Doom 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Doom 4

Příspěvek od Thellwin »

Goldnoob team proud member!
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

No jsem zvědavý co z toho ve finále vyroste, možností a to lákavých, jak hru oživit je nastíněno hodně :)
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
133
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 133 »

Zatial informacii jak v zime safranu, pride mi to trochu predcasne zakladat, ale tesim sa jak maly :twisted: chvalabohu ze to id nikomu nezverili a aj ked to bude robit "novy" tym id budu to urcite schopny ludia..len nech tam zostane ten rukopis o to mam najvacsie obavy.
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Ja jen doufam, ze tam nebudou takovi ti velci pavouci(Trites). Z tech mam brutalni hruzu i dneska, vypadaj hodne realne a ja mam arachnofobii, takze kdyz se ke mne nejaky z nich zezadu priblizi a zacne utocit, tak se tak zleknu, ze hned loaduju quicksave, misto abych se otocil a sundal ho. Jakmile se dostanou dost blizko, tak uz se mi lije adrenalin do zil!!

PS: nemejte mne prosim za blazna, tu arachnofobii bych opravdu nikomu nepral.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Promaz, zase se to zvrhlo na spor příznivců vs. oodpůrců D3. O tom si můžete diksutovat v threadu o D3 a nebo ještě lépe v tom o 3D FPS obecně, protože jak jsem to tak zběžně prolétnul, tak jste se dosali až k diskusi o enginech atd.
133
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 133 »

Mno inak nVISION 2008 sa nam blizi :) jednym z hlavnych bodov programu je aj buducnost OpenGL, prezentacie 2.1 a INFO atd o chystanom OpenGL 3.0 ktory je za dvermi.. Hlavny "vták" tohto programu bude samozrejme Carmack, 100% poficia nejake Rage prezentacie na chystanych GeForcach, snad nejake to INFO novinari vytiahnu aj o Doom 4.. Veru by potesilo.
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

Thellwin píše:Promaz, zase se to zvrhlo na spor příznivců vs. oodpůrců D3. O tom si můžete diksutovat v threadu o D3 a nebo ještě lépe v tom o 3D FPS obecně, protože jak jsem to tak zběžně prolétnul, tak jste se dosali až k diskusi o enginech atd.
vis co by bylo nejlepsi? Kdybys tady n foru udelal nejakej dred pro predskolni vek ..... :?
- jinak na doom 4 se tesim, myslimn ze to bude fajn pecka, rad se lekam xD
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Bohužel 4 díl půjde asi mimo mě. Nebyl jsem schopen dohrát ani 3 díl. Lekám se tak, že hazím myškou u 4 dílu to nebude jinak, ale přeji hře úspěch a hlavně super grafiku. :wink:
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Liquid Air Matte Black / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Ja taky nemuzu podobny hororovy hry hrat :) Lekam se u toho fakt silene, to samy u filmu :)
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
_DAVE_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _DAVE_ »

Jackal - Hlavne tu grafiku... :roll:
HTPC: i5-12400f, 32GB RAM, RTX4060ti, (3GHz/18,5GHz) - 16GB, case Grandia, 3DTV-LG 47"/ 3D Acer Projektor.
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.

Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

_DAVE_ píše:Jackal - Hlavne tu grafiku... :roll:
Každej hledí na grafiku, a pak nadáváte na hratelnost :lol: :lol:
133
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 133 »

Asi to bolo myslene ironicky :roll:
Nicmenej..po D4 sa zlahla zem, obecne akoby id zvolili nejaku zvlastnu politiku u chystanych titulov nakolko o Rage, Castle Wolfenstein a dajme tomu uz aj Doom 4 sa nevie nic.. Par gay videi a koniec.. Zaujimave :?
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

tak kdyz je hra v ranny fazi, tak co davat do sveta.. neni to EA aby hazeli upraveny screeny kde se da.. az neco bude, tak to vypustej, o D3 toho taky zas tolik nebylo. Video z Rage staci, podle me v nem bylo videt dost a tech par screenu taky, podle toho si de udelat obrazek v jaky graficky nalade bude D4...
133
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 133 »

Mno u Doom4 to celkom beriem ale zvysne hry sa uz "kuchtia" dost dlhu dobu a vsetko co je su kratucke videa.. Z Rage aspon in-game no u Wolfieho ciste gay video s kecami..nic in-game. Uvidim po nVISION ci cosi bude.. Tie hry by mali byt na Vianoce vonku a info jak na vychodnom Slovensku belochov :-D
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: Doom 4

Příspěvek od Thellwin »

Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Byl jsem nadšenej, když jsem se dozvěděl, že DOOM3 bude hororovka. Skvělá atmosféra, strach,tma. Doufám, že z DOOM4 nebude jen další "tupá" střílečka se zamáčknutým levým tlačítkem :-D A myslím, že s IDtech5 nastane doba, kdy bude 8800 minimum :-D Není to tak dávno co to byl high-end :roll: :-D
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

vzhledem k tomu ze je to delany hlavne pro konzoly s cca 7800 a X1800 tak to zas takovej narez nebude, spis se mi libi ta optimalizace 8-)
M@r!n@c!K
Nováček
Nováček

Příspěvek od M@r!n@c!K »

na doom 4 sa strasne tesim :D trojka sa my strasne pacila jedna vec sa my sice nepacila a to ta vec ze som si musel prehadzovat baterku zo zbranou :D som zvedavy co to bude
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

M@r!n@c!K píše:na doom 4 sa strasne tesim :D trojka sa my strasne pacila jedna vec sa my sice nepacila a to ta vec ze som si musel prehadzovat baterku zo zbranou :D som zvedavy co to bude
To mě štvalo taky :x A ještě ty černé stíny, kdy za krabicí místo aby se světlo "rozplynulo" tak byla jen černá čára :angry2:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Doom IV má autora příběhové linie - http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/Section ... statni_osk

Hm, to jsem zvědavej, co z toho vyleze ...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“