Assassin's Creed

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Je ta hra moc zavisla od cpu? Na plne detaily mi beha asi na 20 fps... co sa mi zda dost malo a jedine co ma napada je CPU(podpis@2.6GHz + GK 750/1850/2000)
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Vzhledem k tomu kolik lidí se tam konkrétně na nejvyšší detaily pohybuje bych i řekl že jo...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

riXo_svk píše:Je ta hra moc zavisla od cpu? Na plne detaily mi beha asi na 20 fps... co sa mi zda dost malo a jedine co ma napada je CPU(podpis@2.6GHz + GK 750/1850/2000)
Máš bohužel na dnešní dobu už šunt procesor a to single jádro to ještě umocňuje, šup do intelu nebo phenomu :)
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Sentenced píše:Tak po dohrání bych prece jen mel jednu pripomínku ...

Zaver.
Nechci tady spoilovat, tak to nebudu nejak uplne popisovat, jen napíšu, ze proste autori uplne ulítli. Uz jsem si na to zanadaval u Crysis a tady je to podobny, proste to scenarista psal totalne ožralej a sjetej.

Docela decentní hru to dost degraduje a udelalo to z toho frašku, ale na zmršeny zavery her uz jsem si za ty leta zvyknul.
Myslíš závěrečná mise s Altairem nebo ten úplnej konec těsně před titulkama?Mě to nějak nevadilo ale je fakt že pár věcí mě "mírně" překvapilo...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ten pulhodinovej masakr mi ani tak nevadil... to jsem predtim vyhledaval sám, a tohle byla celkem i vyzva, bylo jich fakt hodne.

Myslim spíš ten "kouzelnej" uplne zaverečnej souboj atd., nechci psát víc at ostatním nekazim požitek ze hry, ale myslim, ze kazdymu je stejne jasny po první hodine jak to bude končit ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No jasný no....Aspoň že jinak zbytek hry se nese v reálnym duchu co se protivníků týče.Protože jestli mi něco vadilo na jinak skvělym Princi z Persie tak to byly souboje s mutantama potom,co se písky vysypaly...
Naposledy upravil(a) Swat dne úte 22. dub 2008, 16:04, celkem upraveno 1 x.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Jinak celkem dobrá zpráva

Pro anglickou PC verzi Assassins Creed mezitím UbiSoft dokončuje první patch (ten samozřejmě na českém masteru není a je otázka, jestli na něm bude fungovat), který má řešit většinu problémů hlášených hráči. Například poruchy grafiky, její trhání, zamrzání, padání nebo chybějící části....

Zdroj: Tiscali Games

Asi nejsem sám,kdo si toho všimnul...ta hra mi jede hodně slušně,odehrál jsem to ve 1280x1024 se 4xAA a se vším na max,ale při jízdě královstvím tam byly úseky kdy se to nepříjemně trhalo přičemž framerate byl v pořádku,tak uvidíme,co s tím patch vyvede....mě osobně toulky královstvím dost bavěj...Občas někoho vyprovokuju abych si to zpestřil....
Včera jsem to rozjel znova.Někdo si bude myslet,že jsem úchylnej,ale nehohl jsem si pomoct.Každej z nás má jinej vkus a bavěj ho jiný věci a jak jsem psal dřív,pro mě je tohle hra,která mě uspokojuje a na kterou jsem čekal.Hlavně tím,jak je v ní podanej ten život na konci 12.století a taky to,že pokud pominu vyšetřování a provedení vraždy,tak mě ta hra do ničeho nenutí a můžu si městem chodit hodiny...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, taky si to dam za par tejdnů jeste jednou, prece jen - souboje me bavily nejvíc tak v polovine hry. Na začatku byl Altair zabijácká lama, co se pri vražde sam porezal a naopak na konci - to byla ultimatní mašina a chodil jsem mestem a vraždil vsechno co se ne me podívalo.

Ten střed byl idealní, nemohl jsem si dovolit bitku s 10+ vojakama a zaroven uz ale umel slušny komba.

Jinak si to priste dam tak, ze budu bojovat víc s tim kratkym mečem, ty komba jsou uplne jiny a kuchaní do krku ma taky neco do sebe. Pokud je pred tim prikolíkování nartu nožem k zemi, je to uplná balada...

