Strong DC++

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Bubu100
Nováček
Nováček

Strong DC++

Příspěvek od Bubu100 »

čaute možete my poradit nejahý HUP list do DC dakujem
CPU Intel Core 2 Duo E6550,AC Freezer 7 Pro,MB MSI P6N Sli Platinum,VGA Gigabyte Ati 3850 512,Acelero S2+Turbo Module,DDR2 2x1024MB Kingston Hyper-X 4-4-4-12 pri 1,8V,HDD IBM 320GB SATA2 16MB,SB Creative Audigy,DVD RW LG 4163b,čitačka karet
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ignorelist: kremrole a dezoláti
dech
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dech »

Ahojte,
prosimvas, mam takovy "advanced" dotaz Smile. Rekneme ze mam víc věcí, které bych chtel stahnout, coz znamena ze si pro kazdy pojem(nazev filmu,pisnicky..) otevru zvlast okno "search"(hledej) a v nem proste zadam hledat a cekam az to neco najde,tak to delam u vsech ostatnich oken...doposud to je OK. No ale pak potrebuju vypnout kompa nebo jenom DC a kdyz jej znovu zapnu (to DC) tak uz ty okna s vyhledavanim jsou samozrejme zavrena a musim je znovu otvirat a do kazdeho znovu zadavat vyhledavany pojem...jde to udelat nejak tak, abych nemusel porad zadavat znova po zapnuti DC ty heldane pojmy, ale aby se hledaly sami?dikes
p.s.: vim ze to co chci funguje u jiz stahovanych souboru(proste download que že),ale toto co myslím je jen o opakovaném vyhledávání po vypnutí DC.
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW
dech
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dech »

plíííz,vite nekdo?
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

dech píše:plíííz,vite nekdo?
ja uz tedy Stronga nepouzivam, ale zadal sem hledat soubor bez volnych slotu. vetsinou to nekoho najde, dam stahovat a ulozi se to mi to do cekani na download. sice to nestahuje hned ale v cekani na slot je to porad a nemusim to zadavat pokazdy. jinej zpusob neznam.
dech
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dech »

no o tom vim....ale to je to o co mi prave nejde....prave bych chtel aby to hledalo nazvy ktere este nestahuju...no takovy automatizovany "search"
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Jestli mas na mysli nejaky planovac, co se hledani tyce, tak ten tady proste neni..
K samotnym downloadum.. nejak nemam rozum z toho, co pises.. proste najdes co potrebujes a das to do listu.. DC si pak samo hleda alternatives a taha..
dech
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dech »

tak proste cituji sam sebe: "kdyz jej znovu zapnu (to DC) tak uz ty okna s vyhledavanim jsou samozrejme zavrena a musim je znovu otvirat a do kazdeho znovu zadavat vyhledavany pojem...jde to udelat nejak tak, abych nemusel porad zadavat znova po zapnuti DC ty hledane pojmy, ale aby se hledaly sami?"
no ale tak asi to takhle nefunguje jak bych chtel no,takze nic.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No takhle to nefunguje.. samozrejme ze ne.. ja jen nejak nechapu, k cemu by to bylo.. spise me to pripada tak, ze to DC pouzivas nejak zvlastne.. :oops:
dech
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dech »

no k cemu...kdyz hledam vice vyrazu....tak musim otevrit hodne oken "search" ale kdyz ty vyrazy nenajdu tak je chci hledat treba druhy den atd. ale nechce se mi je porad zadavat znova do toho pole search(protoze sem vypnul DC) a chtel bych aby si to DC nejak pamatovalo to co chci hledat
Mailen
Začátečník
Začátečník

Nezdařilo se mapování portu. Prosím zvolte NAT sami

Příspěvek od Mailen »

Ahoj, mám problém se strongDC++... Vše mám nastavené podle návodu dobře a také mi to občas šlapalo, když ne, tak jsem restartoval a už to šlo, ale poslední dobou už to nejde vůbec. NAPT resp. UDP a DCP mám na modemu nastavené a napříkald Utorrent běží v pohodě. Ve firewallu (ESET Smart Security)také povolené - ručně a stále se mi zobrazuje hláška "nezdařilo se mapování portu prosím zvolte NAT sami". Jsem active a mám veřejnou adresu. Díky za rady, pokud nějaké budou...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“