max SD do canon S2

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
karajo
Nováček
Nováček

max SD do canon S2

Příspěvek od karajo »

neviete niekto aku max. velkost SD karty mozem dat do canon S2 IS, aby vsetko fungovalo OK?
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

No já bych použil matematiku: Vem počet mul v názvu souboru a 1 před to. Toto násob průměrnou velikosti souboru s nejmenším rozlišením co dokáže (třebas 640x480 cca 80KB) a vyjde ti třeba 1.88GB. Takže 2GB karta vpoho, vyšší bych tam nerval...

K této dedukci jsem se dopočítal, když jsem zkoumal proč do své mptrosky nemám strkat větší SDčko jak 2GB... vyšlo mi tehdaj, že 999*mp3 32kbps ~ 3min == 2GB

Ale možná žvaním nesmysli :lol:
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

martin.ol: zvanis nesmyslY cislovani u canonu neni problem :wink:
ale shodou okolnosti mas pravdu. 2GB bude fungovat bez problemu, nad 2gb muze vzniknout problem, cili bych kupoval pouze pres net nebo nekde kde se to da vyzkouset. Rozhodne bacha at nekoupis omylem SDHC.. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“