Zdarek lidi, chtel jsem se zeptat a poprosit o radu, tenhle dotaz tady kdysi uz jednou byl, ale odpovedi se mi tak nejak nedostalo, tak sem vas chtel poprosit jeste jednou...
jde o to, ze se mi Juiced 2, a to i na nejmensi detaily a rozliseni, seka jak hrom.
Sestavu PC mam si myslim docela dobrou (AMD Athlon 4800+, 2GB RAM, ATI Radeon X1950 Pro).
Datum ovladace je psanej k datu: 22.1.2008 a verze ovladace je: 8.453.0.0
Zkousel jsem vsechny mozny verze jinych ovladacu, starych, novych atd., nejaky patche na tu hru, ale zadny jsem nenasel, nebo jestli je to tou hrou a vysla jeste nejaka jina verze ty hry?? jestli mate nejakej odkaz, budu za nej rad...
Diky moc za pomoc a za jakoukoliv radu ci pomoc, mejte se [/b]
Juiced 2 - sekání hry
Moderátor: Baneshee
- BBIIZZII
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- kocourleo
- Začátečník

Blbne jen tato hra nebo ti jiné 3D hry valí dobře?
Můžeš na zkoušku zakázat integrovanou zvukovku, zkontrolovat, jestli nejede disk či optická mechanika v PIO módu... Taky se ti může přehřívat grafika či procesor, takže zkontroluj teploty.
Můžeš na zkoušku zakázat integrovanou zvukovku, zkontrolovat, jestli nejede disk či optická mechanika v PIO módu... Taky se ti může přehřívat grafika či procesor, takže zkontroluj teploty.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- BBIIZZII
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
jako fakt nevim, diky za rady, ale vetsinu jsem uz proveroval nebo zkousel poresit a stejne mi to dela...a tohle je po dlouhy dobe prvni a jedina hra, co se mi takhle seka a to i na nejmensi rozliseni a osekany detaily...proste nevim a to hraju s prehledem Unreal Turnament 3 i Assassins Creed na nejvyssi detaily...takze vazne vubec nevim...
...jestli jeste nekdo neco vite nebo muzete poradit...budu moc rad, diky...
...jestli jeste nekdo neco vite nebo muzete poradit...budu moc rad, diky...
- Khandar
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
jeto vicemene SW chyba hry...
nema cenu hledat chybu ve svym hw... resil sem to samy a nakonec sem to vzdal... na 2kompech na 3 OS s xx ovladacema na jakykoliv nastaveni furt tam bylo to divny sekani... pak sem neco udelal a jelo to vpohode... jenze samozrejmne nevim co protoze sem toho zmenil strasne moc... mozna nejakej xcore fix od MS mozna nejakej odinstalovanej/nainstalovanej SW/drivery... kazdopadne to fungovalo asi tyden a pak opet sekec takze sem tu hru proste odepsal protoze me nebavilo se s tim srat.
sice ti tim moc nepomuzu ale jednoznacne prestan resit svuj HW v tom to neni... jeto sw problem takze googlit jestli se nekde najde zpusob jak to fixnout.
nema cenu hledat chybu ve svym hw... resil sem to samy a nakonec sem to vzdal... na 2kompech na 3 OS s xx ovladacema na jakykoliv nastaveni furt tam bylo to divny sekani... pak sem neco udelal a jelo to vpohode... jenze samozrejmne nevim co protoze sem toho zmenil strasne moc... mozna nejakej xcore fix od MS mozna nejakej odinstalovanej/nainstalovanej SW/drivery... kazdopadne to fungovalo asi tyden a pak opet sekec takze sem tu hru proste odepsal protoze me nebavilo se s tim srat.
sice ti tim moc nepomuzu ale jednoznacne prestan resit svuj HW v tom to neni... jeto sw problem takze googlit jestli se nekde najde zpusob jak to fixnout.
Core i7 2600K @ 4 GHz / Gigabyte Z68XP-UD5 / MSI GTX 970 4GB / 32GB DDR3 1866MHz HyperX
- BBIIZZII
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: