No ja ho muzu mit za asi 15800kc (s dph) tzn ze neni o tak moc drazsi a prece jenom NEC je asi kvalitativne nekde jinde....lacko píše:LG L245WP je o skoro o ctyri litry levnejsi nez ten NEC, :
DOPORUČTE 24" A VĚTŠÍ LCD
Moderátor: maXXmilian
- dumar
- Začátečník

- stude
- Začátečník

-
LG muzes mit za 12 700, ja ho uz za tu cenu objednal a jen cekam. Takze i tak je to dost velky cenovy rozdildumar píše:No ja ho muzu mit za asi 15800kc (s dph) tzn ze neni o tak moc drazsi a prece jenom NEC je asi kvalitativne nekde jinde....lacko píše:LG L245WP je o skoro o ctyri litry levnejsi nez ten NEC, :
Naposledy upravil(a) stude dne pon 14. dub 2008, 19:14, celkem upraveno 1 x.
PC: CPU: C2D E8200@3,2GHz 1,25V+ Noctua NH-U12P MB: Asus P5N-SLI RAM: Corsair 2*2GB (5-5-5-15) VGA: ATI 5780 CASE: Thermaltake Aguila HDD: SG Barracuda 250GB + Samsung F1 640GB Mouse: Logitech G9 Keyboard: Logitech S510 OS: Win XP SP2 LCD: 24" LG L245-WP
NB: 13,3" Dell Vostro 1310 T8100 / 2GB / 250GB / NV 8400M GS / Win XP Pro SP3 + Logitech VX Nano
NB: 13,3" Dell Vostro 1310 T8100 / 2GB / 250GB / NV 8400M GS / Win XP Pro SP3 + Logitech VX Nano
- lacko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sheep-Master
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nevim proč řešíš nějaký kvality, pokut nejsi profi grafik nebo netestuješ ty LCD tak poznáš prd.
BTW pro mě je už profi i to LG, (sem chudý student)
BTW pro mě je už profi i to LG, (sem chudý student)
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Upřímně. Tyhle řeči o ceně jsou spíš jen psychologickej problém. Přece jen dát 15 nebo 20 za monitor vypadá hrůzostrašně. Jenže ten monitor se nekupuje každej měsíc nebo rok a nějakej ten pátek vydrží. Když o nich budete ještě pár týdnů/měsíců špekulovat tak se 3-4kkč dají stranou jako nic 
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- dumar
- Začátečník

OSVClacko píše:takze ne 4 litry ale tri... to pro me neni pakatel, pro tebe jo? kde pracujes?dumar píše: No ja ho muzu mit za asi 15800kc (s dph) tzn ze neni o tak moc drazsi a prece jenom NEC je asi kvalitativne nekde jinde....
rozdil 3litry na vec kterou budes pouzivat xx let zas tak neni moc! Monitor neni procak nebo grafika . Proste je to muj nazor ,vzdy si kupuji lepsi a drazsi veci a pokud vim zajemce napsal hranici 15tis tzn ze je to tesne nad touto hranici. A nenapsal jsem chudy student mam nasetreno 15 klacku na monitor, ale chci monitor za 12...
- dumar
- Začátečník

A uprimne videl si nekdy vedle sebe postavene nekvalitni,prumerne spickove monitory . Az uvidis ver mi ze vetu poznas prd uz potom nereknes. Ono vyber monitoru je vec fakticky tezka. Psal jsem to tady uz drive " V kazdem pripade plati ,ze zadna technologie neni univerzalni a tzn kazdy uzivatel ma jine naroky na svuj monitor. At je to treba rychlost odezvy, inputlag,ghosting, barevne podani ,vernost barev, pozorovaci uhly a jednim z nejdulezitejsich faktoru je cena atd..."Sheep-Master píše:nevim proč řešíš nějaký kvality, pokut nejsi profi grafik nebo netestuješ ty LCD tak poznáš prd.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- dumar
- Začátečník

