Návrhy na články
- Návštěvník
-
- Wlkus
- Šéfredaktor PCT

-
Bohuzel poradne testy odolnosti medii v case se delaji hodne slozite - jak nasimulovat nejak rozumne starnuti v optimalnich skladovacich podminkach jako je treba meka posetka schovana v sanonu, kam slunce nesviti a relativni vlhkost zustava porad stejna/optimalni?
Osobne se snazim kupovat alespon znackova media (z nostalgie Verbatim) a dulezita data zalohovat i jinde. Celkem rozumne drahym resenim je treba pevny disk, podstatne drazsi je paskova mechanika a dalsi. Alternativou je ulozit data nekde na internetu...
Osobne se snazim kupovat alespon znackova media (z nostalgie Verbatim) a dulezita data zalohovat i jinde. Celkem rozumne drahym resenim je treba pevny disk, podstatne drazsi je paskova mechanika a dalsi. Alternativou je ulozit data nekde na internetu...
- kocourleo
- Začátečník

Kupuji jen Taiyo yuden a ještě jsem nenarazil na lepší media
http://shop.computershop.cz/eshop/defau ... dl-po-50ks
http://shop.computershop.cz/eshop/defau ... dl-po-50ks
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- TNT WagonInPentagon (°,°)
- Začátečník

- Weslo
- Středně pokročilý

Já bych ocenil test RAID řadičů.Jeden normální dejme tomu do 10k jeden levný dejme tomu do 2k a integrované (Ati,Intel,Nvidia chipset) ...
Otestovat RAID 0,1 a 5 ...
Otestovat RAID 0,1 a 5 ...
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
- AceBob
-
návrh na článek
Dobrý den, mohli by jste udělat nějaký menší test se základní deskou Gigabyte MA78GM-S2H s chipsetem 780G ,která ma integrovanou grafiku ATI HD3200 ,nebo obdobou desku na stejném nebo vyšší generaci chipsetu.
zajmal by mě výkon grafických karet v Crosfire X modu. Popřípadě i přes specifikaci AMD
http://game.amd.com/us-en/crossfirex_about.aspx
se pokusit zapojit nějaké jiné karty které by oficiálně s crosfire X neměly fungovat ,viz obrazek od AMD
http://game.amd.com/us-en/content/image ... _Dec07.jpg
kde uvádějí přehled podporovaných karet.
Na internetu je všude napsáno že to nepojede kvůli šířce sběrnice která je u integrovaného řešení jen 64 bitů. Já mám radeona HD2600Xt 128bitová sběrnice. A nemám na to prostředky to vyskoušet,ale myslím že za pokus by to stálo. A mnoha uživatelům by to prospělo si trochu zvednout výkon. Dík Bob
zajmal by mě výkon grafických karet v Crosfire X modu. Popřípadě i přes specifikaci AMD
http://game.amd.com/us-en/crossfirex_about.aspx
se pokusit zapojit nějaké jiné karty které by oficiálně s crosfire X neměly fungovat ,viz obrazek od AMD
http://game.amd.com/us-en/content/image ... _Dec07.jpg
kde uvádějí přehled podporovaných karet.
Na internetu je všude napsáno že to nepojede kvůli šířce sběrnice která je u integrovaného řešení jen 64 bitů. Já mám radeona HD2600Xt 128bitová sběrnice. A nemám na to prostředky to vyskoušet,ale myslím že za pokus by to stálo. A mnoha uživatelům by to prospělo si trochu zvednout výkon. Dík Bob
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Návštěvník
-
chtěl bych se přimluvit za test chladičů Scythe Scinf-1000 Mugen, Zerotherm Nirvana NV120 Premium(snad sem je tu v nějakém testu nepřehlíd a taky vypadají dost slibně) a případně dalších, které by mohli patřit k chladicí špičce
v mém případě jde o to že bych rád chladil procesor pasivně(cca E2180@3GHz) stim je spojena taky moje další prosba jesli by nebylo možno skusit otestovat chladiče i s nulovými otáčkami moc moc prosim jelikož se dost mění výkony jednotlivých chladičů a najít test jejich chování za takovýchto podmínek je skoro nemožné (to mě zamrzelo hlavně v článku Zkrocení vzduchu II kde by např. Thermalright IFX-14 tyto podmínky snad bezproblémů zvládl)
v mém případě jde o to že bych rád chladil procesor pasivně(cca E2180@3GHz) stim je spojena taky moje další prosba jesli by nebylo možno skusit otestovat chladiče i s nulovými otáčkami moc moc prosim jelikož se dost mění výkony jednotlivých chladičů a najít test jejich chování za takovýchto podmínek je skoro nemožné (to mě zamrzelo hlavně v článku Zkrocení vzduchu II kde by např. Thermalright IFX-14 tyto podmínky snad bezproblémů zvládl)
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pracuje se na tom...Anonymous píše:chtěl bych se přimluvit za test chladičů Scythe Scinf-1000 Mugen, Zerotherm Nirvana NV120 Premium(snad sem je tu v nějakém testu nepřehlíd a taky vypadají dost slibně)
Já jsem to testoval při minimálnách 400 otáčkách...>>>tj takova hranice , kdy 120mm ventilátor lidsky ucho, už nemuze slyset. Stačí si protahnout krivku v posledním grafu a měl by jsi dojít odhadem na urcitou hodnotu. Je pravda,že IFX to zvládne no...Anonymous píše: otestovat chladiče i s nulovými otáčkami moc moc prosim jelikož se dost mění výkony jednotlivých chladičů a najít test jejich chování za takovýchto podmínek je skoro nemožné (to mě zamrzelo hlavně v článku Zkrocení vzduchu II kde by např. Thermalright IFX-14 tyto podmínky snad bezproblémů zvládl)
Vyložene pasivní běh zkusím na Scythe Orochi.
- faugusztin
- Začátečník

