Turok
Moderátor: Baneshee
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mozno trochu neskoro to sem davam ale ked vidim ze zaujem o tuto hru narasta tak je tu moznost precitat si skutocne dlhu megarecenziu.
http://www.recenzeher.eu/recenze-clanek ... ske-verze/
http://www.recenzeher.eu/recenze-clanek ... ske-verze/
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Četl jsem par recenzí, videl videorecenzi a na tuhle hru se celkem těšim. Sice to vypadá na prumernou FPS, ale FPSek neni nikdy dost, takže určite zahraju...
Koupit se to počitam zatim nedá, venku je jen Razor verze
Koupit se to počitam zatim nedá, venku je jen Razor verze
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- pilarius
- Začátečník

Přičemž má Razor verze veleještěří velikost a proslýchá se, že exe je zvětšeno o několik MB -> ochrana je pouze emulovaná -> je snížený výkon. Chytří warezáci tedy budou pravděpodobně čekat na release společně se zájemci o koupi originální hry
.
Jak už někdo navrhoval: Pokud by se přidávalo na vrch ke každé hře několik zbytečných neodripovatelných GB, tak by to možná mělo lepší účinek, než ochrana proti kopírování
.
Jak už někdo navrhoval: Pokud by se přidávalo na vrch ke každé hře několik zbytečných neodripovatelných GB, tak by to možná mělo lepší účinek, než ochrana proti kopírování
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pilarius
- Začátečník

No v tom nevidím problém. Pamatuji třeba UT2004, které bylo buďto na 1 DVD nebo na 5 (6) CD
. Pokud by to pomohlo prodejnosti originálních her a internetové konektivity, tak proč ne ? 
Byly by navíc potřeba větší disky, a tak by vybrala OSA další desátky, o které jim přeci jde, ne ?
Doba velkokapacitních médií se blíží (BR).
Byly by navíc potřeba větší disky, a tak by vybrala OSA další desátky, o které jim přeci jde, ne ?
Doba velkokapacitních médií se blíží (BR).
- RYAN
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
,,Na plné detaily se Turok sekl pouze párkrát za hru, takže můžeme mluvit o slušném zážitku z hraní." co to je za haluz? ked sa sekne 2x dobra hraelnost 5x na*icu?? kde sme... hra ma bezat stabilne snad ne..
Intel Core 2 Duo E6300@3220Mhz,Asus P5B Deluxe,2GB DDR2 800MHz CORSAIR TWINX XMS2@1150MhzCL4,MSI OC 8800GT,250GB 7200.10 16MB Seagate SATA2,320GB 16 MB Samsung Sata2,Audigy 4+Logitech Z5500,DSL 4 MB 1:1
DENIUS
BOOk:MSI M655X-Turion 2GHz,1GB RAM,100GB,x1600@550/1400DDR3
DENIUS
BOOk:MSI M655X-Turion 2GHz,1GB RAM,100GB,x1600@550/1400DDR3
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no nechci Vas nejak okradat o naivitu, ale co jsem turoka dohral na PS3 tak dost silny zklamani.. gfafika divna, vsechno takovy.. divny.. jediny co se mi libilo byly ty dual brokovnice a velociraptori plny olova
jedina atmosfera co to melo bylo to, ze i s mysi se ty rychly potvory spatne trefujou, tak mate nervy na drate. Jestli sen a PC budou dinove odstrkovat pomoci mysi, tak potez koste, protoze s "gamepadem" sem maval jak hovado
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no a ja co som cital od warezakov tak ze je to strasne podurovnove ... nenasiel som tam jedneho dobreho slova ze by na to povedali, grafika o nicom, opat nemoznost zapnut AA, textury jako spred niekolkych rokov no ze grc ... takze turok sa do mojho PC v zivote nedostane ... a do predaja max za tych 300sk ... no ze strasne sklamanie ..
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
cital som commenty k tomu a bolo tam zo 10 ludi co im AA neslo pustit len AF ... a je tam pomaly 200 commentov ale ani v jednom sa nepise ze by tam grafika bola na dobrej urovni, nie to este na urovni Crysis ... taktiez znamy co si to stiahol na to len nadaval ... ako mne to staci na to aby som o tu hru ani nezakopol ...
... dnes sa na to k nemu pojdem pozret ...
http://img151.imageshack.us/img151/9808 ... 002dv0.jpg
http://img117.imageshack.us/img117/9781 ... 005hf4.jpg
a tu su screeny z toho ... neviem co je na tomto zrovnatelne s Crysis ... mozno tak s Far Cry ...
P.S. To AA skutocne nejde pustit, potvrdil mi to aj ten znamy, mozno pod Vistami ako to bolo v GoW ...
tak a tu su dalsie screeny specialne pre OBRa aby videl ze opat je to on kto nevie
... pozri si to Menu aby si skutocne videl ze AA tam nie je
... neviem teda odkial si zobral ze AA funguje ... jedine ak by to bola nejaka special ability pre Visty ... dalej si prosim vsimni textury
ktore sa mozu zrovnavat fakt tak s FarCry nie s Crysis ...