- Spike44
- Začátečník

prosim o nakopnuti
Zdravim, planuji v zari koupit novy LCD, tak jsem zacal uz ted se tim zabyvat, abych pak jen koupil a rozbalil a už neztrácel čas. Výber lcd v dnesni dobe je ale obrovský ořísek
Mam docela ujasneno jake chci zakladni parametry a Vas bych chtel poprosit o tip na model či případně jen značku, po kterých se mám dívat, což mi šíeně ulehčí se vyznat v dnešní džungli na trhu.
moje požadavky: 24", 1920x1050, VA matrice, repro vyhodou. Pozivan bude dost na hry, ale take dost filmy, fotky a web. cena do 20tis s dph.
Jak jsem psal, kupovat budu až v záři, takze pokud má vyjít nejaký zajimavy model, i tohle info se bude hodit.
Diky moc za radu, stačí konkrétní modely. Zkušenosti uživatelů apod. už pak prozradí strýček Google
moje požadavky: 24", 1920x1050, VA matrice, repro vyhodou. Pozivan bude dost na hry, ale take dost filmy, fotky a web. cena do 20tis s dph.
Jak jsem psal, kupovat budu až v záři, takze pokud má vyjít nejaký zajimavy model, i tohle info se bude hodit.
Diky moc za radu, stačí konkrétní modely. Zkušenosti uživatelů apod. už pak prozradí strýček Google
- obywan
- Začátečník

- KAR
- Začátečník

- Dava_C
- Začátečník

-
- dumar
- Začátečník

Za kolik ho mas?KAR píše:Tak jsem si pořídil Benq FP241W a naprostá spokojenost !
Žádný z neduhů co sem četl na fórech nepozoruju.
Jedinou výtku bych měl na velké spoždění osd menu ale tohle je věc kterou považuju za nepodstanou, při prvním nastavení to jde překousnout a víc do menu nelezu.
BTW: par odkazu proc jsem doporucoval Nec
Znam tady kluka z fora co ho ma a je spokojen nebo tady z hardforum.com 3 nahodni uzivatele......
1)No question here...this monitor is build like a tank showing quality all over it! Absolute no complaints and zero dead pixels in my case...
2)I just got this Monitor & it's perfect for FPS Games. I've have seen absolutely no Ghosting on this monitor.
3)I just received this monitor...Holy COW!! Awesome, simply gorgeous. No dead pixels. And puts my 20" Samsung to shame. I was feeling bad because I had thought that I should have picked up a 30" instead but now I am very glad that I did not. Twenty Four is more than enough and I may stack another cheaper Dell 24 beside it when I need to. I was checking consistency up and down, left and right and absolutely no bleeding. Uniform all around. Well worth the extra $150 over other 24s.
Spokojenost vladne i tady
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6824002335
rewiev's:
http://www.i4u.com/section-viewarticle-215.html
http://www.trustedreviews.com/displays/ ... 2470WNX/p1
http://peripherals.about.com/od/display ... 470wnx.htm
http://www.netzwelt.de/news/75540_3-nec ... st.html#a5
atd. napriklad Eizo SX2461W na stejnou matrici jako tento Nec...jinak ten LG uznavam ze za cenu 12tis bude pro vetsinu uzivatelu asi lepsi volbou pro celkovy pomer vykon /cena
- Vendo
- Začátečník

-
Pre bezneho hraca vacsinou staci S-IPS alebo P-VA..... Pokym nehra nejake online FPS hry kde input lag narobi neplechu.
Pokym niekto chce 24" gamer LCD tak sa da odporucit jedine toto:
BenQ G2400W je to sice TNko ale nizka odozva a ziadny input lag.
Pokym chcete lenLCD kvoli filmom a pracoi na PC:
NEC MultiSync LCD2490WUXi
Intel Core2 Duo E6850@3.6Ghz, ASUS 8800GTS (G92) 512MB DDR3, 2GB Kingston 1066Mhz, ASUS MAXIMUS FORMULA, Orange doma
- dumar
- Začátečník

