Vadný zvuk
Moderátor: CageJ
- dLx
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Vadný zvuk
Zakoupil jsem si nové PC, kdyz jsem byl nejakou tu chyvili na TS (skype nebo pod.) tak zacal mikrofon blbnout a skoro mi nebylo rozumet. Myslel jsem si že to je zvukovkou apod. casem se ale PC zabehlo a vse jelo normálně. Ted jsem ovsem znovu reinstaloval celé PC a tatéž chyba, je porádne otravna. Proto se chci zeptat jestli s tím nemáte nekdo zkusenosti, odkaz na nejakej soft apod. Díky
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vadný zvuk
Ty si vážně dobrej, tvoje otázka typu " nejede mi auto, delejte neco.. " proboha jak asi máme vědět co máš za PC? kodeky, drivery apod???dLx píše:Zakoupil jsem si nové PC, kdyz jsem byl nejakou tu chyvili na TS (skype nebo pod.) tak zacal mikrofon blbnout a skoro mi nebylo rozumet. Myslel jsem si že to je zvukovkou apod. casem se ale PC zabehlo a vse jelo normálně. Ted jsem ovsem znovu reinstaloval celé PC a tatéž chyba, je porádne otravna. Proto se chci zeptat jestli s tím nemáte nekdo zkusenosti, odkaz na nejakej soft apod. Díky
- dLx
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
np, máš pravdu, udal jsem toho malo, po reinstalaci pc jsem si sosl stejný kodek jako jsem měl predtím REALTEK, v PC by mělo být vse v pořádku, hudba mi taky hraje ok, asi to chce nejaký soft, který jsem si tam predtím náhodou nainstaloval a jelo to uz. Myslel jsem nejaky kodeky na mic. ale ty asi nejsou.