Audiotrak karty

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

nevlad
Nováček
Nováček

Příspěvek od nevlad »

PavelXX píše:To ALL:
Díky za info, 7.1 a mikrofonní vstup mi vystačí na desce, (Asus P5K), (pro Skype a sem tam DVD film můžu připojit staré creative 5.1 bedničky), ale nějak se mi u HD2 nelíbí to BSOD co píše PRD, je pravda že může jít o kolizi HW
To by mohl být jeden z důvodů BSOD. Proto jsem volil Prodigy 7.1 HiFi. Mám MB Gigabyte GA-965G-DS4, má na sobě Realtek ALC888, ale mám to vypnuté. Vyzkouším přes víkend, jak se to bude chovat, když ten integr. kodek zapnu.
ps. mám objednané LME 49860
http://cache.national.com/ds/LM/LME49860.pdf
na výměnu za původní JRC 4580, už se těším...
Vladimír
bjan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bjan »

Uvažuji o Prodigy 7.1 HiFi
Jak jste spokojení s ovládacími panely?
Jo a ještě: Nevíte, zda jde pro repro 2.0 zapnout emulace Surround zvuku?
Core i5-9600K, 32GB, GTX 1070 Ti, 256GB NVME, Windows 10 Pro
3_ska
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3_ska »

Mám prodigy asi měsíc a musím říct že s ovl. panelem sem zatím neměl žádný problém, vše funguje jak má.
Nějaká emulace tam je, ale nijak do detailů sem ji nezkoušel, poslouchám jen stereo.

Dotaz na nevlada ... jak dopadla výměna operáků ? Mám cuky tam nacpat OPA 2134 ...
FLAC audio - AUDIOTRAK Prodigy 7.1 HIFI - DENON PMA-560 - DIY repro
nevlad
Nováček
Nováček

Příspěvek od nevlad »

Ovládací panel je v pohodě, v podstatě nic mi tam nechybí. Surround zvuk zapnout jde, efektů je tam plno, sám to nepoužívám.
Opa jsem vyměnil za výše uvedené typy, rozdíl je znatelný, ale co je hlavní, zapomenout na nějaké PC bedýnky. Mam zesil Onkyo a regálovky Denon a tam už to je slyšet. Já je vyměnil všechny (5 ks). Rozhodně to stojí za vyzkoušení, pokud posloucháš stereo hudbu, ani všechny měnit nemusíš.
bjan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bjan »

Něco o mých zážitcích s Audiotrak Prodigy 7.1 HiFi je zde.
nevlad
Nováček
Nováček

Příspěvek od nevlad »

bjan píše:Něco o mých zážitcích s Audiotrak Prodigy 7.1 HiFi je zde.
Nějak tam nenacházím ty zážitky :-D
bjan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bjan »

:-) no jo, zas tam toho tolik není ...
k večíru jsem to shrnul, a sepsal subjektivní pohled zde. :wink:

... tak když doplníte postřehy, či poopravíte nepřenosti, bude to jedině dobře.
Kamílek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kamílek »

Dneska mi dorazila Audiotrak Prodigy 7.1 HIFI a bohužel se mi ji nepovedlo rozjet. Pod Win Vista 64bit se vždy nainstaluje ovladač, pak systém spadne a při náběhu se počítač vždy sám restartuje. Zkoušel jsem to teď na druhém počítači s Win XP SP2 a tam systém sice naběhne, ale během několika vteřin se opět sám restartuje. Když jsem pod Win Vista nechal systém vyhledat si online nejvhodnější ovladač, tak se karta ohlásila jako Envy něco (přesně si nepamatuju). S tímto ovladačem zvuk šel, ale pro změnu zase nefungoval center+sub. Měl jste někdo podobný problém resp. provozujete někdo tuhle kartu pod Win Vista 64bit?
MB: Asus P8P67 Pro CPU: Intel i5 2500K 3,3 GHz @ 4.5 GHz + Noctua DH-14 RAM: Corsair 2x4GB VGA: Asus HD4850 + AC S1 HDD: Hitachi Deskstar 400GB + 500GB + WD Green 1.5TB Case: Chieftec + Case Fan Noctua NF-S12-800 + Seasonic S12 430 Zvukovka: Audiotrak Prodigy 7.1 HiFi Repro: Genius SW-HF 5.1 5000 Sluchátka: Sennheiser HD595 Klávesnice: MS Natural Ergonomic Keyboard 4000 Myš: Razer DeathAdder Joypad: Logitech Rumble Pad II Monitor: NEC 20 WGX2Pro OS: Windows Vista Home Premium 64bit
cerw
Nováček
Nováček

Příspěvek od cerw »

kterou vybrat 7.1 hifi nebo HD2 - rozdil cca 2 stovky - ale primarne pro poslech hudby prez zes marantz a repro B&W

ostatni jsem z vyberu vypustil jen nevim kterou z tehle dvou - je nutno predelavat operacni zesilovace u obou pri tehle konfiguraci?

(hudba 60% hry 20% filmy 20%)
Kamílek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kamílek »

cerw - jestli nevyužiješ 5.1 zapojení, tak bych vzal HD2
MB: Asus P8P67 Pro CPU: Intel i5 2500K 3,3 GHz @ 4.5 GHz + Noctua DH-14 RAM: Corsair 2x4GB VGA: Asus HD4850 + AC S1 HDD: Hitachi Deskstar 400GB + 500GB + WD Green 1.5TB Case: Chieftec + Case Fan Noctua NF-S12-800 + Seasonic S12 430 Zvukovka: Audiotrak Prodigy 7.1 HiFi Repro: Genius SW-HF 5.1 5000 Sluchátka: Sennheiser HD595 Klávesnice: MS Natural Ergonomic Keyboard 4000 Myš: Razer DeathAdder Joypad: Logitech Rumble Pad II Monitor: NEC 20 WGX2Pro OS: Windows Vista Home Premium 64bit
nevlad
Nováček
Nováček

Příspěvek od nevlad »

cerw píše:je nutno predelavat operacni zesilovace u obou pri tehle konfiguraci? (hudba 60% hry 20% filmy 20%)
Tim spis bych je vymenil. Cim kvalitnejsi mas repro a zesilovac, tim vic potrebujes i kvalitni zdroj, a tim je zde prave zvukovka. U HD2 jsou vymenitelne dva, u Prodigy pet. Ale pro poslech hudby (stereo) neni nutno menit vsechny.
cerw
Nováček
Nováček

Příspěvek od cerw »

dik moc panove :D
3_ska
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3_ska »

Ahoj

Dá se nějak na Progigy 7.1 hifi nastavit dělící frekvence subwoferu ? Pokud ne, dá se to nastavit nějakým programem ?
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“