Co vybrat za multifunkční zařízení?

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Cigi píše:Zdravim, vybiram levnou multifunkcni tiskarnu pro segru do 2000,- Kc. Potrebuje to hlavne na veci do skoly - tisk a kopirovani poznamek, apod. - z 95% tedy text, obcas nejaky obrazek, ale jak rikam, prevazne se bude jednat o cernobily tisk.

Hodne se doporucuje znacka Canon, jsem vybral tuhle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48999

Myslite, ze bude v pohode? Nebo doporucite jinou? Zadny ficurky jako ctecky karet, apod. me nezajimaji! :-) Jen aby nezrala moc barvy, a uchazejici kvalita pri tisku textu.
Ono chtít levnou tiskárnu a chtit aby tiskla levne a kvalitne to je jako chtit auto za 5 000kč a chtit aby jezdilo 300km/h....
Radím připlatit a koupit neco kvalitniho od Canonu, MP610, MP600, MP520
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Cigi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cigi »

Surgical píše:Koukni spíš http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47345

V táhle cenový kategorii snad jediná má oddělené zásobníky barev.
O ty oddeleny barvy mi az tak nejde - jak rikam, spis se bude tisknout cernobile, a to doufam, ze je u vsech dnesnich tiskaren oddelena cerna od barevnych, ne? Diky za tip - nevis, jak je ta tiskarna zrava? Epsony jsou pry "nenasytne"...
Dzin píše: Ono chtít levnou tiskárnu a chtit aby tiskla levne a kvalitne to je jako chtit auto za 5 000kč a chtit aby jezdilo 300km/h....
Tady nekdo sebral vsechnu moudrost :lol: - ja to chapu, ze si za 2 tisice nejak nemuzu vyskakovat, ale urcite ma i v tehle cenove kategorii nekdo navrch. Jeste jednou opakuji, strop je 2000Kc MAXIMALNE!
Proudí mi v žilách klingonská krev... }}:-(
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Cigi píše:
Dzin píše: Ono chtít levnou tiskárnu a chtit aby tiskla levne a kvalitne to je jako chtit auto za 5 000kč a chtit aby jezdilo 300km/h....
Tady nekdo sebral vsechnu moudrost :lol: - ja to chapu, ze si za 2 tisice nejak nemuzu vyskakovat, ale urcite ma i v tehle cenove kategorii nekdo navrch. Jeste jednou opakuji, strop je 2000Kc MAXIMALNE!
Nejde o moudrost ale o zkušenost.... je to jako ze vším, za kvalitu se platí. A známá věc, levna tiskrana = drahy tisk, drahá tiskárna = levny tisk, kvalita...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

Já nedávno kupoval Canon MP520 a víceméně spokojenost :)
Pavlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlis »

maji nektere ty tiskarny pruchozi tisk? kdyz bych chtel tisknout na karton tak aby se neohejbal?
Lister
Začátečník
Začátečník

Multifunkční tiskárna do 4000kč

Příspěvek od Lister »

Potřebuji koupit multifunkční tiskárnu pro běžné domácí použití, cena do 4 tis. Nepředpokládám nijak extrémní zatížení, ale minimální náklady na tisk samozřejmě uvítám. Tisk pokud možno i kvalitní, ale fotky budem určitě tisknout spíše ve fotolabu, takže primárně bude na dokumenty a občas nějaký obrázek. Skener by neměl být úplný aušus, ale velké nároky na něj nekladu. Vybírám prakticky jen Canon.
Mám ušetřit a koupit MP520
nebo raději připlatit na MP 610
Je mezi nimi nějaký zásadní rozdíl (tisk na DVD nepožaduji) , případně mám se zaměřit na něco jiného ??
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
olafnikov
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od olafnikov »

já jsem už půl roku vlastníkem MP520. Jsem s ní nadmíru spokojen. Fotky tiskne krásně a barvy moc neubívá... skener moc nepoužívám, ale když je potřeba tak taky dostačuje... Vřele doporučuji.
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“