Adobe Reader 8 - problem

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Cpk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Adobe Reader 8 - problem

Příspěvek od Cpk »

Zdravim, mam problem s acrobat readrom uz som ho skusil a nikolko krat preinstalovat, skusil som aj AR 7 nainstalovat ale ta mi vyhodila Windowsacku chybu..tak som znova 8 nainstaloval ale pri pustani sa mi vyhodi toto

ked tam krizik tam tam je hlaska ze " nesouhlasili ste s licencnou dohodou program sa ukonci "

mi to tak pripada akoby chbal flesh player..alebo nieco....nestretli ste sa niekto stym uz?

Vdaka.

Obrázek
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

Spis to vypada, ze se ti nezobrazuje licencni smlouva se kterou musis na zacatku souhlasit... Odinstaluj to a ujisti se, ze se ti v program files opravdu odstranily vsechny soubory. Jestli ne tak je smaz a nainstaluj to znova
Cpk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpk »

xxsawer píše:Spis to vypada, ze se ti nezobrazuje licencni smlouva se kterou musis na zacatku souhlasit... Odinstaluj to a ujisti se, ze se ti v program files opravdu odstranily vsechny soubory. Jestli ne tak je smaz a nainstaluj to znova
jj to som skusal..dokonca aj v registroch som poodstanoval veci..nepomohlo...jj je to tu licenciou...aj ja si myslim..
sonoluca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonoluca »

Jestli to máš čistě na prohlížení, tak bych doporučil Foxit Reader

http://www.foxitsoftware.com/pdf/rd_intro.php
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
Cpk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpk »

jj uz ho mam nainstalovane...len ja ho potrebujem kôli omege(uctovny program)...ta je nanom zavisla..nejde mi bez adobe readera tlacit uzavierka. atd...inak by som si ho ani neinstaloval...foxit reader je ovela rychlejsi ako adobre.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“