-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Rajče píše:Dotaz na lidi, co hrajou na Drakthulu za hordu: Jak je to s populací? Server je označen jako Meduim, tzn střední populace...jak se tam dá sehnat třeba random grupa na heroic insatnci? Na Frostmane to v 80% času neni problém a je to otázka 5-30 minut...jak to chodí na DT?
S DT nevím jak to je, ale kámoš co hraje WoW od té doby co vyšel tak říkal že větší dementy ještě neviděl. Hrál tam do cca 40-50lvl a pak tu postavu smazal s tím že na takové lidi nemá nervy. :-D
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

Mr. Dirk píše:
Rajče píše:Dotaz na lidi, co hrajou na Drakthulu za hordu: Jak je to s populací? Server je označen jako Meduim, tzn střední populace...jak se tam dá sehnat třeba random grupa na heroic insatnci? Na Frostmane to v 80% času neni problém a je to otázka 5-30 minut...jak to chodí na DT?
S DT nevím jak to je, ale kámoš co hraje WoW od té doby co vyšel tak říkal že větší dementy ještě neviděl. Hrál tam do cca 40-50lvl a pak tu postavu smazal s tím že na takové lidi nemá nervy. :-D
no hral jsem na Dentargu ale transferoval jsem na Drakthul, s popolaci to jde, problemek je s tankama, ale to asi vsude, jinak co se tyce tech dementu, tak ti jsou vsude, jde o to jestli pisou Cz/Sk ci jinak
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Já bych taky na DT nemoh. Mám tam lvl 1 ve Stormwindu, abych se podíval. Mi stačí ten chat. "Uhni ty č*****.", "Hledám lidi do Zul'Kunda" a to co se potom strhlo v chatu... "LFG UB CZ/SK only."
Dementi sou všude, ale na DT je jich asi víc. A ty nicky tam, každý druhý cz, sk v nicku a nicky jako Vejcovod :stupid:
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Ja na Drakthulu ani radsi nezkousel hrat.Me totiz stacilo co jsem slysel ,ze se tam deje.Tento server je tim primo proslaveny :)

Pokud ti jde o cz/sk tak jsou servery jako Thunderhorn, Dragonmaw,Wildhammer

A co jsem slysel tak jeste na Dentargu je nejaka ceska guilda Demolicni ceta ,ale to je guilda s nejhorsi povesti na serveru.Gankovani low lvl do ty doby nez se relognes na main a zacnes je corpse kempovat.A ze k tomu budes mit duvod :roll:
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Wiruz píše:jinak co se tyce tech dementu, tak ti jsou vsude, jde o to jestli pisou Cz/Sk ci jinak
No to je jasné, ale tady je prý nadměrná koncetrace na km2. :)

Musím ale uznat že co se týče gangování tak u nás nastal rapidní pokles a jenom sem tam slyším že by někde x 70lvlů gangovalo.

Jinak neměl WOTLK vyjít v Dubnu? Celkem se těším, sice moje věci nic moc, ale tak aspoň nebudu litovat že se jich mosím zbavit.

//Včera sme s guildem strávili nad posledním bossem v Karazhanu skoro 4 hodiny a vždycky nás zlikvidoval když měl 5-6% HP. :sad: Chyběl nám totiž hlavní tank tank guildu Gorasul, protože má nějaké problémy v práci a stává kolem 4 hodin ráno takže večerní/noční RAIDy jsou pro něho nemožné.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Datáč ještě není ani v alfa fázi, nejdřív na konci roku vyjde.
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Ve score psali ze sice je ohlaseny na jaro ,ale podle nich vyjde az na Vanoce :(
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Ja bych na DT nesel ani za boha....Stacilo mi s CZ/SK populaci stravit 5 let na UO :) Ted mame sice cz/sk guildu ale na Aszune kde zadny jiny cesi nehrajou...ted ted uz jo, pac cast se nastvala a udelala si vlastni guildu. Jakoze fakt DT ani nahodou...verim, ze tam jsou i dobry lidi a nejaky pozitiva, ale klidne je prenecham ostatnim. Ja jsem wow zacal hrat prave s tim, ze tam bude co nejmin cz/sk, rad poznavam jiny lidi a verte, ze na Aszune je fakt multinarodnostni komunita.
Je to docela sranda, kamarad byl v nejaky guilde a vubec nevedel jakym mluvej jazykem (na VT) a ona to byla nejaka HC leverpool anglictina :) Prej nejhorsi slag z AJ co muze bejt...prej nerozumel ani slovo a to studuje anglinu...
Ja nevim, ale proste se zaseknout jen s cechama podle me ochuzuje o zazitky :)

btw: dneska jdem zkouset trash do BT tak jsem na ten wipe fest fakt zvedavej :D
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

nevim, na DT jsou dementi asi jako vsude jinde. co se tyce slovniku, nevsim sem si, ze by to byl nejakej problem, vzdycky se nejakej kreten najde, ale to bude i jinde. jsem tu uz pul roku a vsechny ty kecy o tomhle a tamhletom jsou jen "image" kterej tenhle server ma...
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

WOTKL měl být +- rok za BC, tak to bylo planovane.

