-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Wiruz
- Pokročilý

sry ale vypada to jako klasicke keci okolo, jestli to je v CZ nebo v GER / EN je uz putna, prijde mi to demnetni vsude uplne stejne a to mam chary na Wildhammeru, Dentargu, DT, jedina vyhoda je ze se clovek alespon trochu zdokonaluje v AJ, jinak zadna, staci par dusevne nevyzralejch lidi kteri jsou vsude a je toMr. Dirk píše:A něco po zasmátí z našeho guild chatu:
Noshgul: rio you comming late invs to kara started b4 15min...
Riojuz: coz i have real life and gf (girlfriend)
Noshgul: ok new guild rule: Real life especialy gf are not allowed
Riojuz: lol
Primaldwarf: lol
Thory: ROFL
Wahr: noshgul m8... you can not have a sex with wow so pls shut up and give us those ****ing pots to raid from gb...
Beverley: pwned
Noshgul: ...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- KlaSniC
- Začátečník

nemuzes takto odsuzovat DT podle me je dmnce vsude stejnaMr. Dirk píše:S DT nevím jak to je, ale kámoš co hraje WoW od té doby co vyšel tak říkal že větší dementy ještě neviděl. Hrál tam do cca 40-50lvl a pak tu postavu smazal s tím že na takové lidi nemá nervy.Rajče píše:Dotaz na lidi, co hrajou na Drakthulu za hordu: Jak je to s populací? Server je označen jako Meduim, tzn střední populace...jak se tam dá sehnat třeba random grupa na heroic insatnci? Na Frostmane to v 80% času neni problém a je to otázka 5-30 minut...jak to chodí na DT?
- Skeeter
- Začátečník

Jak jsem psal, ja tam nehraju ani tak kvuly demenci jako spis kvuly vsudy pritomnym cechum
Proste jak jich je moc na jednom miste tak to zacna bejt nesnesitelny...vsude sama cestina, vsude priblbly pubertalni kecy a v neposledni rade vsude ty nicky cz/sk...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Bucho95
- Začátečník

Přesně kvůli tomuhle důvodu nemám rád angličany, vždycky jsou hrozně namachrovaný a myslí si že když je to jejich mateřský jazyk, tak jim to snad patří nebo co, nejlepší zkušenosti mám s lidmi ze severských zemí, hlavně se švédy.Skeeter píše:Jak jsem psal, ja tam nehraju ani tak kvuly demenci jako spis kvuly vsudy pritomnym cechumProste jak jich je moc na jednom miste tak to zacna bejt nesnesitelny...vsude sama cestina, vsude priblbly pubertalni kecy a v neposledni rade vsude ty nicky cz/sk...
- Revealman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Osobně si myslím, že někteří Češi na Czech'thulu jsou vážně trochu... no... Však víte... Samozřejmě ne všichni, ale jsou to právě ti, kteří jsou nejvíc vidět a dělají Čechům ostudu (pověst lamek, co neumí anglicky). Kdo má jenom trochu rozum, hraje na jiném realmu, kde může klidně být v CZ guildě, mluvit na gchatu česky atd. Celý Czech'Thul je server plný Čechů, spousty demence a rozhodně se nedá doporučit (podle toho co jsem viděl a co jsem slyšel od kamarádů jak v RL, tak na Thunderhornu)...
Angličany bych nějak tvrdě nesoudil, ještě jsem se nesetkal s tím, že by mi některý z nich dával najevo, že angličtina je jejich jazyk, že jim patří a že já jí nemám mluvit, nebo že jí mluvím/píšu špatně a tak ať radši mlčím, či podobné věci.
Seveřané jsou vážně skvělá parta lidí, nevím jakto, ale jsou
Angličany bych nějak tvrdě nesoudil, ještě jsem se nesetkal s tím, že by mi některý z nich dával najevo, že angličtina je jejich jazyk, že jim patří a že já jí nemám mluvit, nebo že jí mluvím/píšu špatně a tak ať radši mlčím, či podobné věci.
Seveřané jsou vážně skvělá parta lidí, nevím jakto, ale jsou
- Butch
- Středně pokročilý

