-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

JJ. Ale člověk musí mít někoho s kým hrát. Shamy a palat co se snima super hravalo se uz tři týdny neobjevili a ja nemužu nekoho solidniho najit. Teď mám sice na 2v2 resto druida, docela dobryho, ale zas aby ho člověk potkal, to je pomalu zazrak. Včera sem mu psal, jestli pude na 2v2 a on ani neodpověděl.
A 3v3 to samy, imba hunter a imba resto druid (jiny), ale za tyden ani jedna hra. :(
Ono s tím balacem to bude ve wow vždycky hodně těžky. Je to a asi vždycky bude PVE hra, takže jsou classy podle toho. Zmáknout balance PVE+PVP pro každyho asi nepude.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

filletzz píše:Jn TBC pohřbilo world pvp ve wowku... Na S4 je dobrý, že je konečně třeba rating na všechno
Přesně - to se mi líbí taky. Když pak potkáte někoho v Brutal setu, tak hned bude jasný, že je to někdo, kdo se PvP zabývá a že je úspěšnej a bude jasný, že tomu věnuje minimálně stejnej čas, jako někdo, kdo hraje PvE a má T6 set...já teď mám, krom ramen, S3 set a upřímně: stačí hrát každej tejden 10 her a sbírat body po 300 a za pár měsíců to máte - všechno ostatní si člověk vyfarmí v AV na honorech a co se týče zbraně, tak i tady jsou možnosti (viz. nový badge loot, ze kterého mám hůl za 150 badgí, která se přibližuje S3 holy)

K těm setům a k tomu, že maj lidi zaměstnaný na WOTLK - to opravdu neberu jako důvod k tomu, aby všechny sety v nový sezóně od jednoho typu armoru byly stejný a aby mág vypadal stejně,jako priest, jenom měl jinou barvu...to fakt ne....prachů musej mít tunu - to mi nikdo nevymluví, tak proč nemůžou posílit týmy grafiků? Jenomže Blizz je továrna na peníze a asi zkoušej, jestli můžou ubrat na kvalitě a jestli jim to hráči zkousnou...
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

No hlavně i ten rogue set vypadá skoro stejně jako pro warra :(. A o druidovy ani nemluvím, kde sou ty itemy co měli na sobě aspoň něco co vypadalo jako z přírody...
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Hlavně už by neměly jít prodávat body
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Perfect_ píše:kde sou ty itemy co měli (druidi) na sobě aspoň něco co vypadalo jako z přírody...
Což tohle celkem splňuje S3(T6) set, kterej vypadá, jako by byl poslepovanej z hromady kůžiček a pírek (ale mě se moc nelíbí a nosím ho jen s krajním odporem :-D )

U druida se mi nejvíc líbí T3 set, i když uznávám, že se k druidovi moc nehodí...

EDIT: jinak se chci zeptat - zaslechli jsme něco o tom, že údajně někomu, po domluvě s GM, šlo přesunout postavu z jedné frakce do druhé - nemáte s tím někdo zkušenost...když jsem se ptal GM předevčírem přímo na našem serveru, tak odpověd byla jasná: v žádném případě....
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Pochybuju, že ti přehodí frakci. Nic sem o tom neslyšel.

No ty sety teda :evil: Mohli se snažit víc, jasně, že nejde furt něco vymýšlet, ale snad to je poslední před wotlk. Tam si snad dají záležet.
Chudáci druidi, magové, priesti a loci. Dopadli asi nejhůř.
To se třeba s druidí S3 nedá srovnat.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Kámoš chtěl jenom přehodil elfa warra na gnoma warra a bezúspěšně
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

filletzz píše:Kámoš chtěl jenom přehodil elfa warra na gnoma warra a bezúspěšně
samozrejme ze to nejde (rasa ani frakce). kecy o tom ze to jde jsou jenom kecy. jedna baba povidala.. blaboly.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Nevíte jestli teďka ve středu výjde novej patch s novým S4 setem? Mám čtvrt lvlu do 70ky na warriorovi a rád bych si koupil pro začátek PvP shield + třeba ramena, tak bych rovnou počkal na S2 za honory.
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

wow.herniweb.cz píše: POkud mě totiž moje informace a kamarádi z guildy neklamou, měl by vyjít 28.5.2008 a s ním samozřejmě i sezóna 4 (i když ta možná trochu později).
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

No asi se vyplatí ještě počkat, zatím si nafarmím suroviny na Fireguard a zkusím i reputaci na Stormpike Insignia Rank 6 (zatím mám 4). Ještě jedna otázka, dají se questy na novém ostrově dělat v pohodě i se zelenomodrým gearem? Kvůli reputaci.
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Já sem je nedělal v tom equipu, ale myslím, že by neměl být problém. Jsou to normální questy, takže mobové takoví, že by si je nemoh zabít asi nehrozí. :wink:
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Perfect_ píše:No asi se vyplatí ještě počkat, zatím si nafarmím suroviny na Fireguard a zkusím i reputaci na Stormpike Insignia Rank 6 (zatím mám 4). Ještě jedna otázka, dají se questy na novém ostrově dělat v pohodě i se zelenomodrým gearem? Kvůli reputaci.
jj určitě...stačí bejt 70 a nebudeš tam mít problém...jediný co Tě může ohrožovat jsou příslušníci druhé frakce :angry2:
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

No hraju na PvE, takže by to neměl být problém :-).
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Perfect_ píše:No hraju na PvE, takže by to neměl být problém :-).
o to lépe :) ...já jsem na PvP serverech, takže tohle je první věc, co mě napadne :wink:
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Tak patch vyšel dneska. Novej aréna set čekám další středu ;-).
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Ehm...rozjel jsem enha shamana a mám dotaz na někoho, kdo ho hraje: dual wield, nebo 2H zbraň ? Většina enha shamíků, co potkám má dual wield, ale dneska třeba jsem potkal full venge shamana včetně venge 2H kladiva, takže si říkám, že musej bejt situace, při kterejch se 2H hodí víc...na netu jsem našel ledaccos, ale většinou jsou to návody jaký kouzla házet na jakou zbraň, atd... :oops:
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

No jak na lvlení, tak jako dps do dungů určitě dual...
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

2H je brutal třeba na castery, stormspike + windfury a je dole... :razz:
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Aha :)

Díky za poznatky :) ...jak to tak vypadá, tak si na 70-tym seženu oboje :) ...ale je pravda, že včera jsem teda vyskilloval jednoručky mace a zkoušel jsem dlouhodobější DPS a musim uznat, že dualwield je masakr...a zkoušel jsem i to, jestli se vyplatí dávat na offhand něco jinýho, než windfury, tak jak občas někde píšou a nebyla to pravda - nejvyšší DPS bylo jednozněčně s windfury na obou zbraních. Někde jsem četl, že na proc windfury je "skrytej" CD 3 vteřiny, ale to taky neni pravda - procuje to hodně často a rozhodně i v menších, než 3-vteřinovejch intervalech...ono i s tou obouručkou, která má rychlost 2,8 vteřiny, mi procne Windfury dvě rány po sobě, takže žádnej CD imho neni...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“