S.M.A.R.T disku
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Lukass
- Nováček

S.M.A.R.T disku
Ve speedfanu jsem se díval na S.M.A.R.T nového disku, první den všechno v pohodě, za tři dny se všechno zhoršilo(můj 3 roky starý disk je prý naprosto v pohodě, kdežto nový je na vyhození), co to má být? A aby toho nebylo málo, instalnu jinou verzi speedfanu a ukazuje jiného hodnoty, a hd tune taky jiné.. tak co si z toho mám vybrat a čemu věřit? Jinak disk jede zdá se v pohodě. Máte s tím nějaké zkušenosti???
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: S.M.A.R.T disku
No kazdopadne sem hod ty screeny. Jinak nema cenu se o cemkoliv bavitLukass píše:Ve speedfanu jsem se díval na S.M.A.R.T nového disku, první den všechno v pohodě, za tři dny se všechno zhoršilo(můj 3 roky starý disk je prý naprosto v pohodě, kdežto nový je na vyhození), co to má být? A aby toho nebylo málo, instalnu jinou verzi speedfanu a ukazuje jiného hodnoty, a hd tune taky jiné.. tak co si z toho mám vybrat a čemu věřit? Jinak disk jede zdá se v pohodě. Máte s tím nějaké zkušenosti???
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To vypada na problem s kabelem Nechce se mi verit ze by novy disk mel tak spatnou hodnotu Seek error rate. Tady mas vic
- Lukass
- Nováček

Kabelem to není, zkoušel jsem měnit za jiný..Geeker píše:To vypada na problem s kabelem Nechce se mi verit ze by novy disk mel tak spatnou hodnotu Seek error rate. Tady mas vic