http://img151.imageshack.us/img151/9808 ... 002dv0.jpg
http://img117.imageshack.us/img117/9781 ... 005hf4.jpg
a tu su screeny z toho ... neviem co je na tomto zrovnatelne s Crysis ... mozno tak s Far Cry ...
P.S. To AA skutocne nejde pustit, potvrdil mi to aj ten znamy, mozno pod Vistami ako to bolo v GoW ...
tak a tu su dalsie screeny specialne pre OBRa aby videl ze opat je to on kto nevie
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Graficky sa to dost podoba na Boiling Point. Tam bola ale volnost pohybu obrovska, tu je to iba po vopred nastavenych linkach (co som cital).
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak hra zabírá po nainstalování přes 16GB
Ale líbí se mi,dinousary mám rád
Odehrál jsem teprv cca 10min hry,o víkendu se do toho pustim.
Ale líbí se mi,dinousary mám rád
Odehrál jsem teprv cca 10min hry,o víkendu se do toho pustim.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- herfligg
- Nováček

-
Mam problem s Turokem.Hru nainstaluji bez problemu a dokonce i spustim misi kde se mam dostat z lodi.jak se ale objevi prvni Checkpoint v pralese,tak mne hra spadne do Windows.Kdyz nic nedelam tak jede,ale staci jenom pohnout mysi a hra spadne.Prosim poradte.Diky
AMD Athlon 64 4400+ X2,Grafika Gigabyte 9600 GSO 384 Mb DDR3,Deska Asrock K10N78HSLI-GLAN AM2,HDD Samsung 400 GB Sata 16 Mb,Pamet DDR2 2x2048 800 Transcend,Zdroj Fortron 350W,DVD+RW LiteOn DH-20A4P 20x DL Ram,Sound Blaster Audigy 4.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
souhlasim s IQLogic ty textury jsou des,rek bych ze este horsi jak v bioshocku, v cele hre se mi ale nelibi zpracovani te jungle je tam malo stinu,pusobito jak hra stara 5 roku, ale zato dinosauri jsou udelani moc pekne i zvukama i pohybama ti se jim fakt povedli...
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V
/ Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
Když jsem to pustil poprvy , tak jsem si myslel že mam nějakou dodrbanou grafiku nebo že to je na low defaultně. Kouknul jsem do nastaveni a bylo tam vše high. Takže grafika na prvni dojem ne moc povedená. ( myslim, že se zminovanym crysis nesrovnatelná). Ale jaksi mě to chytlo tak to zatím hraju, určitě to není hra, která by nestála za hraní. Otravujou jen delší nahrávací časy.
- herfligg
- Nováček

-
Sentenced stahl jsem Vitality verzi.Zkousel jsem ruzne Cracky jak od Vitality ,tak od Razoru a stejnej problem.Jestli pls si myslis ,ze vis kde je zakopanej pes,tak pls porad a napis to po lopate.Nevim si s tim rady.Diky moc
AMD Athlon 64 4400+ X2,Grafika Gigabyte 9600 GSO 384 Mb DDR3,Deska Asrock K10N78HSLI-GLAN AM2,HDD Samsung 400 GB Sata 16 Mb,Pamet DDR2 2x2048 800 Transcend,Zdroj Fortron 350W,DVD+RW LiteOn DH-20A4P 20x DL Ram,Sound Blaster Audigy 4.
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Problemy ohledne warez verzí se na tomhle foru neřeší, ale to muzes vyloučit, pokud mas crack od Vitality. Dal bych se tady tomu nevenoval ...
Zkus jiny drivery na grafiku i na zvukovku, s tim ze samozrejme predpokladam, ze mas jinak PC stabilní a bezne ti nepadá.
Ta hra je jinak čistokrevnej průmer. Osobne me to teda moc nebaví a to byl začatek jeste o dost slabší než ted ten stred. Jediny zajimavy jsou tu ty *sauři. Vypadaj dobre, ale divne se lesknou.
Jinak je grafika fakt dost slabá, ma to lepší momenty, zvlast venku, ale je to fakt slabota. Střílečka je to tupá a bez napadu, bez prekvapení, bez "wow" momentů ... za 3kila by to bylo asi pro nekoho i slušny, za 9 jsou to vyhozeny peníze. Celkove je to nuda.
EDIT: Jinak absolutne nechapu, CO ma na TOMHLE 12GB ? Animačky vypadaj, že jedou v enginu hry, tak snad jedine aby odradili stahovače z netu.
Stejne me prekvapuje, ze v dnešní dobe nekdo vydá takovouhle tuctovku a chce za ní vetší než budgetovy peníze.
Zkus jiny drivery na grafiku i na zvukovku, s tim ze samozrejme predpokladam, ze mas jinak PC stabilní a bezne ti nepadá.
Ta hra je jinak čistokrevnej průmer. Osobne me to teda moc nebaví a to byl začatek jeste o dost slabší než ted ten stred. Jediny zajimavy jsou tu ty *sauři. Vypadaj dobre, ale divne se lesknou.
Jinak je grafika fakt dost slabá, ma to lepší momenty, zvlast venku, ale je to fakt slabota. Střílečka je to tupá a bez napadu, bez prekvapení, bez "wow" momentů ... za 3kila by to bylo asi pro nekoho i slušny, za 9 jsou to vyhozeny peníze. Celkove je to nuda.
EDIT: Jinak absolutne nechapu, CO ma na TOMHLE 12GB ? Animačky vypadaj, že jedou v enginu hry, tak snad jedine aby odradili stahovače z netu.
Stejne me prekvapuje, ze v dnešní dobe nekdo vydá takovouhle tuctovku a chce za ní vetší než budgetovy peníze.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: