Assassin's Creed

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Chytit a zahodit (pro jemnější povahy) a nebo killnout, pro ty drsnější :roll:
Goldnoob team proud member!
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Zebracky jsou v pohode, ty ani potreba zahazovat. Horsi jsou ti ozralove a blazni, co primo narazi...
Wotan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Wotan »

2 axloth - na cil si das lock pomoci F a pak je na tobe co pouzijes, ja pouzivam jedive fist nebo mec, mise kde se musi nepozorovane zabit lucistnici delam zasadne pomoci vrhacich nozu, je to s nimi mnohem jednodussi
Ryzen 9900x + 2x32Gb Micron 6400 Mhz + MSI B650 Tomahawk + Asus Dual RTX 4070
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

Thellwin píše:Chytit a zahodit (pro jemnější povahy) a nebo killnout, pro ty drsnější :roll:
jo to jo, ale uz se mi kolikrat stalo pri plneni ukolu, kde jsem mel nekoho zabit a kdyz jsem se zrovna na to chystal, nabehla ke mne ta blbka a dej mi prachy... a to asi desetkrat za sebou :x :lol:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No ještě horší bylo když jsem se chystal na toho při tý popravě,na tom nádvoří.Hezky nepozorovaně jsem procházel kolem davu a jak jsem si to tam tak hezky modlil :lol: tak najednou vylitý hovado mi rozhodilo sandál....a byla bitka :twisted:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

s tema zebrackama je sranda hrat kuzelky xD na namesti nebo nekde kde je spousta lidi a tam ji chytnout a odhodit
KDO mi odebral moji zlutou kartu
Battlefield
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Battlefield »

to Michigen a slaava jak jste na tom vy s FPS? Celkem mě zajímá jak to dává 8800GT vs. HD3870.......
the PC: CPU:Intel i5 4670k OCed at 4,1Ghz//MB: Gigabyte Z87-HD3// CPU cooler: Gelid Tranquillo 2. rev//GPU: GTX 560 OCed// RAM:Kingston 4GB DDR3 // HDD: Samsung 840 EVO 250GB + Samsung HD103SI 1TB + WDC Caviar Green 2TB // ZDROJ: Corsair HX620// CASE:Fractal Design Define R2 black// LCD: Benq G2400WD fullHD// Windows 7 64B
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak William z Montferatu to má za sebou, docela stylová záležitost, kdy jsem mu chvíli koukal přes rameno, co že to na tom stole dělá a pak klasika v podobě vysouvačky :)
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Battlefield píše:to Michigen a slaava jak jste na tom vy s FPS? Celkem mě zajímá jak to dává 8800GT vs. HD3870.......
Mne to na 1280x1024 islo solidne i s AA podla frapsu som mal min fps nejak 33 v hodne zaludnenej oblasti, fps je v tej hre celkom stabilne. U kamosa som hral na HD 3870 v 1920x1200 bez AA a islo to pekne co sa tyka fps.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ta hra je na to jak vypadá hodně dobře optimalizovaná a stejně jako u CoD4 musím i tady pochválit, že se nekonaj žádný skoky a propady FPS z ničeho nic, jako u některých her. Jede to třeba pod 30FPS, ale framerate je stabilní a hrát se to dá pěkně.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ty žebračky a ožraly jsem osobne taky hazel čelem o zed ... straze to vetšinou prejdou bez povšimnutí, akorat neco držkujou. A žebračka hned utíká a je klid ...
Je tam videt pekna animace, kdyz si dá hlavou o zed :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

:oops: :lol: Tady kromě tý diskuze o fps když to člověk projíždí zpětně je to tak zvrácená debata,že by se jeden posral :lol: :lol: :lol: Se tu rozebírá jak kdo koho zavraždil,jakou zbraní,co se mu na těch vraždách nejvíc líbí a pak přijde Sent a zcela vážně tu uvede jak je to pěkná animace když si dá někdo hlavou o zeď :lol: :lol: :lol: Tak ať žijou diskuzní fóra :lol: Tohle fakt nemá chybu...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

No, vím, že se ti ta hra fakt líbí (mě taky), ale nehledal bych v ní nějakej skrytej vyšší smysl. U závodní hry se lidi baví o tom jak který auto jede rychle, u RPG kde sehnat nový vybavení a jakej už maj level ... a simulátoru vraha se logicky řeší jak kdo koho zabil :roll:
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Když jsem se k tomu nedávno vrátil, až ke konci jsem inteligentně zjistil, že z domu kde dostávám příkazy od "nejvyššího" se dá vyjít i zadem do zahrady, kde jsem našel vlajky po kterých jsem dřív pátral :roll: Holt slepota no...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

2 tom01: sakra dík,já o tom taky nevěděl :lol:
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

Zdarvim... Neviem ci to robi len mne ale obcas grafiak vypada ako keby neboli filtrovane textury... proste napr.cez tvar idu ako keby prisevite kocecky..no ked sa skusim pozret na tu osobu s oneho ulhu tak je to fajn... tiez aj objeky v hre,aleb steny na budovach..proste ako keby tam nebolo ziadne filrovanie.. Vsimli ste si to niekto ... Neda sa to nejak odstranit.Skusal som uz aj rozne ovladace..ale stale nic... (inac AF mam na 16x v ovladacoch napevno..a skusal som aj - ovladane aplikaciou..ale stale nic..)
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

Battlefield píše:to Michigen a slaava jak jste na tom vy s FPS? Celkem mě zajímá jak to dává 8800GT vs. HD3870.......
nemohu bohuzel posoudit. z nejakeho divneho duvodu mi nejde AA a ani AF. navic, jak nekdo uz poukazoval, fraps ukazuje kraviny, bench se mi delat nechce :oops:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Thellwin píše:No, vím, že se ti ta hra fakt líbí (mě taky), ale nehledal bych v ní nějakej skrytej vyšší smysl. U závodní hry se lidi baví o tom jak který auto jede rychle, u RPG kde sehnat nový vybavení a jakej už maj level ... a simulátoru vraha se logicky řeší jak kdo koho zabil :roll:
No vždyť jo,jen poukazuju na to,jak to v případě AC působí komicky,místy až morbidně...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, je to prostě jen hra, tak nepředpokládám, ze si nekdo myslí, ze bezne chodim po Krumlově a mlatim s ožralama hlavou o zed a kochám se super efektním ragdoll efektem :)

Prave proto je to hra, aby si človek vyzkoušel role, ktery by v realu zažil asi jen hodne težko. Ted nemluvim o asasinacích nebožáků, to je zcela jiste denní chléb spousty navštevníku tohoto fora, ale treba o ty akrobacii pri lezení na baráky...

Osobne bych nevylezl ani do prního patra, proto me baví jak ta postavička ladne skáká kam ji nakažu. Vůbec si tak rikam, ze tahle hra ma tu animaci snad na nejlepší urovni co jsem kdy videl ....

Jinak by me zajímalo, kde je kuše, co byla v traileru ... chystá se do dvojky nebo do trojky ? :)
Naposledy upravil(a) Sentenced dne pon 28. dub 2008, 14:50, celkem upraveno 1 x.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Sentenced píše:Vůbec si tak rikam, ze tahle hra ma tu animaci snad na nejlepší urovni co jsem kdy videl ....

Jinak by me zajímalo, kde je kuše, co byla v traileru ... chystá se do dvojky nebo do trojky ? :)
- o tom jsem ja naprosto presvedcenej
- trailer asi vyrenderovali driv, nez se rozhodli misto kuse pouzit vrhaci noze...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“