal já, a postupně obměňovat/upgradovat komponenty, až zjistíš, že ti vlastně na zvuku nic nechybí a nepřebývá.
Kvalitní stereo základ se v bazarových cenách dá pořídit za cca 9-10 tis.Kč. Opravdu záleží jen na požadavcích, takhle je to jako kdybys napsal "Jmenuju se Jirka, jaké triko se ke mně hodí?".
Tedy jinými slovy - napiš, co od své nové sestavy očekáváš a kolik jsi schopný utratit.