Vadný zvuk

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
dLx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Vadný zvuk

Příspěvek od dLx »

Zakoupil jsem si nové PC, kdyz jsem byl nejakou tu chyvili na TS (skype nebo pod.) tak zacal mikrofon blbnout a skoro mi nebylo rozumet. Myslel jsem si že to je zvukovkou apod. casem se ale PC zabehlo a vse jelo normálně. Ted jsem ovsem znovu reinstaloval celé PC a tatéž chyba, je porádne otravna. Proto se chci zeptat jestli s tím nemáte nekdo zkusenosti, odkaz na nejakej soft apod. Díky
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Vadný zvuk

Příspěvek od Dzin »

dLx píše:Zakoupil jsem si nové PC, kdyz jsem byl nejakou tu chyvili na TS (skype nebo pod.) tak zacal mikrofon blbnout a skoro mi nebylo rozumet. Myslel jsem si že to je zvukovkou apod. casem se ale PC zabehlo a vse jelo normálně. Ted jsem ovsem znovu reinstaloval celé PC a tatéž chyba, je porádne otravna. Proto se chci zeptat jestli s tím nemáte nekdo zkusenosti, odkaz na nejakej soft apod. Díky
Ty si vážně dobrej, tvoje otázka typu " nejede mi auto, delejte neco.. " proboha jak asi máme vědět co máš za PC? kodeky, drivery apod???
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
dLx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dLx »

np, máš pravdu, udal jsem toho malo, po reinstalaci pc jsem si sosl stejný kodek jako jsem měl predtím REALTEK, v PC by mělo být vse v pořádku, hudba mi taky hraje ok, asi to chce nejaký soft, který jsem si tam predtím náhodou nainstaloval a jelo to uz. Myslel jsem nejaky kodeky na mic. ale ty asi nejsou.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“