Mitac Mio A701

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Igler
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Mitac Mio A701

Příspěvek od Igler »

Nazdárek, vzhledem k tomu, že se blíží výplata a můj dosavadní telefon ode mě dostal v praci K.O. jsem se rozhodl pořídit si "něco" lepšího než pouze obyčejný mobil. Volba postupně padla na Mio A701 a to nejen kvuli příznivé ceně. Než jej ale pudu koupit se chci zeptat majitelů tohoto zařízení na jejich názory, připomínky apod. Už jsem pročetl spoustu recenzí kde se vyjadřují vesměs kladně, ale je to skutečně tak? Prosím o reakce, děkuji.
PC:AMD Athlon X2 4800+@2687MHz,2048MB DDRII 800 PATRIOT,160GB SATAII/300,GK ATI HD3650 DDRIII 725/800@810/850 ,deska Biostar TA780G M2+ SE,zdroj Fortron 350W 120mm fan
NB:MSI PR210 AMD Athlon 64 X2 TK-57 1.9Ghz, 2048MB RAM, 160GB HDD, Ati X1270, 12,1"
NB "SERVER" Compaq Armada 1700, PII 333MHz, 96MB RAM, 5GB HDD :-) .
MDA: Mitac Mio A701 Digiwalker Intel PXA270 520MHz, 128+64MB, Kingston 2GB SD
Noxyr
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

4 dny

Příspěvek od Noxyr »

Zatím nevím co mu vytknout, mám ho krátce a jsem spokojen. V krabici je vše co budeš potřebovat, ale kup si rovnou alespoň 1Gb kartu, lépe 2Gb. Už jen mapy do navigace zaberou spoustu místa.
Jinak pokud si PDA začátečník, doporučuji:

www.ce4you.cz

kde najdeš spoustu základních návodů, jak s PDA pracovat, spojit s PC.
CPU: AMD X2 5000+ MB: Asus M2N-SLI RAM: 4GB DDR800 GPU: Asus nVidia 9800GTX HDD: SATA 80GB Seagate Baraccuda + PATA 160GB Mechaniky: DVD-RW NEC 4550A + Ausus E616P2
Igler
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igler »

O www.ce4you.cz samozřejmě vím, recenzí jsem pročetl nespočet a všude hodnotí kladně, ale skoro nikde nehodnoutí jak se přítroj chová v každodenní zátěži, jestli se odírá nebo něco podobného. Dobré by bylo znát i mechanickou pevnost :). Mimochodem nevíš jestli je možné použít kartu větší než 2GB? Vím pouze že výrobce mluví o 2GB, do budoucnosti by se určitě hodilo více.
PC:AMD Athlon X2 4800+@2687MHz,2048MB DDRII 800 PATRIOT,160GB SATAII/300,GK ATI HD3650 DDRIII 725/800@810/850 ,deska Biostar TA780G M2+ SE,zdroj Fortron 350W 120mm fan
NB:MSI PR210 AMD Athlon 64 X2 TK-57 1.9Ghz, 2048MB RAM, 160GB HDD, Ati X1270, 12,1"
NB "SERVER" Compaq Armada 1700, PII 333MHz, 96MB RAM, 5GB HDD :-) .
MDA: Mitac Mio A701 Digiwalker Intel PXA270 520MHz, 128+64MB, Kingston 2GB SD
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Pokud nepotřebuješ WiFi, tak to za ty peníze není špatná koupě. Osobně se mi ale víc zamlouvá E-Ten X500, který se dá sehnat za velice dobré peníze, protože ho nahradil novější X500+, který disponuje jenom lepším displejem a foťákem
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
cykloblazen
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Firmware

Příspěvek od cykloblazen »

Nazdar lidi. Vlastnim tenhle přístroj od loňského léta na jeho HW stránku a odolnost si stěžovat na nemužu stále ho někam tahám a neni na něm škrábnutí i co se týče funkčnosti po HW stránce ,problém ale nastává u SW stránky v poslední době mi přijde ža wokna začínaji dělat bordel. Ku příkladu mi přestal fungovat Miomap V3 a SPB imageer se sem tam divně chová ,vzhledem k tomu že vyšla R65 firmware ,chtěl sem aktualizovat ovšem: oficiální instalátor od MIO technology nefunguje sice se jakoby aktualizuje ,ale nic se ve skutečnosti neděje a ty neoficiální jsou tak na to riskovat odmítnutí případný reklamace. Proto se ptám jaký kdo z vás má zkušenosti a aktualizací firmware? U tohoto přístroje....
xmen2
Začátečník
Začátečník

