zpomalování zvuku
Moderátor: CageJ
- Adisisis
- Žlutá karta

-
zpomalování zvuku
čuste nainstaloval jsem si znova windows a vše proběhlo v pohodě ale pak jsem si zapnul hudbu která hrála v pohodě až do doby než jsem například rozkliknul složku hudba se zpomalila a pak zase zrychlila to samé např. u her v mém starém windows mi tohle nedělalo neuměl by prosim někdo z vás poradit diky už jsem fakt bezradny 
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: zpomalování zvuku
Jaká sestava? Drivery na MB máš? Všechny aktualizace? Jaké kodeky?Adisisis píše:čuste nainstaloval jsem si znova windows a vše proběhlo v pohodě ale pak jsem si zapnul hudbu která hrála v pohodě až do doby než jsem například rozkliknul složku hudba se zpomalila a pak zase zrychlila to samé např. u her v mém starém windows mi tohle nedělalo neuměl by prosim někdo z vás poradit diky už jsem fakt bezradny
- Adisisis
- Žlutá karta

-
Re: zpomalování zvuku
Takže CPU-E4300 1.8GHz Grafická karta 8800GTS 320MBDzin píše:Jaká sestava? Drivery na MB máš? Všechny aktualizace? Jaké kodeky?Adisisis píše:čuste nainstaloval jsem si znova windows a vše proběhlo v pohodě ale pak jsem si zapnul hudbu která hrála v pohodě až do doby než jsem například rozkliknul složku hudba se zpomalila a pak zase zrychlila to samé např. u her v mém starém windows mi tohle nedělalo neuměl by prosim někdo z vás poradit diky už jsem fakt bezradny
Základní deska-MSI P965 Neo,RAM-2GB,zvukovka je integrovaná driver mám nainstalovaný a kodeky jsou tady http://www.uloz.to/313331/kodeky.bmp
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Adisisis
- Žlutá karta

-
- jaluvkap
- Začátečník

Zkus pustit na systemovy disk chkdsk ... neco podobneho se mi delo, kdyz se mi necekane restartoval komp a paxe zvuk pri spousteni programu sekalAdisisis píše:ne žadny kodeckpack jsem neinstalovalDzin píše:Já myslel jako co si instaloval za kodeky, jestli nejakej kodeckpack...
Přiste to dávej v jpg ne v bmp.
Preventvne bych do virů hodil výpis z hiijackthis.neviš o nějakych jinych přičinach?
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: