Panel je to stejný, takže jakému vybavení dáš přednost.
Repro, 4x USB, lesklý rámeček i displej (HP BrightView), hdmi = w2207h
Nerepro, matné provedení, DVI a jen 2x USB (a ještě blbě vzadu) = 2245w
Na to že to je TN (no flame) jsou to oba velmi dobré monitory.
Zdravím, jednoduchá otázka.
SAMSUNG 2232BW za 5900Kč nebo SAMSUNG 226BW za 6800Kč.
Design je pro mě vedlejší a stejně se mi líbí oba . Jde mi hlavně o barvy, odezvu....prostě o panel ne plast kolem. díky
Kuwlax píše:Zdravím, jednoduchá otázka.
Design je pro mě vedlejší a stejně se mi líbí oba . Jde mi hlavně o barvy, odezvu....prostě o panel ne plast kolem. díky
Taky zvažuju koupi 22 palcoveho monitoru a mym favoritem je jasnyy Samsung...Jen by me zajimalo jestli rozdil mezi modelem 226bw a 226cw stoji taky za ten rozdil 1000Kc. v ceně.
Momentalne mam 19" Samsung SM 931c a jsem s nim naprosto spokojen ale tech 22"
No tak vidím že je to prašť jak uhoď, nechám si to jesště uležet v hlavě ale vypadá to že asi zvítězí lepší cena (2232BW). Dík za typy na srovnání
axloth píše:
Kuwlax píše:Zdravím, jednoduchá otázka.
custe, racil bych nejakou 22" widescreen ale jak sem tak koukal po tomhle topicu tak kazdy chce abyste mu vybrali jen z jeho dvou ci tri monitoru...
ale pac ja vubec nemam sajnu ktere znacky sou lepsi atd tak mi tady pls navrhnete ktery je podle toho co vite ten nej (nej do 8 000 ), pac pomerovanim parametru mi to sice vyplyvne nejaky dobry ale kdo vi... dik za rady;)
bakua píše:custe, racil bych nejakou 22" widescreen ale jak sem tak koukal po tomhle topicu tak kazdy chce abyste mu vybrali jen z jeho dvou ci tri monitoru...
ale pac ja vubec nemam sajnu ktere znacky sou lepsi atd tak mi tady pls navrhnete ktery je podle toho co vite ten nej (nej do 8 000 ), pac pomerovanim parametru mi to sice vyplyvne nejaky dobry ale kdo vi... dik za rady;)
LENOVO LENOVO LENOVO
stojí sice momentálně cca 8700Kč, ale nic lepšího za ty prachy neexistuje
áno lenovo je výborný monitor ale niektoré veci by mohli majiteľovi prekážať. Rozlíšenie 1920x1200 (mne to napríklad vyhovuje a menšie rozlíšenie by som už nechcel ale niekomu sa na ňom zdá všetko malé), pomalšia odozva (je to pva takže oproti TN má mierne slabšiu odzvu) a mierny imputlag (ja osobne som ho nepocítil). Inak je to bezkonkurenčný monitor za tú cenu
busy píše:áno lenovo je výborný monitor ale niektoré veci by mohli majiteľovi prekážať. Rozlíšenie 1920x1200 (mne to napríklad vyhovuje a menšie rozlíšenie by som už nechcel ale niekomu sa na ňom zdá všetko malé), pomalšia odozva (je to pva takže oproti TN má mierne slabšiu odzvu) a mierny imputlag (ja osobne som ho nepocítil). Inak je to bezkonkurenčný monitor za tú cenu
jo, asi sem nerekl na co to chci... hlavne hry a filmy, tam se kvalita pozna nejvic... a jinak kdybyste byli dobe vily a dali mi promo konkretni nazev monitoru, ne jen znacku... diky moc
ale že by sa kvalita monitora poznala pri hrách a filmoch
inak ak fak nerobíš nič iné len ma pc hráš a pozeráš filmy tak by bolo asi vhodnejšie nejaké lacné TN. samozrejme záleží na tom koľko si ochotný utratiť a či si ochotný zaplatiť za ozajsnú kvalitu (ktorú ti TN skutočne neposkytne)
busy píše:ale že by sa kvalita monitora poznala pri hrách a filmoch
inak ak fak nerobíš nič iné len ma pc hráš a pozeráš filmy tak by bolo asi vhodnejšie nejaké lacné TN. samozrejme záleží na tom koľko si ochotný utratiť a či si ochotný zaplatiť za ozajsnú kvalitu (ktorú ti TN skutočne neposkytne)
no jako ne ze bych nedelal nic nez hral hry a koukal na filmy... na kompu sem par hodin denne, delam taky grafiku a programovani...
a myslel sem to jakoze se kvalita projevi na filmech a hrach... pac u takoveho HD filmu to uz urcite podle me poznas jestli je ten monitor o necem nebo ne... jinak ten lenovo so ste mi poslali je moc moc pekny, uvazuju o nem
Zaujimalo by ma ci mate skusenosti so Samsungom SM 2232BW - dost ludi po nom pokukuje (vcetne mna ) ale dozvedel som sa o problemoch s presvitanim na okrajoch panelu (nazorne foto tu ) Podla tej fotky to vyzera uz trosku dost, tak neviem ze ci to bola vada série alebo tým trpia všetky, kto ma tento monitor, napíšte pls ako to je u vas.
AMD fanATik Phenom II X3 720BE @ unlock X4 3,5Ghz 1,45V; 4GB RAM KingSton 1066Mhz; Radeon HD 4850 @ 675/2600; GigaByte MA790X-UD4P; WD Caviar Black 640GB; 500W Fortron BlueStorm;