koľko unese jeden 4pinový conector voltov?
- Rafaelo®
- Nováček

-
koľko unese jeden 4pinový conector voltov?
ahoj.. takže moja otázka je že mám na jeden 4pinový conector zapojený jeden ventilátor 8x svietiaci a ešte som nato napojiť 4 neony (nemám ich stále zapaté ale chcem sa spýtať či tomu nevadí že na jeden konektor je vent + neony 4ks 
- martin.ol
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Počítám, že paralelně? Inu ono by to ani seriově nefungovalo
Takže otázka kolik voltů je bezpředmětná, páč volty jsou furt stejné... Jo kdyby tě zajímali ampéry, pak by se už dalo distutovat...
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
- Rafaelo®
- Nováček

-
aha no ja do toho som lama tak preto mi pls poradte... inak už žiadny 4pin konektor nemám voľný bo tolko haraburd
mám v pc že som musel aj jeden rozbočovač dať do pc... tak preto sa pýtam či sa mi 400W zdroj nemôže vypáliť alebo či mu to nevadí že tolko vecí je napojených... (mechaniky nejdú vždy len to čo treba, to čo mám zapojené a vždy mi ide je samozrejme hdd graf atd a k tomu 8x8cm vent na bedne svietiaci + další nesvietiaci ale ten mi nejde na plno mám tam nejaký dzindzík ktorý mi to reguluje...
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nemel by byt problem... Nicmene doporucuji na to vyhradit jeden samostatny kabel od zdroje a dal uz za to nic nenapojovat (zejmena disky), jelikoz ty invertory od katod (neonu) nebudi zrovna duveru...
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- Rafaelo®
- Nováček

-
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nene, vetrak nevadi, ja myslel spis abys za to nenapojil potom jeste treba disk. Nejde o zdroj, tomu je to jedno, spis ale kdyz by ten invertor selhal, tak aby ti s sebou nevzal jeste neco. Nerikam, ze se to stane, nemelo by, ale je to zbytecne riskovat...
Eagle3D Engine under developement
- Rafaelo®
- Nováček

-
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: