zadrhavani obrazu DVD
- Illidan
- Nováček

-
zadrhavani obrazu DVD
Ahoj.. mam takovy problem. dneska sem dostahoval DVDcko jedny kapely a kdyz dam spustittak se mi normalne otevre nabidky jako PLAY, SONGS, EXTRAS, SET-UP, ale na zadnou z nich nejde kliknout.. kolem tech nabidek jsou sedive obdelniky (to dela ve formatech wmv, avi, mepg..).. kdyz to zapnu ve VLC media player - nabidky tu sice jsou a jdou spustit ale kdyz dam play tak obraz se po par sekundach kousne, asi po minute se na chvili rozjede a pak zas kousne... i v tech formatech wmv, avi to vypada nejak hezci.. nevim jestli celej ten soubor nemuze bejt posranej nebo neco v nem chybet ale to se mi moc nezda pze to cely ma 4,5 GB... prosim nemohl by mi nekdo poradit? jestli neco stahnout, nebo jakej format a tak...
Naposledy upravil(a) Illidan dne pon 28. dub 2008, 22:25, celkem upraveno 1 x.
- Illidan
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tak zaprvé si změn název threadu!Illidan píše:jeste sem zjistil ze kdyz ve VLC media player kliknu na Video, pak na Snímek obrazovky tak se obraz vzdy rozbehne (asi tak na 10sec). ale preci nebudu porad klikat jak debil.. to bych z toho nic nemel.. nevite co teda mam delat prosim?
Jestli to je nelegální kopie tak to se tady neřeší.
Zkus jiny prehrávač a jiné DVD pokud to bude delat tak to budem řešit pokud ne tak je chyba v tom tvojem jen.
- Illidan
- Nováček

-
zkousel jsem stahnout http://www.slunecnice.cz/sw/avs-dvd-player/ a v tom to nejde ani otevrit...
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: