Napiš prosím tě typ VGA a rozlišení...
Edit: už ji vidím 3870, a ty propady min.FPS - tak to je síla

nz, grafule na def. Jinak tu tabulku je nutné číst opravdu jen jako CPU vs CPU, nikoli freq vs freq, pač tam výsledek zkresluje nastavení RAM (u různé Freq byla různá freq RAM i časování, v rámci stejné Freq CPU byly RAM samozřejmě vždy na shodné děličce i časování).rousini píše:2 MELDA: super, díky. Zhruba 5% ve hrách, oproti E21xx to bude 10% určitě.
Napiš prosím tě typ VGA a rozlišení...
Edit: už ji vidím 3870, a ty propady min.FPS - tak to je síla

Spouštěl jsem to ".bat" souborama z adresáře BIN32 a tam se rozlišení nevolí, rovnou frčí benchmark. Ověřil jsem, že opravdu běžel v 1280x960, čili reálrousini píše:2 melda: to rozlišení můžeš zvolit než se spustí timedemo. Jinak defaultně tam naskakuje 800x600, což zohledňuje výkon CPU. Mě jde o přínos v reálu, tedy v rozlišení min. 1280x1024=1310720 nebo ekvivalentu nad 1000000dots.

To přece není pravda. pokud jdeš po řádku, jsou podmínky pro test vyjma CPU naprosto idetnickéZub píše:je to sice hezka tabulka od meldy ale nelze z ni vychazet. jak napsal jsou tam jinak delicky a nastaveni pameti.

Přesně, vliv velikosti cache na min FPS je asi nejdůležitější závěr. Jako je fuk jestli je min FPS 5 nebo 15, ale jestli 10 nebo 25, tak to už znát je.Wiruz píše:tabulka moc pekna, diky moc za tu praci
fakt me prekvapil rozdil 200% v minimalnich FPS, zajimave a to to je rozdil 1MB cache, nechci to videt na 1M

co je to za blabol? 3850 512MB ze je lina grafika?:D No nevim, jedna se o povedenou gf v dane cene, +- srovnatelnou vykonem s 9600gt. Nejprodavanejsi jsou dnes prave hd3850,9600gt,3870, 8800gt a levnejsi varianty 8800gts a jako propastny rozdil vykonu mezi nema bych to nenazval...Ne kazdej kupuje jeste nadrazenou 9800gtx a high end hd3870X2 a 9800GX2...Sentenced píše:
K obyč grafice to asi stačí, ale k 8800GTS+ uz bych nejaky Pent. DC s pouhym 1MB nebral. S tim, že s každou další a vykonnejsi grafikou se budou rozdily zvetšovat.
U nekterych her (WiC, CoH) je to znat a osobne bych na 1MB cache nejel, ale je to fakt vec nazoru. Je jasny, ze k nejaky líný 3850 nebo níž je to asi jedno ..

cili se da rici, ze nema cenu z e4300 prechazet na E7200 pro bezne majitele co nehoni takt ke 4GHz /leda kvuli snizene spotrebe/ ?-melda- píše:Nakonec je vše jinak!
Po testu jsem zjistil, že beta bios F11h, který jsem musel loadnout kvůli možnosti otestovat E7200 na základní desce P965 DS4, se chová k E4300 jako macecha a nekorektně ho identifikuje i s ním zachází.
Test E4300 proto proveden znovu na biosu F10, viz aktualizovaný post s tabulkou o stránku zpět.

Víš jak to chodí, rousini chtěl jen Crysis, když už jsem to dělal tak si říkám proč tam nedat ukazatelů víc, ale času na hraní zase tolik nebylo...Thellwin píše:Není ten výsledek u min FPS v CoH na 3.4GHz trochu divnej ? Na 3GHz rozdíl nula a na 3.4GHz takovej skok ?
Škoda, že jsi nevyzkoušel i takty mezi (3.1 / 3.2 / 3.3), jestli to opravdu od těch 3GHz začíná takhle škálovat a nebo je to jenom nějaká haluz.