Z-COM XI 626 - problém připojení

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Mirda85
Začátečník
Začátečník

Z-COM XI 626 - problém připojení

Příspěvek od Mirda85 »

Mám občasné problémy s přihlášením na WiFi, ve SPRÁVCI ZAŘÍZENÍ mi to občas vyhodí chybu u karty. 10x třebas po spuštění oken OK, ale pak třebas 2x nic. Problém zatím řeším, že to zakážu a dám znova povolit. Nedokáže tenhle jev někdo vysvětlit??
Nastavení připojení je na automaticky ze sítě - adresa se přiřazuje sama serverem DHCP...
Používaná karta je od Z-COM XI 626 (802.11b), datum ovladače 1.10.2003 a verze 3.0.8.0
Btw - neměl by někdo novější ovladače?? :roll:
JohnyC
Nováček
Nováček

Příspěvek od JohnyC »

mno a jakou chybu to vyhodí ?

novější ovladače tuším neexistují, firmware máš jaké ? (dá se to zjistit v utilitce (záložka about) co se dodává s kartou)
Mirda85
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirda85 »

Používaná UTILITA tato (dříve sem nepoužíval a taky to občas zlobilo) :wink:
Obrázek
No a ta chyba nevím přesně co, jen je SPRÁVCI ZAŘÍZENÍ svítí ta hloupá žlutá ikonka, origo CD sem ke kartě nedostal, nakupoval to hromadně správce sítě a dělal všem univerzální kopii i s ovladačema na 10 dalších značek :x
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

flashni posledni firmware, XI626 je suprova karta, na Bcko je dobra do routeru.

Kdyz kliknes v tom spravci zarizeni, co to hlasi za chybu?

Muzu zkusit pohledat flashovaci utilitu+posledni firmware (co jsem nasel), kartu mam v kompu (kdysi jsem si pres ni routoval sit do notebooku), ale nevim jestli to najdu... Cas od casu totiz mazu slozku temp, do ktery takovyhle veci ukladam..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
JohnyC
Nováček
Nováček

Příspěvek od JohnyC »

Zkoušel si dát kartu do jiného PCI slotu ?

koukni sem: http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=24827 odkazy na firmware a drivery i když jsou s nima celkem trable

kdyžtak můžu uploadovat drivery co jsem měl u karty, ale jsou z roku 2002 v. 1.07.29
Mirda85
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirda85 »

Dneska sem mi problém ještě nezjevil, uvidím do budoucna, ale určitě v tom správci nebude napsaná konkrétní příčina :sad:
Blbne to jen občas, zkoušet pokusy zatím nebudu asi
Mirda85
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirda85 »

Tak už problém konečně nastal, vyhodilo mi to tohle...
Obrázek
Víc nepovím :?
Bohetour
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bohetour »

Zkus ji vyndat, ocistit kartu i slot a dat zpet. Nekdy pomuze i takovahle blbost. Az pak bych hledal priciny nekde v driverech, popr. ten firmware
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“