Už nevím kam se obrátit.
mam vista x64 a 8800GTS 640MB - nedají se mi nainstalovat nijaké ovladače na GF okrem těch co jsou na Windows update, to jsou nějaké 169.xx
Zkoušel jsem asi 5 druhu instalaci vista x64 (orig., cracklé, ultimate, home ....) a ten samí výsledek.
Nainstaluji ovladač, restartuji PC, vista naběhne do woken a konec - hodí černou obrazovku a vypne se monitor.
Fakt nevím co s tím. Zkoušel jsem skoro všechny nove ovladače od 169.xx
a ten samej výsledek.
Prosím o pomoc.
NVIDIA DRIVERS+VISTA x64
Moderátoři: morke, Walker1134
- holbo
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- holbo
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Prehazuje ti to obraz na TV-Out nebo druhy monitor, i kdyz nejsou fyzicky pripojene...
Kdyztak bych jeste zkusil nake starsi ovladace nebo modle ovladace z http://www.laptopvideo2go.com/drivers/vista64
Kdyztak bych jeste zkusil nake starsi ovladace nebo modle ovladace z http://www.laptopvideo2go.com/drivers/vista64
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- MArKL
- Nováček

-
Re: NVIDIA DRIVERS+VISTA x64
holbo píše:Už nevím kam se obrátit.
mam vista x64 a 8800GTS 640MB - nedají se mi nainstalovat nijaké ovladače na GF okrem těch co jsou na Windows update, to jsou nějaké 169.xx
Zkoušel jsem asi 5 druhu instalaci vista x64 (orig., cracklé, ultimate, home ....) a ten samí výsledek.
Nainstaluji ovladač, restartuji PC, vista naběhne do woken a konec - hodí černou obrazovku a vypne se monitor.
Fakt nevím co s tím. Zkoušel jsem skoro všechny nove ovladače od 169.xx
a ten samej výsledek.
Prosím o pomoc.
Měl jsem to samé, řešení bylo jednoduché nesmíš mít ke kartě připojené nic jiného nežli jeden monitor. Já jsem k ní připojené svideo k TV a pořád mi naskakovala černá obrazovka. odendal jsem kabel a nahrál nejnovější ovladače a vše je 100%