-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

oyza píše:tak hodim dotaz i sem...
mam problem. prislo mi porad divny, ze mi sem tam ve wowu problikne obraz a taky, ze se mi to ve meste dost seka, coz se mi se starou 1900xt nestavalo. posleze jsem zjistil dle riva tuneru, ze se hd3870 prepina naprosto zahadne behem hry do 2D a to docela casto. pak je propad z cca 80-100fps na 20-30. vi nekdo co s tim? taky mi to od vymeny pada na sem tam na memory read error - (mozna i nejaky update addonu). kazdopadne to dela jen wowko.
premejslim, ze tam vrazim zase na test starou kartu, ale do toho se mi nechce...
Zkus si stáhnout catalyst 8.3 hotfix
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

spajdr píše:
oyza píše:tak hodim dotaz i sem...
mam problem. prislo mi porad divny, ze mi sem tam ve wowu problikne obraz a taky, ze se mi to ve meste dost seka, coz se mi se starou 1900xt nestavalo. posleze jsem zjistil dle riva tuneru, ze se hd3870 prepina naprosto zahadne behem hry do 2D a to docela casto. pak je propad z cca 80-100fps na 20-30. vi nekdo co s tim? taky mi to od vymeny pada na sem tam na memory read error - (mozna i nejaky update addonu). kazdopadne to dela jen wowko.
premejslim, ze tam vrazim zase na test starou kartu, ale do toho se mi nechce...
Zkus si stáhnout catalyst 8.3 hotfix
a nebo zkus 8.2, ja mam sice HD3650, ale u 8.3 me klesnul vykon ja svin, a celkove nemam dobrej pocit z tyhle verze driveru, tak mam 8.2 a vsechno vpohode
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

zítra možná i dnes vyjdou 8.4ky, tak snad to bude pořešeno úplně.
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

p.s. ten hotfix nepomohl. musel sem to udelat pres ATT :(
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Mr. Dirk píše:A nebo když se ti změní úroveň loajality ( max 6lvl ) - za to dostaneš nejvíc. Jinak můj nový pet má v základu 1.28attack speed. :) Ale to je díky talentom.
jak se jmenuje ten talent, neni to nahodou cobra reflex?ten zvysi rychlost ale vo to snizi damage :(

ps: kdo ma Hunta? na co je tranqising shot? je tam napsanou jako remove frenzy efekt, to je na raidy kdyz chci z kamarada neco sundat?

ps2: stvoui me roguny, rychlejs davaj stuny malokdy stihnu cokoliv udelat , mam davat spis spomalovaci trap, nebo ho zmrazit a pak do nej svihnout aim shotem?, pak stun petem a steady shot? ..heh :roll:
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

Matias píše:ps: kdo ma Hunta? na co je tranqising shot? je tam napsanou jako remove frenzy efekt, to je na raidy kdyz chci z kamarada neco sundat?
tranquil se pouzival v MC, v BWL a najde vyuziti i v ZA, na trashi v BT pred Naj entusem, mozna jeste i jinde, uz nevim...jedna se o sundani frenzy efektu (neco jako enrage) vetsinou z bosse, ale i z obycejnyho moba jako v trashi v BT...proste to tomu mobovi dispellnes timto, a healeri nemaj takovou praci :D
Matias píše:ps2: stvoui me roguny, rychlejs davaj stuny malokdy stihnu cokoliv udelat , mam davat spis spomalovaci trap, nebo ho zmrazit a pak do nej svihnout aim shotem?, pak stun petem a steady shot? ..heh
hod si survival tree a bez se rougum smat s deterrence :))
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

Luděk píše: nedelejte ze me nooba ... threat ( mam salvu takze jako retri pala sem mel 60% snizeni threat )
Redukce agra se nescítá, ale nasobí. BoSalavation + Retri talenty na snizeni threatu = 49% redukce.
Luděk píše: a po par ranach to de po me
ber http://wow.curse.com/downloads/details/9101/

