LITE-ON LH-20A1S --- Jak na Smart Burn?

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
KIMI9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

LITE-ON LH-20A1S --- Jak na Smart Burn?

Příspěvek od KIMI9 »

Ahoj, chtěl bych se zeptat, které vypalovací programy podporují funkci Smart Burn? Mám rád Ashampoo Brurning Studio, ale tenhle SW to neumí. Četl jsem že NERO, ale existuje i jiná aleternativa? Nemám Nero moc v lásce :-) Navíc k mechanice jsem dostal jen NERO Essentials, kde není klasickej Burning ROM a Smart Burn se nedá aktivovat :-(

Samotnou aplikaci Smart Burn mám, ale očividně nefunguje nijak na pozadí.
Mám asi 50 ks KODAK/TESCO médií a s aktuálním FirmWare jsou média nečitelná.

Díky za rady.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

SmartBurn nenastavuje nic na pozadí, ale v samotné mechanice, tudíž funguje v každém vypalovacím programu a ta technologie se jmenuje SmartWrite.
Bathory
KIMI9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIMI9 »

Pak teda nechápu proč s Ashampoo disk odmítne pálit nebo je nečitelnej zatímco v Neru je to o poznání lepší. Krom toho tam je přímo ve volbě CHOOSE RECORDER 2x volba SMART-BURN.

A už vůbec nachápu jak to může běžet v Ashampoo, když ta utilita SMART-BURN se ani neinstaluje, je to prostě spustitelnej soubor ve kterým se nastavujou jen určitý volby (jestli to má vazbu na výpalku??? OK).

A nakonec... Média josu UME01 - např. KODAK. Moje předchozí vypalovačka Samsung S183L s nima neměla problém a skvěla tam fungovala funkce tweakování firmware, kde jsem nastavil strategii jako UME02.

Pro mě je tenhle LITE-ON zatím zklamáním...
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

KIMI9 píše:Pak teda nechápu proč s Ashampoo disk odmítne pálit nebo je nečitelnej zatímco v Neru je to o poznání lepší. Krom toho tam je přímo ve volbě CHOOSE RECORDER 2x volba SMART-BURN.
Hoď mi sem screen...
KIMI9 píše:A už vůbec nachápu jak to může běžet v Ashampoo, když ta utilita SMART-BURN se ani neinstaluje, je to prostě spustitelnej soubor ve kterým se nastavujou jen určitý volby (jestli to má vazbu na výpalku??? OK).
Když tu utilitu spustíš, tak tam nastavuješ, jestli chceš Smart-Burn zapnout, nebo Hypertune, OverSpeed:
Obrázek

Pak provedeš zápis na disk, který si mechanika pečlivě hlídá a výsledek v podobě nového firmware si uloží do paměti (5 volných míst). V případě, že pak použiješ pro zápis další stejný disk (mechanika to pozná podle ID disku), tak opět tu novou strategii použije. Pokud bys pokaždé nechal Smart-Burn zapnutý (tou utilitou), tak by i u stejného disku pokáždé ukládala novou strategii (zbytečně).
KIMI9 píše:A nakonec... Média josu UME01 - např. KODAK. Moje předchozí vypalovačka Samsung S183L s nima neměla problém a skvěla tam fungovala funkce tweakování firmware, kde jsem nastavil strategii jako UME02.
Není mechanika jako mechanika, to snad víš...
Bathory
KIMI9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIMI9 »

Jasný, díky za ochotu a čas. Nějak se s tím poperu.
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“