Chci se zeptat jestli nekdo ma zkusenost s migraci at uz placenou nebo free.
Udajne se prevede komplet postava vcetne banky, penez, repky, arena bodu, honoru. Az na jednu vec a tim jsou maily ktere cekaji ve schrance.
Je to pravda?
Jinak co se tyce DT, tak zatim pozitivni zkusenosti.
Rozhodne neni problem najit grupu na cokoliv...coz na Frostmane za aliky byl.
Udajne se prevede komplet postava vcetne banky, penez, repky, arena bodu, honoru. Az na jednu vec a tim jsou maily ktere cekaji ve schrance.
Je to pravda?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Wiruz
- Pokročilý

presne jak pises, transferoval jsem z Dentargu na DT a opravdu se prevede vse krom posty a AH. Takze to chce vse vybrat, pak uz staci transfer provest a za cca 1h uz jsem se mohl lognout na DTcku.Butch píše:Chci se zeptat jestli nekdo ma zkusenost s migraci at uz placenou nebo free.
Je to pravda?
Jinak musim potvrdit ze s DT mam take lepsi zkusenosti nez z zminovaneho Dentargu, kde byl problem hledat i blbe dps kamkoliv. Sice je tam dost mladiku, ale porad lepsi nez nikam nejit. Jedinou nevyhodu DTcka je nezdokonolovani EN, coz je dost skoda, protoze alespon jakakoliv komunikace pres VT byla uzitecna.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- oyza
- Začátečník

- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Proto bych místo DT volil jiný server. Jinak jestli se nepletu tak z PvP na PvE to nejde že? Docela sem uvažoval o tranferu na PvE, protože mě občas PvP s**e...
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- VictimCZ
- Začátečník

-
z pvp na pve anoMr. Dirk píše:Proto bych místo DT volil jiný server. Jinak jestli se nepletu tak z PvP na PvE to nejde že? Docela sem uvažoval o tranferu na PvE, protože mě občas PvP s**e...
z pve na pvp ne
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
- james7
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Na Dt hraju uz pomalu pres rok a pul. Sice tu je urcite tu hraje par lidi, kteři maji +- stejne iq jak moje kocka, ale urcite se tu take najde kopec pohodovych lidi. Na DT urcite neni problem najit partu do hc a pug raidu typu ssc/tk/gruul/kz/za sice ne vzdy jsou tyto raidy 100% uspesne, ale alti se tu urcite daji dobre vybavit. 
Sice jsem jinde krom DT nikde aktivne nehral, takze nemam nejakou predstavu jak to jinde chodi, ale momentale me na DT urcite neco zasadne nevadi a servr nehodlam menit.
Sice jsem jinde krom DT nikde aktivne nehral, takze nemam nejakou predstavu jak to jinde chodi, ale momentale me na DT urcite neco zasadne nevadi a servr nehodlam menit.
- Wiruz
- Pokročilý

no mam jednu postavu na pve serveru, a musi rict ze to je takove nemastne neslane, koukas na sebe a prd z tohoMr. Dirk píše:Proto bych místo DT volil jiný server. Jinak jestli se nepletu tak z PvP na PvE to nejde že? Docela sem uvažoval o tranferu na PvE, protože mě občas PvP s**e...

- Skeeter
- Začátečník

Ja bych na pvp server asi ani nesel
Nejak nemam potrebu se neustale mlatit o questy, pred instancema atp... kamos rikal, ze u nich nekde na pvp serveru zacinaj raid treba ve 20:00 a prvni pull je ve 21:30 pac se pred tim masakrujou pred vchodem
Zlaty pve... 
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- oyza
- Začátečník

ja zase nechapu jak to vubec nekdo muze hrat jako pve. sejmout nejakyho alika, kterej si zacne je ten nejlepsi pocit a ne nejaky tupy npc chovajici se podle skriptu...
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
newim jak to mate vy ale pred BT a MH je celkem klidek 
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

U nás je problém snad jenom před MGT jinak bez problémů. Maximálně se najde nějaký ***** rogue, který si potřebuje posílit ego před Karazhanem a když sme tam jenom dva při vyvolávání tak si začne vyskakovat, ale pro huntera + holy pala to není problém. 
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...