Problém s instalací TV karty
- agnus
- Nováček
-
Problém s instalací TV karty
Po nainstalování Tv karty Leadtek 3200 (hybridní) PC tuto skutečnost vůbec neindikuje a při rozbalování driveru se objeví hláška This device is not support. To samé se objevilo na jiném PC. Konfigurace PC splňuje požadavky požadované na provoz karty, ovladač je správný a aktuální. Lze se domnívat, že karta je vadná?
- kocourleo
- Začátečník
- Surgical
- Začátečník
-
Nejspíše vadná není.
Mám tuto kartu taky a krapánek jsem se s její instalací taky zapotil, nicméně nyní běhá k absolutní spokojenosti a to jak na WXP MCE, tak na Vista64 Ultimate.
Nepíšeš nic o konkrétní HW a SW konfiguraci kompa, na kterém ji chceš rozchodit. Tudíž nelze dát ani konkrétní radu. Jen tu obecnou.
Zkus instalaci na čistě nově nainstalovaném kompu.....a v BIOSu pečlivě zkontroluj, že nemáš zapnutu podporu pro PnP OS.
Mám tuto kartu taky a krapánek jsem se s její instalací taky zapotil, nicméně nyní běhá k absolutní spokojenosti a to jak na WXP MCE, tak na Vista64 Ultimate.
Nepíšeš nic o konkrétní HW a SW konfiguraci kompa, na kterém ji chceš rozchodit. Tudíž nelze dát ani konkrétní radu. Jen tu obecnou.
Zkus instalaci na čistě nově nainstalovaném kompu.....a v BIOSu pečlivě zkontroluj, že nemáš zapnutu podporu pro PnP OS.
- agnus
- Nováček
-