(ted kdyz si tohle čtu, tak si rikam, ze podle psycho profilu bych zbrojní pas asi nedostal ) :oops:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

:lol: :lol: To asi ne no...nezasvěcenýmu by se skoro mohlo zdát že je v diskuzi nájemnejch vrahů...Komba krátkym mečem jsou supr.Co se týče dlouhýho meče tak se mi hodně líbí ten úhyb-rána pěstí-otočka a finish na zemi...skoro jak tanec.Poslední z bitky často prchá,tak ho buď doběhnu a skokem dorazim ovšem ještě větší maso je po něm vyslat nůž....pak mezerník a s modlitbou odcházím..... 8)
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

patch vypne DX10,1

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

ten chystaný patch pry vypne podporu DX10,1 :( pry že jeho implementace musí být kompletně předělána :shock: no celkém zvláštní když testy hlásí celkem znatelné zvyšení výkonu pod tim DX10,1
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Mno neviem na com to testovali ked operacny system s podporou DX10.1 je zatial daleko :roll: , bud je tam chyba a malo to byt DX10 alebo neviem..
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Michigen: Co to meles??? Visty SP1 uz tady jsou docela dlouho. Jinak bych to predelani nebral jako vylozene spatnou spravu, treba se pak vykon nezvysi o 20, ale rovnou o 30%. :-D
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Tak to mi nejak s tym SP asi uslo. Aj tak sa mi to ale s tym AC zda divne. o DX10.1 sa nikde nic nepisalo. Pisalo sa iba o podpore DX9 a 10 pricom sa autori dusovali ze pod 10nou pobezi vo Win Vista lepsie ako pod 9. Mne ako majitelovi 8800GT moze byt nejake odoberanie podpory DX10.1 jedno.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

DirectX 10.1 byl resen interni dohodou Ubisoftu a ATi, proste se prepsaly nektere casti kodu. Jinak nevidim problem v tom vysrat se na nejaky patch a potom tam rovnou nahrat ten druhy, nenecham se zbytecne okradat o 20% vykonu, nejaku bug sem tam ozelim.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Dovolím si tvrdit,že jestli vyjde na AC patch 1.2 tak ale v sobě bude mít opravy z 1.1,takže to máš píchni jak řízni (a to doslova v případě AC :lol: )
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

no akoze DX9 + XP rulez ... som to teraz skusal po Vistami ale ide to na s*acku ... ci uz DX9 alebo DX10 ... kedy ta Vista bude normalna ??? ci az s prichodom dalsieho OS ??? :roll:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

IQLogic píše:no akoze DX9 + XP rulez ... som to teraz skusal po Vistami ale ide to na s*acku ... ci uz DX9 alebo DX10 ... kedy ta Vista bude normalna ??? ci az s prichodom dalsieho OS ??? :roll:
Muzes to nejak rozvest ?? O kolik je tam pokles FPS atd. Prece jen se všude píše, jak to ma bezet na DX10 líp a rychleji nez na DX9, vyzkoušeno to nemam, tak zjistuju.

IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

nemal som nainstalovany fraps ale pokles tam musel byt riadny ... proste nebolo to ani z daleka tak plynule jako pod XP ... a inac ten vyssi vykon v DX10 oni porovnavali na Vistach ... teda porovnali vykon DX9 pod Vistami a DX10 pod Vistami ... a DX 10 ziskal tusim kolo 4fps naviac ... takze prakticky tvrdenie ze DX10 ide rychlejsie v tejto hre ako DX9 je zavadzajuce pretoze DX9 pod XP je daleko rychlejsi ako DX10 pod Vistami ...
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Presne tak, ono je mozna dx10 rychlejsi nez dx9 ale neni o tolik rychlejsi nez o kolik je vista pomalejsi oproti xp...
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Hlavně jsem snad ještě nikde v žádný hře neshledal tak zásadní rozdíl,kterej by mě posadil ta zadek.Např.pronikající paprsky mezi stromy v Crysis jdou pod dx9 taky a srovnávací screeny z AC...?Při hrání si člověk málokdy všimne tak malejch detailů a rozdílů,jaký mezi dx9/10 jsou.A vzhledem k tomu,že každou chvíli někde čtu,že na Vistě něco nešlape si klidně počkám,až ten operák vychytaj jako starý dobrý XP.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“