Kód: Vybrat vše

Omen is a threat meter. Basically, enemies in WoW decide who to attack by deciding who is the most threatening based on the abilities you use. What Omen attempts to do is provide reasonably accurate estimates of your group's relative threat level on individual enemies, so that you can see when you're in danger of pulling aggro (or, if you're next on the snack list if your tank bites it). This info is usually only critical in raids, where only tanks can survive aggro, but it's useful for any multi-player situation.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Tak vcera wipovani na Magovi :) sice to nerfly, ale ty nase lamy to proste jeste nejak nechapou, nebo mozna chapou, ale provedeni pak pokulhava...Ale ono se to poda, vcera byl nej pokus asi 30% a to je na vubec prvni guild run na maga uplne super... :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

Skeeter píše:Tak vcera wipovani na Magovi :) sice to nerfly, ale ty nase lamy to proste jeste nejak nechapou, nebo mozna chapou, ale provedeni pak pokulhava...Ale ono se to poda, vcera byl nej pokus asi 30% a to je na vubec prvni guild run na maga uplne super... :)
to se vstreba :))) enrage posunuli na 20min a uz muze banishovat jen jedna skupina zachvilku ho budete farmit 8-)
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Matias píše:nahodou cobra reflex?ten zvysi rychlost ale vo to snizi damage :(
Nesnižuje to dmg, ale pokud to máš plné tak ty + pet máte +20% attack speed.
JInak moje talenty: http://www.wowhead.com/?talent=cxbG0ggoVdVoVVMRV
Matias píše:ps: kdo ma Hunta? na co je tranqising shot? je tam napsanou jako remove frenzy efekt, to je na raidy kdyz chci z kamarada neco sundat?
Ne to je na potvory, ale pozor nefunguje to na Enrage.
Matias píše:ps2: stvoui me roguny, rychlejs davaj stuny malokdy stihnu cokoliv udelat , mam davat spis spomalovaci trap, nebo ho zmrazit a pak do nej svihnout aim shotem?, pak stun petem a steady shot? ..heh :roll:
Jednoduše - prostě ho rozsekat než cokoliv udělá. :roll: Největší vychytávka proti nim je poslední talent v BM jak mám já, když to aktivuješ tak tě rogue fakt moc netrápí. :)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Matias píše:ps2: stvoui me roguny, rychlejs davaj stuny malokdy stihnu cokoliv udelat , mam davat spis spomalovaci trap, nebo ho zmrazit a pak do nej svihnout aim shotem?, pak stun petem a steady shot? ..heh :roll:
Jednoduše - prostě ho rozsekat než cokoliv udělá. :roll: Největší vychytávka proti nim je poslední talent v BM jak mám já, když to aktivuješ tak tě rogue fakt moc netrápí. :)[/quote]Mozna to zkusim retalentit, ale mrzi me ze prijdu o dmg kerou my dava prave marksman spec.
Tady muj talent strom http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000

urcite dam pryc tu 10ti procentni usporu many.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Matias píše:...
Za vylepšení HM? To bych nedělal, těch 10% dělá při RAIDech docela hodně.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

KlaSniC > jasny :) nejak o vikendu urcite padne. Nam hlavne delal problem raid setup, jakoze dva loci neni zrovna moc :) a to uz vubec nemluvim o tankovi kterej mel 1 FPS a druhym tankovi kterej vubec neumi tankovat :D Jeste, ze MT + jeden z tanku alespon vedeli co maj delat...
Bylo to narychlo poskladany a brany jako trening na channelery a kostky. To jsme zvladly takze ted jeste ten cave in nebo co to dela a je dole...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Mr. Dirk píše:
Matias píše:...
Za vylepšení HM? To bych nedělal, těch 10% dělá při RAIDech docela hodně.
ee, hm urcite ne mam to takhle http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000

...dmg se my moc nesnižil což mě překvapilo docela :) a zrychlil se utok, ten bestial wrath je výbornej, a ten beast within ten je jako pasivní abilita?
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Jestli jsem to dobře pochopil, tak by se měl aktivovat a působit společně s Bestial Wrath. Tj. je to něco, jak rozšíření/vylepšení Bestial Wrath.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Matias píše: ...dmg se my moc nesnižil což mě překvapilo docela :) a zrychlil se utok, ten bestial wrath je výbornej, a ten beast within ten je jako pasivní abilita?
Tobě se přes ten talent snížil dmg? :? JInak ossobně bych nechal snížení many za střely, ale tak to je tvoje volba. Navíc místo snížení cooldownu Arcane shotu bych si nahodil do plna Mortal shots.

Ano pokud aktivuješ Bestial Wrath a máš talent Beast within, tak BW na tebe působí taky, což se dost často hodí třeba proti fearu v Raidech. :)
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Dotaz na lidi, co hrajou na Drakthulu za hordu: Jak je to s populací? Server je označen jako Meduim, tzn střední populace...jak se tam dá sehnat třeba random grupa na heroic insatnci? Na Frostmane to v 80% času neni problém a je to otázka 5-30 minut...jak to chodí na DT?

Otázka pro všechny: co si myslíte o equipu, kterej bude v WOTLK? Myslíte, že to bude udělaný stejně, jako BC, tzn. do 80-týho levelu se vymění více méně 80% gearu, pokud člověk nemá nějakej hustej set (např T6, sunweel gear, atd)? Nebo se to udělá jinak a lidi i s "horšíma" setama (T5, T4, S3, atd...) s tim vydržej dlouho?
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Tak ten gear pry bude stejny jako s BC. Takže itemy v úvodních lokacích budou úrovně T4-T5 asi. Prostě to zas bude skok. Na to sem zvědavy, jako mag bude mít 5000 spell dmg? A warr kolik HP aby to přežil? 25K-30k? :roll:
Imho ale T6 a S3/4 by měl vydržet. Asi ne na 80, ale dlouho.

Na DT nehraju, ale kámoši jo, sice alli ale imho to bude podobny a grupa se na daily heroic dělá asi tak:

Otevřít okno na LFM, vidíš x lidí vě frontě a 4 invitneš, bez whisperu, prostě inv. Oni se joinou a zeptají se česky: "Kam se jde?" Pak se zjistí, že invitnuty shamy neni healer, tak se nic neřekne a kick. A invitne se další, kdo by teoreticky healer mohl být. Heroic UB se tehdy šel za 10 min. :o
Ale já sem nevěřil. První, co mě dostalo byl inv bez zeptání (na to jsou u nás hákliví a já taky) a invitovaní lidí, u kterých nevím spec a následný kick nevhodných. No a pak ta čeština, prostě automaticky česky. :lol: Prý to tam tak dělají běžně, tak nevim.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

me dost zajima jak to udelaji s talenty.

Daji tam neco mezitim bezvyznamneho aby treba neslo unstable affi a ruin?
Zase je to ale blbost, protoze na 70 levelu bych pak pri prichodem datace nemohl mit strom, ktery jsem ted mel.
Resp az na 80 levelu bych se k nemu dostal, coz by bylo nahouby.
S timze mezitim by byly nejake bezvyznamne talenty.

Vzpomina si nekdo jak to bylo u BC? Ja jsem presel plynule, takze si to nepamatuju.

To me fakt zajima jak tohle vymyslej.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Těsně před BC přišel patch, který upravil talenty do té podoby, jak je máme teď. Takže už 60 měly třeba Felguarda, ale zase jim spousta chyběla do ostatních stromů, resp. 10 talentů. A místa zůstaly, třeba warrové měli MS na 40 lvl a ten zůstal, priesti Shadowform na 40 lvl a zůstal, warloci Unstable Affliction neměli, protože je až na 50. Ty stromy zůstaly stejné, když nepočítám úpravy, jenom dostaly rozšíření o "super" talent na lvl 50 a další talenty, aby si se k tomu mohl dostat.
Prostě, pokud to proběhne stejně, tak talenty zůstanou stejné, jenom dojde k rozšíření o 10. Nic se nebude sunout. Takže teoreticky Tree form nebude poslední, ale bude něco pod ní.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“