problem s TV kartou

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
percolator
Nováček
Nováček

problem s TV kartou

Příspěvek od percolator »

Mam problem, normalne kdyz zapojim kartu do PC, tak se nedostane po zapnuti pres vypis disku... :?
Pritom v jinem PC fungovala a v tomhle byla predtim jina...
!cofeinforever!
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Jiný PCI slot?
percolator
Nováček
Nováček

Surgical píše:Jiný PCI slot?
Totéž...
Ale kdyz jsem ji vyndal, tak to uz nefachalo taky, tak jsem prohodil HDD kabely a uz to facha, i po pripojeni karty... :? Ale prisahal bych, ze na nic jineho a uz vubec ne na hdd kably jsem nesahal...

Jeste mam jeden problem, ale nevim jak ho popsat...
No, mam Leadtek DTV2000H a po nejakem case najednou zmizel obraz. Proste jsem rano prisel, zapnul a kanaly nikde. Uz to nic nenaladilo, i kdyz jsem zkousel ruzna nastaveni...jen obcas se mihnul jakysi stin.
Ani po nove instalaci a novem systemu (prechod na Visty) se situace nezmenila - zadny obraz (ani zvuk samozrejme). Toz co, drive na tom PC fungovala jina, vzal jsem tedy tu - a ona nefungovala ani ta :? sice to pri vyhledavani neco naslo, nasledne ale nezobrazilo, prislo mi skoro, jako kdyby byl obraz az pod oknem, ve kterem mel byt :) (zvuk zadny/sum)
Vzal jsem tedy toho Leadteka do PC, ve kterem fungovala tamta stara karta a po chvili jsem ho rozchodil (ehm, viz vyse :oops: ). Ze bych tedy neco spatne nastavoval? Ale vzdyt to delam porad stejne...
No, zas tak stejne asi ne, protoze na tom starem to bylo pres antenu a na tom novem pres kabel...ze by byla chyba tam? Zkousel jsem i tu Cinu a tak, co jsem se tu nekde docetl...
edit: ale ta stara karta chodila driv i pres kabel na tom novem...
!cofeinforever!
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

A co špatně zvolený vstup?
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
percolator
Nováček
Nováček

Trinom píše:A co špatně zvolený vstup?
ee, zkousel jsem oba... :(
!cofeinforever!
percolator
Nováček
Nováček

Na nektere (Dansko, Cina :roll: ) bezi(neco najde), ale obraz nestoji za nic (ani zvuk) a driv to behalo normalne...
!cofeinforever!
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“