Race Driver GRID

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

S tím sekáním, nevim, mě to jede bez problému.

Pokud si chcete vypnout ten Bloom, HDR, Blur a já nevim co ještě, otevřete si soubor

C:\.........\Dokuments and Settings\Codemasters\GRID Demo\hardwaresettings\hardware_settings_config

(např. v notepadu) a přepište postprocess a blur na "false".

Teď jsem to zkoušel online na obou tratích, a hra vypadá dost razantně, jinak..realističtěji, řekl bych.Mě se to líbí v obou módech, takže to budu střídat : ).Ale mohli by tohle nastavení dát do menu, snad to v plné verzi bude..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

MichiGen píše:
Dejv Rok 99FPS píše:Tak po jednodenním hrani male zhodnocení - Grafika se mi zda moc přesvícena je to spíš takové omalovankove nežli realisticke ale jinak v poho škoda že hra využíva jen 256MB videopaměti hold konverze z xboxu :(
Videl si uz konverziu ktora by vychadzala v rovnaku dobu? To mozem napisat ze PS 3 je konverzia z Xboxu alebo naopak. Kazda hra je zvlast vyvijana na svoju platformu, mozno su pouzite ale jedny a tie iste textury pre vsetky platformy to neviem.

Inak neviem kde si nabral tych >256MB, mne hra berie pocas zavodu 502MB na rozliseni 1280x1024 + Ultra detaily a 8xCSAA, bez AA 325-420MB.
Tak to je teda trapas bo jsem si těch 256MB typl protože u všech her co jsem zatim hral vesmyslu že vyšla tak nějak upřednostněně na xbox a milosrdně i na PC byly textury vždy max256MB tak jsem předpokládal že to u teto hry neni jinak. Teď po přechodu na visty a ATI3870 mi už v rivatuneru zobrazeni obsazene videopaměti nefunguje tak sem si to nemoch ověřit takže sory za ten kec o256MBtech
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Optimalizacia u tejto hry ma neprestava udivovat.
Ziaden ani jeden jediny divak (aspon som si nevsimol) nie je len plocha textura, vsetci su plne 3D a hybu sa !

ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Hejbou se, skandujou, bučej, tleskaj...do toho skvělý stíny, modely aut, a tak dále...
Nicméně zkus vypnout ty prostprocess efekty, ta hra dostane úplně jinej ráz.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
jankacek
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od jankacek »

dejte sem screeny z toho jak vypnete ty prostprocess efekty dik :-)
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

MichiGen píše:Optimalizacia u tejto hry ma neprestava udivovat.
Ziaden ani jeden jediny divak (aspon som si nevsimol) nie je len plocha textura, vsetci su plne 3D a hybu sa !
ja mam takovej pocit, ze v japonsku, pri tom driftu sou tam nekde v dalce fanousci, nekde nahore na takovym jakoby balkone a sou jenom v 2D, fakt jenom stiny.. Ale nejsem si jistej, toho si nevsimnes, ale tihle fanousci, ti, co stojej u trate sou fakt luxusne zpracovany, ne jako v NFS kde sou 2D textury a nehejbou se, nehucej..

tady se mi libi, jak najedu rychle na svodidla tak odskocej divaci, pohled z kabiny auta je pri tomhle fakt luxusni, mit okolo sebe na zidly bezpecnostni ram tak to fakt docela prozivam :-D
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Bez postprocess a bluru (moc se mi nelibi)
Obrázek

Osobně preferuji pouze vypnuty blur (je to i plynulejsi a nezaznamenal jsem ty nahle propady fps)
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Je to prilis farebne
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
jankacek
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od jankacek »

me se to vic libi v normalnim nastaveni :-) to je moc barevny s tim vypnutym blurem
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

tohle ztraci takovej ten nadech "modernosti" :wink: zkousel sem to vypnout a vratil sem to, osobne mi to moc nevadi. Dycky si akorat upravuju jas a kontrast, mam radsi tmavsi syty barvy.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Najlepsie to auto vyzera v San Franciscu ked je nanho vrhany tien z budov, vtedy ma uplne dokonalu farbu a odtien, ked prejde do svetla tak je to zial trosku prepalene.

S tymi post efektami to vyzera viac realne az na to mierne prepalenie a podoba sa to castokrat na Gran Turismo, s vypnutymi efektami mi to pripomina ten farebnucky Ridge Racer :)
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Jel někdo s Mustangem rychleji?
Obrázek
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

hmm, pekny bug :-D

Jinak kdo dal nejvic v driftu?? http://youtube.com/watch?v=-6IVd0M8n2I&feature=related
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Optimalizace je vskutku precizní.Ta hra vypadá výborně,taky jsem si všimnul při smyku,hromadný bouračce,nebo jednou jsem roztočil káru na fleku takže auto zmizelo v kouři do toho lidi,stíny a framy klesly v řádu jednotek o čtyři - šest.....je to úžasný a je to pro mě další hra která mi dokazuje,že to jde.Prostě jde udělat hra,která vypadá dobře a hýbe se naprosto plynule čímž hráči zaručuje stoprocentní požitek.....Z čehož mi opět vychází takový G3 jako naprosto odfláknutá práce a pohrdání hráči.Nesrovnávám auta s RPG.....ALE PROSTĚ TO JDE.A pokud se hra seká a chodí v malym frameratu je to jen bordelářstvím dev.týmu a odfláklym betatestem....Na tohle se fakt těšim.Pohodový závodní ježdění v perfektní grafice...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

No já bych hlavně srovnal předchozí hru Codemasters - DIRT - se zázrakem zvaným GRID.
Kde jsem v DIRTU měl 20 fps, tam mám v GRIDU 50, a to panečku v lepší grafice, destrukcí, více autech, diváků, atd. atd...

Prostě Codemasters se vyšvihli, a doufám, že budou dělat na tomhle enginu hry i do budoucna - a že ho nezaprasej.

A že Operace Flashpoint 2, kterej má běžet na NEONu, poběží raději na EGU.

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Jo to taky nechápu...v Dirtu byl problém závod s více auty.RZty chodily dobře,ale rallycross a buginy byla zpočátku tragedie nicméně jsem objevil,že nešlo o problém grafiky,ale zvuku.Postahoval jsem tam nějak to mixování,Open AL nebo hw mixing vypnul a nechal to na software mix a dalo se to hrát,ale občas tam stejně drobnej záškub byl....GRID chodí naprosto čistě.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Ak spravia na tomto engine aj F1 tak sa mame na co tesit. len dufam ze pozvu aj Cramonda. GRID je pre mna jasna kupa ale tento rok mam tych jasnych kup akosi vela :wink:
XBOX360
winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

nejede

Příspěvek od winter.ondra »

Tak me to nejde spustit...pise to ze v knihovne OpenAl32.dll nebyla nalezena nejaka procedura Source, nebo tak nejak....OpenAl ovladace jsem preinstaloval...i DirectX..dokonce i ty Catalysty...fak nevim co s tim..jinak "jedu" na XP
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Pro lidi, jež mají 256mega kartu (např. 3850 256mb), a chtějí vyzkoušet vyšší rozlišení:

"From one of our graphics programmers:

GRID is a very graphically intensive game and uses a lot of VRAM. For this reason, there is a limit on the maximum resolution you can run in if you have a card with very little video memory (eg 256Mb).

If you look in your game directory for system/hardware_settings_restrictions.xml you should see a tag at the bottom of the file called "res". If you delete this line you should be able to run at all the resolutions your graphics card supports. Just be wary that running at high resolutions with high levels of multisampling might cause your game not to run properly.

In your case, you shouldn't experience any problems running at 1650 x 1050 with 2xmsaa."

IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

takze 1024*768, 8xMSAA, vsetko na full, a minimum som mal 45 fps ... lenze teploty jadra isli cez 100°C ... a vetrak naplno ....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“