special-CZ-design-WB (navrh & realizace)
Moderátor: morke
- bulii
- Nováček

-
onicom
sice som vsetko necital ale videl som dake testi a podla mna dosiahnut s vodnikom 70C ,na vodu je to trochu dost vela , mozno kebi bol ten chladic asi tak dvojnasobne visitak bi virazne zvetsila plocha a znizil odpol prietoku a urcite bi to lepsie chladilo
- myom
- Středně pokročilý

Re: onicom
t@k sy to vsecko precytaj.bulii píše:sice som vsetko necital ale videl som dake testi a podla mna dosiahnut s vodnikom 70C ,na vodu je to trochu dost vela , mozno kebi bol ten chladic asi tak dvojnasobne visitak bi virazne zvetsila plocha a znizil odpol prietoku a urcite bi to lepsie chladilo
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom