mam takovy problem. Mam cely den zaple PC, rano udelam synchronizaci casu a ted vecer mi sly hodiny o celych 40 minut napred. Nesetkal se nekdo s tim?
OS: Win XP SP3, a zacalo to delat jeste nez jsem to aktualizoval z SP2. System je plne aktualizovany pres win update.
Diky za rady
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
Kdy to zacalo delat? nepridaval si nakej HW? kdyztak zkus naky liveboot CD linuxu , tam nastavit cas a nechat to bezet, je to divny ze by to delaly wokna...
mina píše:Kdy to zacalo delat? nepridaval si nakej HW? kdyztak zkus naky liveboot CD linuxu , tam nastavit cas a nechat to bezet, je to divny ze by to delaly wokna...
Vyreseno. Nastavil jsem FSB Spread spectrum na 0,5% a hodiny jedou jak maj
Prosim o LOCK
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
Mike.Ace píše:Vyreseno. Nastavil jsem FSB Spread spectrum na 0,5% a hodiny jedou jak maj
Na hW problem jsem to typoval od zacatku, ale jak te napadlo zrovna tohle, by me [proste ze zvedavosti zajimalo
Ja pred par dny taktoval a omylem jsem ho vypl. A prave jsem si rikal, ze to je divny, predtim to nedelalo. Tak jsem koukl do biosu a hned to bylo jasne
I kdyz pri taktovani ma byt vyply, me to dela neplechu porad, tak ho mam radsi zaplej
ps: to spread spectrum, kdyz bylo vyple, tak treba delalo to, ze kdyz jsem drzel klavesu, tak se treba trhal zvuk
Ahoj, mam problem. Kazdych deset vterin mi cvakne v pc, myslim v systemu ne v Hw. Proste nejaky hodiny kazdych deset vterin mi davaj na srozumenou ze je tam mam, nevite co by to mohlo byt? Treba sleduju film a furt dokola klak, klak , klak je to o nervy.