3D brýle

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

3D brýle

Příspěvek od Sheep-Master »

Zdravím, začalo to tak že jsem si stáhnul novou Trackmanii Nations a tam je možnost 3D brýlý. Jelikož stím nemám vůbec skušenosti tak by mě zajímalo jestli to má opravdu cenu do nich investovat.
Potom by mě zajímalo jestli to jde i v jiných hrách nebo filmech (něco jsem zaslech že GK karty od Nvidie něco takového podporují).
Pamatuju si kdy mi tenkrát bratranec na Geforce1 s 3D brýlemi ukazoval UT (ale ty byli spojeny kabelem ke grafický kartě)
Jinak vůbec nevim jaký k tomu jsou určený jestli polarizační nebo red-cyan.
Díky za objasnění!

//edit Wilik - presun z SS
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

tyt bryle sem mel v dobe GEFORCE 4 TI. Jedina chyba je ze funguji pouze s kvalitnima CRT monitorama co maji 160Hz+. Protoze se HZ puli na kazde oko zvlast tj 160Hz/2=80Hz na jedno oko.

Bohuzel prej tyhle bryle nefunguji na novejch kartach rady 8 a 9 takze pouzitelnost dost poklesla.

Vsichni asi cekaji na 3D monitory a od bryli se upustilo.

Jinak muzu rici ze ve svy dobe to byla pecka a takovej COLIN 4 byl masakr na tom hrat :)
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

ee na cebitu byly predstaveny nove 3D bryle, ktere bezely na normalnim LCD. pracovaly asi jako polarizacni, na obraz se dalo divat i bez bryli.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Krupi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krupi »

ja mam doma normalni takovy ty obycejny papirovy bryle ktery byli nekde v casopise a zkousel sem s nima hrat TM a tak docela to slo, i iluze prostoru nebyla uplne nejhorsi
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

V Trackmanii je "3D stereo" řešeno pomocí červeno-modrých filtrů, takže investice se vyplatí, protože se daj koupit opravdu levně a neni zapotřebí 100+ Hz. Zkoušel jsem to a krom toho, že přijdeš o barvy tak výslednej dojem nic moc. Barvy + vyšší frametrate (obraz se při použití tohoto sterea počítá asi na 2x) jsou lepší než celkem nepřehledné "3D".
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep-Master »

takže to je blbost?, jinak mám 24" LCD...
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
RulezZzOr
Začátečník
Začátečník

haaaa

Příspěvek od RulezZzOr »

JE TO MASAKR i JAK NA CRT tak i na LCD naprosto fpohode :X bohuzel skoda ze to tak je proste se ztrati cervena a modra barva proto obraz vypada kapááánek jinak :D
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“