Re: Firmware

Příspěvek od xmen2 »

cykloblazen píše:Nazdar lidi. Vlastnim tenhle přístroj od loňského léta na jeho HW stránku a odolnost si stěžovat na nemužu stále ho někam tahám a neni na něm škrábnutí i co se týče funkčnosti po HW stránce ,problém ale nastává u SW stránky v poslední době mi přijde ža wokna začínaji dělat bordel. Ku příkladu mi přestal fungovat Miomap V3 a SPB imageer se sem tam divně chová ,vzhledem k tomu že vyšla R65 firmware ,chtěl sem aktualizovat ovšem: oficiální instalátor od MIO technology nefunguje sice se jakoby aktualizuje ,ale nic se ve skutečnosti neděje a ty neoficiální jsou tak na to riskovat odmítnutí případný reklamace. Proto se ptám jaký kdo z vás má zkušenosti a aktualizací firmware? U tohoto přístroje....
Precti si lip ce4you.cz tam resi presne tohle,jsi jen linej.
cykloblazen
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Firmware

Příspěvek od cykloblazen »

xmen2 píše:
cykloblazen píše:Nazdar lidi. Vlastnim tenhle přístroj od loňského léta na jeho HW stránku a odolnost si stěžovat na nemužu stále ho někam tahám a neni na něm škrábnutí i co se týče funkčnosti po HW stránce ,problém ale nastává u SW stránky v poslední době mi přijde ža wokna začínaji dělat bordel. Ku příkladu mi přestal fungovat Miomap V3 a SPB imageer se sem tam divně chová ,vzhledem k tomu že vyšla R65 firmware ,chtěl sem aktualizovat ovšem: oficiální instalátor od MIO technology nefunguje sice se jakoby aktualizuje ,ale nic se ve skutečnosti neděje a ty neoficiální jsou tak na to riskovat odmítnutí případný reklamace. Proto se ptám jaký kdo z vás má zkušenosti a aktualizací firmware? U tohoto přístroje....
Precti si lip ce4you.cz tam resi presne tohle,jsi jen linej.
Tohle je odpověď člověka (původně sem měl chuť napsat peprnější výraz) co sám o tom nic neví :-) na ce4you sem totiž samozřejmě byl a znám i jiné stránky ,ale jak říkám neriskuju případnou nereklamaci když to ne nejde.
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Udělej hard-reset.

Jinak přispěvatel ti chtěl vzkákat, že se máš se svým problémem obrátit na specializovaná fora, jako je např. ce4you. Tady bych pomoc ohledně PDA moc nečekal
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
shelbi.77
Nováček
Nováček

mio 701

Příspěvek od shelbi.77 »

Ahoj, neváhej a kup ho, mám ho již asi 2 roky a zatím bez problémů VŠECHNO FUNGUJE TAK JAK MÁ, pokud by přece jenom nastal problém tak to vyřeší hard-reset a je zase OK.
Pokud se budeš chtít něco zeptat tak písni na e-mail mio701@seznam.cz
Zdar
Sattero
Začátečník
Začátečník

Re: mio 701

Příspěvek od Sattero »

shelbi.77 píše:Ahoj, neváhej a kup ho, mám ho již asi 2 roky a zatím bez problémů VŠECHNO FUNGUJE TAK JAK MÁ, pokud by přece jenom nastal problém tak to vyřeší hard-reset a je zase OK.
Pokud se budeš chtít něco zeptat tak písni na e-mail mio701@seznam.cz
Zdar
Bože další co odpovídá na rok starý thread a navíc ještě nesmyslně.... poslední co se tu řešilo, byl problém s WM, které potřebovalo Hard-reset nebo povýšit na neoficiální ROM :)

Dnes bych Mio A701 nedoporučil nikomu a natož výrobky Etenu... To je teprve hrůza!
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Pánové, uklidněte se, ano? Nebaví mi to po vás mazat, ty chudáky si nechet od cesty a snažte se udržet nějakou kulturu... Poslední příspěvek jsem smazal, tam ty ostatní ještě budu se zavřeným 1,5 oka tolerovat...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“