Maxtor píše:jake ftp? ..bavis se snad o warezu..? me teda nepripada moc normalni, ze by byl dostupny software, ktery jeste nevysel..
IMHO tym myslel napriklad uverejnovanie BIOSov pre zakladovku ASUS. Tam je uplne normalne, ze najprv mas BIOS dostupny na ftp ASUS-u, a mozno o 1-2 tyzdne sa objavi i na webe pre danu zakladovku.
Ano to sem myslel. Nemusím čekat na to až MS vyřeší distribuci pro RMS když SP3 můžu mít už teď ....
CPU : Core 2 Duo E8200@3,2GHz def.V + Thermalright Ultima-90, MB : ASUS P5E X38, RAM : Patriot 2x2GB DDR2 800MHz (4-4-4-12) 2,2V, GPU : EVGA GTX 560 Ti 1024 MB, HDD : Samsung 1TB, PSU : Enermax MODU87+ 500W
Maxtor : Skutecne nevyjde novy SP3 jen se pozdrzi distribuce stavajici (finalni) verze do te doby nez bude vyreseno jak neinstalovat SP3 pomoci WU na PC s RMS nebo bude oprava , pote vyjde SP3 oficialne (oprava bude aktualizace) samotny SP3 se jiz menit nebude - bylo by to zbytecne moc prace kdyz je vse jiz hotovo a az na jednu malou zavadu odzkouseno a plne funkcni, mimoto ma stejny problem i SP1 pro Visty.Bylo to samotne zdeleni MS jen tet nevim kde jsem jej cetl.
evlo : Stavajici verze se jiz nehlasi jako beta "verze 5.1 (sestaveni 2600.xpsp080413-2111 : Service Pack 3)" , je to normal stabilni final - to ze maji CZ verzi tak brzo a ne se zpozdenim je spusobeno tim ze MS vlastne nemelo temer nic na poreklad je to jen zbirka aktualizaci a par optimalizaci ktere ale zadnou dokumentaci nemaji a nepotrebuju v samotnem systemu se nic nemeni (aspon ja zatim na nic nenarazil).
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
Ano hlasi se tak, ale cela branch se furt menuje sp3bta - u sp2 rtm to bylo sp2rtm sem proto docela skepticky. Ale je mozne, ze to proste odflakli a dal budou az do konce zivota XP zit s sp3bta ...
Jinak se meni treba RDC, na kteryzto zatim neni mui Tato verze RDC se (zatim) neda sehnat jinak nez primo s SP3, proste MS, nic nemuze byt normalni
vysiel novy build 5520 RTM .... stahujte na Microsofte
ale nie ... robim si srandu... , trosku ma zamrzelo ze tam neurobili nijake mensie zmeny aj ohladom memory managementu lebo XP s 2Gb ram je velmi pomale oproti Vistam .. teraz je tam vidiet aky je to slimak os ... ale inak dobre ze vsetky zaplaty su pokope.
caute, nainštaloval som si SP 3 a myš mi často namisto jeden krat klikne dva krat!!!
system už bol starý a tak som ho preinštaloval ale robí to stale , neviee čim to može byť?
Ja mam po instalacii SP3 problem s myskou. Pri SP2 som vedel v pohode zmenit mouserate z povodnych 120 alebo 125 HZ, neviem kolko to bolo presne, na terajsich cca 400 MHZ cez soft USB Mouserate Switcher 1.1. Predsa len mys ma plynulejsi a lepsi pohyb. No po instalacii SP3 je s5t povodnych 120 HZ a viac sa nastavit neda. Program napise chybu, ze nema povodny ovladac... Skoda..
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
Takže se mi to dneska podařilo nainstalovat, musel jsem vypnou všechny programy "po spuštění", dal jsem v msconfigu diagnostické spuštění.
No jo, ale něco mě žere disk aktuálně mám nějakých 24kb volných, něco odstraním a znovu to klesne (původně jsem měl tak 5Gb). Jinak když označím všechny soubory, tak to má 52Gb (z 58Gb).
EDIT// Tak ta velikost už sedí, ale zrovna mám 0kb volného místa.
EDIT2// Takže vyřešil to restart + scandisk. Jinak můj poznatek je, že do msconfigu přidali záložku nástroje (aspoň myslím )
Naposledy upravil(a) kufus dne čtv 8. kvě 2008, 23:49, celkem upraveno 2 x.
CPU C2D E4400 @ 2,7GHz MB GIGABYTE P35 DS3L RAM 2 x 1GB Kingston 800Mhz GK X1950PRO + Accelero S1 + 120 mm Xilence HDD WD2500YS Caviar + WD6400AAKS TV DTV2000H Monitor Acer 1916Csd ZDROJ KME 400W -> EC350W -> Corsair VX450
Notebook: HP ProBook 4510s
pred instalaciou som mal 2gb na c:\ a teraz 500mb..potreboval by som to precisit.pocas instalacie sa robil nejaky backup,asi ho uz nebudem potrebovat.dalej v adresary software distribution je adresar o velkosti 600mb,ktory tam pred instalom sp3 nebol.neviem,co mozem a ako zmazat..
U mne má po instalaci SP3 tato složka 1.5MB. Mělo by to souviset se stahováním updatů a tato složka by se měla automaticky čistit sama. Vypni automatický update (pokud ho máš zapnutý, jinak by ty soubory nemusely jít smazat) a obsah složky Download (v ní bude asi ten balast) smaž. Pak si automatický update spusť znovu.
Nemaž v adresáři windows adresář $hf_mig$ a pokud nemáš v úmyslu odinstalaci SP3, klidně smaž adresář $NtServicePackUninstall$ a pokud tam máš i adresáře $NtUninstallKBxxxxxx$ (za x si dosaď libovolná čísla), tak tyto můžeš smazat taky.
Našel jsem o tom toto (týká se to SP2 ale samozřejmě pro SP3 platí totéž):
Also, the files of SP2 are placed in a folder in the Windows folder
called ServicePackFiles. This folder is there so that if you add a
windows component, it will use the updated SP2 files rather than the
original XP source files, insuring that your PC stays up to date even if
you add windows components after you install SP2. This folder should
not be deleted, but it can be moved to another location such as burned
to CD or DVD. Note that if you do that, you should update the registry
at
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Setup\ServicePackSourcePath
to point to the new location.
Mazání se nedoporučuje, přesun jinam je možný. Čili pokud chceš ušetřit místo na systémové partition, složku přesuň jinam a změň větev registrů.