Jinak já sem rád, že hraju s cizinacama. U nás na Balnazzaru je dost norů, dánů, švédů, ale že by na generalu nebo tak nějak mluvili po svym, to ne. A specialní guildu mají, tak jednu, dvě. Zbytek je mix. A je tam všechno, polaci, angličani, seveřeni, řekové, rusové, atd a i palestince, izraelce sem potkal a nějakyho šejka z kataru nebo odkud. Normálně mluvil arabsky na TS. My sme nemohli. A furt nabízel ropu :lol:
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

oyza > tak to by ses divil jaky jsou rozdily mezi cechama a napr. severanama. Je to diametralni rozdil, v projevu, v chovani, proste ve vsem. Asi jako v real life :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

No třeba já chodim HCčka výhradně s lidma z guildy, které znám a vim co můžu čekat, myslim si že pokud jste v nějaké normální PvE guildě tak sehnat grupu není problém... A když už jednou za čas jdu random tak se orientuju podle toho v jaké guildě ten který hráč je, podle toho se dá docela rozeznat jak se asi bude chovat a hrát... Demence je snad všude, možná že tady je v trochu větší míře, ale jak jsem už psal, většinu času stejně hrajete v rámci guildy a nějaký dětičky nadávající na generalu jsem si zvyknul ignorovat.
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

A něco po zasmátí z našeho guild chatu:
Noshgul: rio you comming late invs to kara started b4 15min...
Riojuz: coz i have real life and gf (girlfriend)
Noshgul: ok new guild rule: Real life especialy gf are not allowed :P
Riojuz: lol
Primaldwarf: lol
Thory: ROFL
Wahr: noshgul m8... you can not have a sex with wow so pls shut up and give us those ****ing pots to raid from gb...
Beverley: pwned :D
Noshgul: ...
:lol:
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Kecy,podle mě jsou idioti rovnoměrně rozdělení mezi všechny národy,DT nebude ani horší ani lepší.Jediné co mi trošku vadí jsou koncovky ..cz
IBM Thinkpad T42p
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

A viděl si na nejakem serveru ze by tolik lidi melo koncovku podle statu?Ja teda ne.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Ja netvrdim, ze idioti jsou jen na DT. Me o idioty vubec nejde, pac neni nic jednodusihi nez je ignorovat. Me proste vadi to precechovano. Kam se podivas vsude samej cech...a to je to co me vadi. Takhle mam cechy jen v guilde a vsude okolo multinarodnostni kutluru z temer cely evropy a to je podle me to co dela mmorpg tim cim je...

Jinak, jak jsem psal tak vcera jsme sly vyzkouset trash do BT. Musim rict, ze jsem byl prijeme prekvapenej. Az pred High Warlorda Naj'entuse jsme dosli bez jedinyho wipu. Pouze jednou nam pomrelo asi 5 lidi na Leviathanovi :) Mno a jak nam to krasne slo na trashi, tak boss nas vyndal behem 10s :) Holt jeste nemame takovej gear, hlavne tank pac dostaval pecky za cca 8k a to uz je dost :) Kazdopadne jsme se rozhodli, ze budem i nadale farmit trash kvuly kamenum a itemum celkove...ono se to casem poda :), ale co je dulezitejsi videli jsme prvniho bosse v BT s cimz opravdu nikdo nepocital...
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Abych řekl pravdu, tak je mi úplně jedno na jakém serveru hraju, potkávám v podstatě výhradně spoluhráče z guildy, takže jestli zbytek serveru mluví čínsky nebo česky je mi zcela ukradené.
vss Vodnik DrC+ (kp)
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

oh, koukáte se někdo na x-factor? anička ungrová hrála WoW! :lol:
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Coze? :shock: :lol:
Sice mi to tu běží, ale měl sem závod v LFS. :(
Nepostrehl si char a stranu? Jesli SMSkovat nebo ne? :lol:
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

vim na 100% že hraje za night elfy,něco tam mlela o tom že se jí líbí jak hezky kouzlej :roll:

EDIT:nebo měla datáč a hrála za Bloody...nebylo to z tý dálky moc poznat,a sama řikala jenom elf :evil: ale horda mi k ní moc nesedí,tak nevim :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“