koľko unese jeden 4pinový conector voltov?

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
Rafaelo®
Nováček
Nováček

koľko unese jeden 4pinový conector voltov?

Příspěvek od Rafaelo® »

ahoj.. takže moja otázka je že mám na jeden 4pinový conector zapojený jeden ventilátor 8x svietiaci a ešte som nato napojiť 4 neony (nemám ich stále zapaté ale chcem sa spýtať či tomu nevadí že na jeden konektor je vent + neony 4ks :oops:
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

Počítám, že paralelně? Inu ono by to ani seriově nefungovalo :lol: Takže otázka kolik voltů je bezpředmětná, páč volty jsou furt stejné... Jo kdyby tě zajímali ampéry, pak by se už dalo distutovat...
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
Rafaelo®
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rafaelo® »

aha no ja do toho som lama tak preto mi pls poradte... inak už žiadny 4pin konektor nemám voľný bo tolko haraburd :oops: mám v pc že som musel aj jeden rozbočovač dať do pc... tak preto sa pýtam či sa mi 400W zdroj nemôže vypáliť alebo či mu to nevadí že tolko vecí je napojených... (mechaniky nejdú vždy len to čo treba, to čo mám zapojené a vždy mi ide je samozrejme hdd graf atd a k tomu 8x8cm vent na bedne svietiaci + další nesvietiaci ale ten mi nejde na plno mám tam nejaký dzindzík ktorý mi to reguluje...
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Nemel by byt problem... Nicmene doporucuji na to vyhradit jeden samostatny kabel od zdroje a dal uz za to nic nenapojovat (zejmena disky), jelikoz ty invertory od katod (neonu) nebudi zrovna duveru...
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Rafaelo®
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rafaelo® »

no ale už volné konektory nemám :( všetko obsadené... na tých neonkách mám len jeden vent 8x8cm svietiaci... to vadí? 4neonky aa vent?
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Nene, vetrak nevadi, ja myslel spis abys za to nenapojil potom jeste treba disk. Nejde o zdroj, tomu je to jedno, spis ale kdyz by ten invertor selhal, tak aby ti s sebou nevzal jeste neco. Nerikam, ze se to stane, nemelo by, ale je to zbytecne riskovat...

Rafaelo®
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rafaelo® »

jaj že nieže ten kábel zhorí? no dúfam že nie... ved je tam len vent a tie neony... oné tam nedám...
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Jsem te koukam zbytecne vystrasil :) Nic neshori, klidne to tak zapoj.

Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“