-
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- faugusztin
- Začátečník

-
Intel P4 670 processor (P4-3.8, Prescott) to zvladaloHighlander píše:Pochybuju, že Ninja zvládne quad-core na 3ghz B3 revizi na pasivní beh....faugusztin píše: na Scythe Ninja, HR-01 Plus. Miminalne Ninja urcite zvlada pasivny beh, samozrejme bez OC.
až budu mít ninju na testy, tak to zkusím, ale moc tomu neveřím...
http://www.silentpcreview.com/article251-page5.html
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Test notebooku rady Toshiba A300, treba model A300-15J: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55120
// treba v porovnani se starsi A200.. Ja se totiz rozhoduju a chtel bych znat nejaky nazor na kvalitu zpracovani A300 vs A200.. A200 ma pritazlivejsi ceny a HD2600 staci..
// treba v porovnani se starsi A200.. Ja se totiz rozhoduju a chtel bych znat nejaky nazor na kvalitu zpracovani A300 vs A200.. A200 ma pritazlivejsi ceny a HD2600 staci..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- TNT WagonInPentagon (°,°)
- Začátečník

- Woyta
- Středně pokročilý

Trochu mi v testech vodnich bloku chybi u nas oblibeny EK Supreme.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- facility
- Začátečník

-
Re:
Co som testoval E2180@3GHz + "Noctua NH-U12F"s pastou "Coollaboratory's Liquid Pro"je to fpohode i pasivne ...Imho par dni trva az si pasta sedne ...Anonymní píše:v mém případě jde o to že bych rád chladil procesor pasivně(cca E2180@3GHz) stim je spojena taky moje další prosba jesli by nebylo možno skusit otestovat chladiče i s nulovými otáčkami moc moc prosim jelikož se dost mění výkony jednotlivých chladičů a najít test jejich chování
v testu "Orthos" su teploty rovnake viz link....
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?p=1219364
Podobne vysledky budu aj s Scythe Ninja rev. B
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship