Jak napojit TV na PC z grafickou kartou AtiX1650Pro

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Fallen-In-FLames
Začátečník
Začátečník

Jak napojit TV na PC z grafickou kartou AtiX1650Pro

Příspěvek od Fallen-In-FLames »

Zdravím mám celkém problém,chcu si dát televizy na chvíly místo monitoru a to už kvůli filmům,ale pořád se mi nedaří to rozchodit.
Televizy mám grundig 100Hz a mám na ni přední panel na Video IN,žlutý konektor a pak tam je zvuk bilí a červený konektor,ale zvuk si nechám standartně z počítače.
V balení od grafiky tam mám Video cinch se žlutýma koncena a redukci na to abych ten jeden konec mohl zapojit do grafiky do TV/Outu taky je ta redukce žluté barvy.
No mám to zapojené zapnu televizy a nic se neděje,asi se to musí i nastavit v ovladačích na grafiku,ale hledal sem a nemohl sem nic takového najít.Doufám že na to nepotřebuji S-Video kábl něbo něco podobného,popravdě nikdy sem tohle nedělal.Děkuji vám předem za pomoc a doufám že to není napsané v špatné sekci.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

nastav telku ako sekundarny monitor a potom daj bud klonovat pracovnu plochu alebo ju nechaj rozsirit (tak to robim ja, potom len pretiahnem okno s filmom na telku a kukam)
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Fallen-In-FLames
Začátečník
Začátečník

beardie píše:nastav telku ako sekundarny monitor a potom daj bud klonovat pracovnu plochu alebo ju nechaj rozsirit (tak to robim ja, potom len pretiahnem okno s filmom na telku a kukam)
Jj už mi to jde v pohodě a ještě dá se nějak zaostřit písmo a nebo to už je chyba v televizy ?To se mi nechce celkem věřit.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

nastav spravne rozlisenie (skus 720x576 alebo 768x576)
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Fallen-In-FLames
Začátečník
Začátečník

Když sem vytahoval ten kábel ze žlutýma koncena z TV a zpět do TV hodilo to malou jisrku a plocha je teď celá modrá a už mi nejde ani do TV signál vůbec.Skoušel sem PC resetnout a nic ,grafiku sem namontoval do druhého PC a modrý obraz je tam taky jinak grafika jde v poho.Doufám že není v prdeli grafika,díky za rady pokud se to někomu stalo.
Jinak mi to tam furt ukazuje že je TV zapojená ikdyž není.....
//Edit tak na TV mi to jede v poho barvy ok vše v normálu ale na monitoru modré....
Fallen-In-FLames
Začátečník
Začátečník

Už je to ok akurát mi to oddělalo jeden DVI výstup na druhém to jde ok.Mužete lock.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“