NEC MultiSync LCD2490WUXi je opravdu luxusni 24" ale pozor neda se v Evrope sehnat pouze Usa,Australie, Asie .Vendo píše:
Evropane maji diky politice fy. Nec moznost koupe pouze vetsiho bratra 2690WUXi nebo lepsi a o dost drazsiho NEC 2690 Spectraview(totozne modely pouze Spectraview jsou selekci vybrane nejlepsi panely)
- stude
- Začátečník

-
Zdravim, vcera jsem si donesl domu LG 245ku, jsem s ni spokojeny, jen jsem jeste nemel moc casu pohrat si s nastavenim. Nemohl by nejaky vlastnik poradit "sve" optimalni nastaveni? (podsviceni, kontrast, barvy, ... ) Nevite, kde bych mohl najit nejake optimalne popsane nastaveni ziskane sondou? Sam ji nevlastnim a jen na zkousku by mi to ze zacatku pomohlo. Predem moc dekuji
PC: CPU: C2D E8200@3,2GHz 1,25V+ Noctua NH-U12P MB: Asus P5N-SLI RAM: Corsair 2*2GB (5-5-5-15) VGA: ATI 5780 CASE: Thermaltake Aguila HDD: SG Barracuda 250GB + Samsung F1 640GB Mouse: Logitech G9 Keyboard: Logitech S510 OS: Win XP SP2 LCD: 24" LG L245-WP
- Spike44
- Začátečník

Zadny online super rychly strilecky nehraju, jen docela normalni hry(nektery sou ale i rychly)... Hledam 24" xVA LCD s co nejnizsi odezvou a co nejnizsim input lagem. Na jake modely se mam zamerit? Strasne by mi pomohlo nejake nakopunuti, konkretniho favorita bych si pak uz vybral sam.Vendo píše:Pre bezneho hraca vacsinou staci S-IPS alebo P-VA..... Pokym nehra nejake online FPS hry kde input lag narobi neplechu.
- lacko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jestli chces monitor za dvacku, tak uz bych mozna premyslel tady o tom(do zari se na tu dvacku dostane, rekl bych): http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=124784 Je to S-IPS(takze lepsi nez xVA), je to 26", a za tu cenu... jinak pokud chces usetrit, tak si kup LG L245WP-BN, ten si kupuju ja(az ho nekde budou mit, a nebude stat 14.5k (jeste v pondeli ho meli za 126000)). jinak mezi 15-20k je hafo dobrych monitoru, a tuhle cenovou hladinu jsem zas tak neskoumal, takze ti neporadimSpike44 píše:Zadny online super rychly strilecky nehraju, jen docela normalni hry(nektery sou ale i rychly)... Hledam 24" xVA LCD s co nejnizsi odezvou a co nejnizsim input lagem. Na jake modely se mam zamerit? Strasne by mi pomohlo nejake nakopunuti, konkretniho favorita bych si pak uz vybral sam.Vendo píše:Pre bezneho hraca vacsinou staci S-IPS alebo P-VA..... Pokym nehra nejake online FPS hry kde input lag narobi neplechu.
- Vendo
- Začátečník

-
MVA a ani PVA a podobne tomu trpia vysokym input lagom od 40ms-80ms... najmensi input lag maju S-IPS....Spike44 píše:Zadny online super rychly strilecky nehraju, jen docela normalni hry(nektery sou ale i rychly)... Hledam 24" xVA LCD s co nejnizsi odezvou a co nejnizsim input lagem. Na jake modely se mam zamerit? Strasne by mi pomohlo nejake nakopunuti, konkretniho favorita bych si pak uz vybral sam.Vendo píše:Pre bezneho hraca vacsinou staci S-IPS alebo P-VA..... Pokym nehra nejake online FPS hry kde input lag narobi neplechu.
Intel Core2 Duo E6850@3.6Ghz, ASUS 8800GTS (G92) 512MB DDR3, 2GB Kingston 1066Mhz, ASUS MAXIMUS FORMULA, Orange doma