Nech sa paciKašpec píše:...
http://leteckaposta.cz/944199110
Moderátor: Baneshee

To sa teda moc nemas cim chvalit, ja by som sa hanbil, ze som ukradol hru, ktoru povazujem za The Best.MichiGen píše:...o originale som uvazovat neprestal, kazdopadne pockam ci si to CD Projekt nerozmysli, Witcher je jedna z najlepsich hier ake som kedy hral, nerad sa ale otravujem s patchmi

Zalezi na tom ci:Wuuduu píše:To sa teda moc nemas cim chvalit, ja by som sa hanbil, ze som ukradol hru, ktoru povazujem za The Best.
Otrava s patchami je totiz neuveritelne narocna, neprijemna a bolestiva skusenost. Clovek musi koli tomu behat po uradoch, obetovat niekolko dni svojho casu, ci ako?

ktorá hra nepotrebuje opravy???MichiGen píše:...

S tym Q4 si jasnyMichiGen píše:Ja ich za snahu chvalim, ale vidat opravenu vylepsenu ediciu v zahranici a tu nie je diskriminacia. Napr nie kazdy ma v dnesnej dobe net aby mohol stahovat patche o velkosti niekolko sto megabajtov. Tym sa ale neohanam. Je to zkratka neprakticke a preco nevylisovat novu verziu ked sa ta stara dopreda?

Dik.J X P píše:to co uvadis se nescita, ale pouziva v jednotlivych fazich utoku ... muzes mit az 4 faze + 1 specialni uder (prot 5 urovni ve vyvojovem stromu).
co se tyce oleju, bolesti, otravy atd. tak to je na tobe. nikde neni popsano ani ciselne vyjadreno co je lepsi. dobrym porovnanim je stav, kdy se otravis ty, nebo dostanes se do tranzu bolesti ... pak vidis nazorne co je lepsi ... ja jsem vzdy volil spis rychle udolani nepritele i za pomoci aardu ci igni, nez abych dlouze cekal, nez se otravi apod.

OT: Mam Q4 Eng verziu a skutocne bez patchu nefunguje !!! Mam originalne DVD v mechanike a hlasy chybu, mozno je to problem s nejakym emulacnym softwarom ktory sa tej hre nepaci ale po nainstalovani patchu ktory som musel stahovat isla hra konecne spustit.../OT133 píše:S tym Q4 si jasnyale inak s Tebou suhlasim, takyto pristup je nic moc i ked osobne ja s tym problem nemam vela ludi naozaj nema taky NET aby mohli patche o velkosti 100-200MB stahovat a ked na nich nehladia no..halusz.